Olgas 50-års fødselsdag

50 års fødselsdagsfest

Hvad var anledningen til din fest?

Vi skulle fejre min 50 års fødselsdaf. Den 29. februar holdte jeg en fest sammen med mine ansatte (partnere var inviteret også), hele holdet. Anden gang (7. marts) var jeg sammen med familie, venner og forretningspartnere.

Hvorfor blev Evenses arrangøren?

Det var faktisk anden gang jeg gjorde brug af Evenses´ service. Første gang kontaktede jeg firmaet for 3 år siden da jeg skulle arrangere en fest for min mand. Vi elskede servicen, og kunstneren (harpemusiker) var forbløffende. Da det var tid til at tænke på underholdningsprogrammer til min fest, kontaktede jeg uden tøven Evenses.

Hvordan oplevede du kontakten med Evenses?

Perfekt! Professionel, hjælpsom, kyndig, velinformeret om de forskellige kunstners færdigheder og potentialer. Jeg fulgte bare Robin's råd ved begge lejligheder og angrede ikke et øjeblik!

Hvad bestilte du til din første fest, og hvordan kunne du lide det?

Til det første parti har jeg booket tryllekunstner Brecht, og han var meget god. Troldmand kontaktede mig en uge forud for begivenheden og spurgte om størrelsen på gruppen, placering og hvad jeg virkelig ledte efter. Hans præstation var lige det, jeg havde brug for i det øjeblik. Mit team var ekstremt begejstret og talte om hans præstation i en uge endnu.

Jeg reserverede tryllekunstneren Brecht til den første fest, han var helt vild! Tryllekunsteren kontaktede mig en uge før festen, her drøftede vi nogle detaljer såsom antallet af gæster, placeringen og hvad jeg nøjagtigt forventede. Hans præstation var nøjagtigt, hvad jeg ønskede på det tidspunkt. Mit team og jeg var meget entusiastiske, og vi talte om det hele ugen.

Hvad bookede du til din anden fest, og hvordan gik det?

Til min anden fest inviterede jeg en spansk guitarist i kombination med en dansende tangoduo. Det har altid været min drøm at have professionelle tangodansere på min fødselsdag. Gruppen kontaktede et par dage før festen for at diskutere mine ønsker. Hvad jeg hurtigt indså med disse fagfolk er, at det er bedre at lade dem gøre deres ting, da de ved, hvad der er godt. Det var en smuk forestilling, der berørte os alle.

Vil du gerne arbejde med Evenses igen i fremtiden?

Ja, uden tvivl! Og jeg håber virkelig, at vi alle meget meget snart får flere lejligheder til at fejre / feste / møde mennesker, vi elsker!

Jeg vil jeg gerne takke hele Evenses-teamet for den vidunderlige service. Forbliv sund, rask og stærk!

Hvordan ser tryllekunstner Brecht tilbage på denne begivenhed?

Som tryllekunstner har jeg allerede haft muligheden for at udføre flere gode opgaver for Evenses og kunderne. Det vigtigste ved et bookingbureau er, at jeg som kunstner kan være mig selv, og jeg får friheden og tilliden til at gøre mine ting, hvilket altid er tilfældet hos Evenses. Evenses-medarbejderen følger hver booking meget nøje, og giver dem et klart billede af både kunstneren og kunden.

Fødselsdagsfesten, som jeg optræde i for Olga, som blev afholdt i en bar, er en aften, som jeg sent vil glemme. Som med enhver reservation hos Evenses, ringer jeg altid til kunden et par dage før begivenheden. Denne første bekendtskab er meget vigtig for begge. Jeg går over alle de data, jeg har fået af kunden, og spørger om deres specifikke ønsker. Når alt kommer til alt, er hver fest unik og kræver en personlig tilgang.

Jeg havde også nogle specielle handlinger i vente for Olga, der satte hende i lyset. Atmosfæren var straks fremragende den aften, og det lykkedes mig hurtigt at forbløffe alle gæster. Som bordmagiker fhoppede jeg fra den ene gæst til den andet med overraskelser fra start til slut. Jeg diskede op med et skræddersyet show for Olga, hvor alle var involveret. Interaktionen og reaktionerne var sublime!

Evenses havde tidligere informeret mig om, at Olga var ret kritisk og havde høje forventninger til min præstation. Dette stimulerede mig endnu mere til at anvende komplet mindf * ck. Olga blev solgt fra det første trick og var meget tilfreds. Jeg havde mere end opfyldt hendes forventninger. Dejlig når min lidenskab værdsættes! Mit job er at give forbløffelse, sjove og smilende ansigter, og jeg ville ikke bytte dette ud for noget i verden

Efter forestillingen blev jeg som altid kontaktet af Evenses for at kontrollere, hvordan bookingen var gået. De atmosfæriske billeder, som jeg fik lov til at tage om aftenen, taler for sig selv. Igen et korrekt estimat af Evenses for at anbefale mig til kunden!

Hvordan ser Robin fra Evenses tilbage på festen?

Jeg havde en masse kontakt med Olga til begge forestillinger. Hun fortalte mig, at hun ville blive 50 år i år, og at hun ville fejre dette to gange. Jeg har været i kontakt med Olga mange gange, og trods hendes travle job har vi været i stand til at diskutere hendes ønsker godt. Olga forklarede, at hun skulle fejre sin første fest med sine ansatte, og at hun ønskede professionel, men også underholdende underholdning. Derfor anbefalede jeg tryllekunstner Brecht. Brecht er en professionel illusionist, der ud over sin magi på højt niveau også skaber meget personlig kontakt med gæsterne og sikrer en masse interaktion. Perfekt til denne lejlighed, og det ses tydeligt!

Den anden fest, som Olga fejrede med sin nære videnkreds, ledte hun efter en lidt mere intim forestilling, hvor hun oprindeligt henvendte sig til os for en Flamenco-danser. Efter at have hørt på hendes ønsker har jeg introduceret en række forskellige kunstnere, her kom tangoduoen med live guitaristen endelig ud som vist i videoerne.

Jeg fandt kontakten med Olga meget behagelig, og jeg håber at være til tjeneste for hende i fremtiden!

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.