Duoen består af en sangerinde og en pianist. De sørger for at bringe dig i den rette julestemning. Duoen kombinerer det traditionelle jazzrepertoire til jul med en række skønne hits, som f.eks. ”All I want for Christmas” og ”Santa Claus is coming to town.”

Det er også muligt at booke duoen Merry Times sammen med andre musikere, som f.eks.: en kontrabassist, en saxofonist eller sågar en trommeslager. De er alle i stand til at spille sammen med duoen. Duoens koncert egner sig rigtig godt til din cocktailfest, julefrokosten eller andre sammenkomster ved juletid. Vi har flere forskellige duoer til rådighed, som alle optræder på et lignende niveau. Vi kan derfor altid garantere, at de er til rådighed i december måned.

Kunne du tænke dig at booke en duo til din julefrokost, cocktailfest eller specielle begivenhed, allerede nu? Den musikalske duo vil sætte prikken og i’et med den bedste popmusik, jazzmusik og julemusik. Duoen kan både bookes til at spille baggrundsmusik eller til have den centrale musikalske rolle under din fest. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid parate til at hjælpe dig!