Funky, rytmiske og interaktive: Dj’en og live musikere er fantastisk underholdning til din fest. Soul percussion kan blive forenet med flere professionelle kunstnere. Dette show er et enestående samarbejde, bestående af en swingende DJ, som spiller de fedeste beats med en percussionist, saxofonist og en sensuel kvindelig sangerinde, der spiller sammen (ikke-obligatoriske). Dette skaber et interaktivt show, som publikum kan nyde.

‘Soul Percussive’ Kan bookes til enhver festtype. Dette fordi de både har en afslappet lounge, en swingende house eller et mere all-round repertoire. De blander denne musik med den bedste livemusik, med en sangerinde, saxofonist og percussionist, der alle spiller sammen. Brasilianske, afrikanske og latinamerikanske rytmer, som musikerne spiller, vil helt sikkert imponere dine gæster.

Det specielle ved dette er, at forestillingen kan køre gennem publikum og engagere med dem: dette skaber altid en masse kontakt og begejstrede reaktioner fra publikum.

Ønsker du at booke en special fest til din fest, event, åbningsceremoni eller bryllup? Med en bemærkelsesværdig liste over referencer, som Offcorso, Cruise Terminal og Hotel Arena, er du garanteret et godt show til din firmafest, bryllup eller medarbejderfest!