Dette jazzband 'Blue tunes' er blevet dannet af et udvalg af talentfulde musikere fra Musik konservatorier. De er alle erfarne musikere, der har spillet jazz, blues, funk og populær musik i årevis. Jazzbandet består af en pianist, en bassist og en saxofonist.

Med denne stilfulde tre-mands formation, får du et fantastisk band til enhver lejlighed, som vil tilføje en fantastisk atmosfære, med deres musik. Da de er en kompakt dannelse af tre akustiske musikere, forbliver musikniveauet altid behageligt. Andre professionelle musikere kan også spille sammen med jazzbandet, hvis det kræves.

Jazzbandet spiller en vekslende blanding af jazz, blues, bossanova, funk og ballader, men udvidelser til de nutidige / populære repertoire er også mulige. De vil også gøre deres bedste for at imødekomme dine ønsker. Musikerne kan bookes som en duo, for eksempel en klaver- og saxofonduo. Det er også muligt at tilføje andre til bandet, blandt andet en kvindelig sangerinde eller trommeslager. På denne måde kan du have et bredere udvalg af melodier til din lejlighed.

Står du og mangler et jazzband til din reception, bryllup, cocktails, middagsselskab eller fest? Bestil denne stilfulde jazz trio! Du kan hyre dem med denne 'booking' knap.

Har du spørgsmål eller yderligere anmodninger? Tøv ikke med at kontakte os!