Middag

Flyttede du for nylig, og har du talt om at invitere nogle af dine naboer til middag snart for at lære hinanden lidt bedre at kende? Bliver din partner 50 år om et par måneder, og vil du gerne have den perfekte overraskelse med en stor middag for familien og alle hendes venner hjemme hos dig? Eller måske spurgte din chef dig, om du gerne vil planlægge dette års kontor middag? Uanset situationen er du bestemt ikke alene, fordi du også kan bestille en middag med vores hjælp.
Nu synes du måske, at det at booke en middag lyder ret mærkeligt, når alt kommer til alt kan du selv få en middag til en gruppe mennesker. Så lad os forklare, hvad vi præcist mener ved at booke en middag. Hvis du planlægger at arrangere en middag, kan vi hjælpe dig med det. Fra at finde den perfekte catering og indgå en pålidelig servicepersonale til at oprette en cocktailbar og endda bestille et liveband, vil vi gøre alt, hvad vi kan for at skabe det ideelle supplement til din middag.

Vi er ligeglade med, om du arrangerer en privat middag for fire personer eller en kæmpe begivenhed for et par hundrede mennesker. Det afhænger bare af, hvad du har i tankerne til begivenheden, og hvordan du vil udfylde det hele. Foretrækker du at sidde rundt om bordet med dine venner, mens du nyder din egen middag sammen? Vi kan hjælpe dig med det ved at booke en tjener, der hjælper dig hele aftenen. Eller måske vil du imponere dine kolleger under kontormiddagen? Sammen med Evenses kan du arrangere en tordnende live koncert for at afslutte middagen.

Afhængigt af hvilken type middag du skal arrangere, skal du muligvis håndtere en masse ansvarsområder. Generelt, jo mere omfattende middagen er, jo flere point er der at tage i betragtning. Nogle gange er det ikke let at lave mad på samme tid for at holde øje med, om dine gæster ikke går rundt med tomme briller og socialt samvær, bare for at nævne et eksempel. Hos Evenses kan vi hjælpe dig med at optimere opdelingen af ​​opgaver til din middag, så du får mere tid til de opgaver, som du ikke kan eller ikke vil aflevere.

At reservere en middag til den begivenhed, du tænker på, behøver ikke nødvendigvis at være kompliceret, men i betragtning af de mange muligheder og det varierede tilbud i Danmark anbefales det at tilkalde hjælp fra en eventmanager der har erfaring inden for sådanne bookinger. Hos Evenses har vi et bredt udvalg af muligheder for middage, som vi har taget højde for mange forskellige kunder og utallige begivenheder, herunder professionelt ventepersonale, alle slags boder og live musik. Vi stiller med glæde denne ekspertise og erfaring til rådighed, så du kan arrangerer den perfekte middag til dine gæster.

Du kan nå vores bookere og underholdningsspecialister syv dage om ugen via tilbudsformularen på vores hjemmeside eller via e-mail eller telefon. Hvis du først selv vil udforske det, kan du se på alle tilgængelige muligheder ved hjælp af søgemaskinen på vores hjemmeside. Derudover vil vi nedenfor, for at hjælpe dig lidt længere, liste med nogle tip til organisering af en vellykket middag.

Nogle tips til en vellykket middag

Chancerne er, det er ikke første gang du er vært for en middag, og du har allerede en ret god idé om, hvad du skal passe på. Når alt kommer til alt består en vellykket middag generelt af mere end at servere maden til tiden. Mange elementer kan påvirke løbet af middagen, herunder musikken, drikkevarer og siddepladser. Vi skrev før det som middagsarrangør, at der kan komme en hel del ting, der får dig til at føle, at du ikke har tid nok til noget. Vi ved alt for godt, hvor let det kan være, så tøv ikke, hvis du overvejer at bede om vores hjælp og booke middag hos os. Derudover giver vi dig også nogle tip, der forhåbentlig vil hjælpe dig, når du organiserer din middag.

Forbered så meget som muligt

Hvis du planlægger en middag, som du selv skal lave mad til, for eksempel hjemme, er det klogt at lave så meget som muligt på forhånd. Vi taler ikke kun om selve maden, men for eksempel også om køling af vinen, bortskaffelse af kæledyr eller valg af musik til aftenen. Som vært eller værtinde har du travlt nok under selve middagen, så jo mere du kan forberede dig på forhånd, jo bedre.

Vær forsigtig med eksperimentering

Dette punkt gælder også hovedsageligt middage, som du selv tilbereder. En af de bedste ting ved madlavning er at eksperimentere med nye ingredienser og retter, men husk det, når du inviterer folk til middag. Især hvis det er din første gang at spise sammen med dem, er det ikke altid det bedste valg at prøve en ny skål eller tilberedningsmetode for første gang. Du kan prøve dette med folk, du allerede kender bedre, selvom vi stadig anbefaler, at du ikke bliver for risikabel, når gæsterne kommer til at spise.

Indstil musikken til aftenen

I dag er det lettere end nogensinde selv at levere musikken til en middag. Så længe du har adgang til Spotify eller Youtube, kan du kompilere de perfekte afspilningslister meget præcist. Ud over selve musikken skal du sørge for, at lydstyrken ikke er for høj, da ingen kan lide at råbe over musikken under middagen. Kort sagt, hold øje med atmosfæren og sørg for, at musikken har en positiv indflydelse på den.

Bordordninger er ingen overdrivelse

Sikker på, for en middag på fem personer er et siddepladsarrangement lidt unødvendigt, men for større begivenheder er det bestemt ikke. Forestil dig f.eks. At arrangere en middag til firs mænd til din partner til ære for hans eller hendes 40-årsdag. Uden et klart siddepladsarrangement vil det være fuldstændig kaos. Et effektivt siddepladsarrangement kan også fremme samtale og dermed atmosfæren, og det er det, du vil have som arrangør.

Tag masser af tid i betragtning

Når du organiserer en drink eller noget lignende, er det ret almindeligt, at folk begynder at sive ind fra et bestemt øjeblik. I tilfælde af en middag er dette lidt sværere, især når der serveres varme retter. Husk at folk altid kan komme for sent, så sørg for at have lidt spillerum. For eksempel, hvis du planlægger at få serveret middag kl.20.00, skal du fortælle dine gæster at være der omkring kl.19.00. På den måde er der en god chance for, at festen er færdig inden kl. 20.00. I mellemtiden kan du tilbyde de ankomne gæster en drink eller noget andet.

Bed om hjælp, hvis du godt kan bruge det

Især når det drejer sig om middage til større grupper, er det kun klogt at tilkalde en andens hjælp. Det er og forbliver din middag, men ved at delegere visse opgaver kan du have mere tid til andre ting. I sidste ende handler det kun om, at du og dine gæster nyder en aften, og hvis vi kan hjælpe dig på nogen måde, er vi glade for at gøre det.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Hvis du overvejer at booke middag til enhver lejlighed, anbefaler vi, at du også kontakter en fest med erfaring inden for dette felt. Hos et underholdningsbureau som Evenses har vi arbejdet med en bred vifte af udbydere af professionelle tjenester og muligheder for en række spisemuligheder i mange år, herunder et omfattende udvalg af cateringfirmaer, komplette champagnetårne ​​til store fester og ægte ild shows, som er velegnede til en række forskellige spisesteder.

Organiserer du en ekstraordinær middag?

Du vil gerne arrangere en middag, men denne gang skal den have lidt ekstra end nogen anden gang. En dejlig solist eller duo kan hjælpe dig med det.

Maden er selvfølgelig meget vigtig, og det samme gælder dine gæster, men atmosfæren er bestemt en at tage i betragtning. Den rigtige musik til dine gæster og typen af ​​middag, du serverer, kan afgøre, hvordan aftenen går. På denne måde kan du perfekt kombinere enhver levende musik med den musik, dine gæster elsker. Vores duoer og advokater kan reagere perfekt på dine og dine gæsters ønsker. Efter middagen kunne du danse med dine gæster til en af ​​vores musikers musik og nyde levende baggrundsmusik under middagen. Vores kunstnere kan spille alle slags genrer, men også synge. Tænk for eksempel på svingende jazzmusik eller smuk klassisk musik. Vi har også fremragende guitarister, der kan give dine gæster guitarmusik med de rigtige musiknoter. Leder du stadig efter en pianist? Vores pianister kan også give den rigtige atmosfære og stemning under din middag!

Se nedenfor et udvalg fra vores udvalg af kunstnere, der kan levere underholdning under din middag. Anmod om et gratis tilbud på en solist, en duo, et klassisk ensemble eller et band. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller maile en af ​​vores medarbejdere. Vi besvarer gerne dine spørgsmål om leje af underholdning til din middag.

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.