Musikere

Skal du booke en musiker til din fødselsdag, jubilæum, bryllup eller firmafest? På Evenses er du på den rigtige hjemmeside for dette. Evenses tilbyder en bred vifte af musikere! Tænk DJ's, cover / rock / tribute bands, sanger og sangerinder. Book en musiker som skaber lyden til din fest. Vi har det hele til din begivenhed. Er du til mere intimt, så book enten en violinist, pianist eller måske en guitarist. Vi har også duo'er, hvor du f.eks. kan booke en sanger kombineret med et klaver eller en guitar. 
For det perfekte event er det vigtigt at du forholder dig til hvilke slags begivenhed du holder, og hvor mange gæster der kommer til eventet. Evenses arbejder kun med professionelle musikere, og vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål.                ​

 

 

 

Book en musiker til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival! Mere information

Vores top-anbefalinger

Ultimate DanceVibesUltimate DanceVibesUltimate DanceVibesUltimate DanceVibes

Ultimate DanceVibes

1 anmeldelse
Passer til:Fest, Bryllup, Event, Firmafest
Kategori:Cover band

Book Ultimate DanceVibes coverband til din fest hos Evenses

Fra
24955
Se muligheder nedenfor

 

Ønsker du at booke en af vores dygtige musikere? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilket band, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores musikere her.

Udfyld informationerne nedenfor og modtag et uforpligtende tilbud.
Ikke nødvendigt
  • Ingen bindinger
  • 10.000+ Event erfaringer
  • Kundetilfredshed 9,5