Olgas 50-års fødselsdag

50 års fødselsdagsfest

Hvad var anledningen til din fest?

Jeg fejrede min 50 års fødselsdag to forskellige gange. Den 29. Februar holdt jeg en fest sammen med mine ansatte ( mine partnere var også inviteret). Anden gang (7. marts) var jeg sammen med familie, venner og forretningspartnere.

Hvorfor blev Evenses arrangøren?

Det var faktisk anden gang jeg gjorde brug af Evenses' service. Første gang jeg kontaktede firmaet var for 3 år siden da jeg skulle arrangere en fest for min mand. Vi elskede deres service, og harpisten vi bookede gennem Evenses var forbløffende. Da det var tid til at tænke på underholdningsprogrammet til min fest, kontaktede jeg uden tøven Evenses.

Hvordan oplevede du kontakten med Evenses?

Den var perfekt! Professionel, hjælpsom og velinformeret om de forskellige kunstners færdigheder og potentialer. Jeg fulgte bare Robins råd ved begge lejligheder og angrede det ikke ét øjeblik!

Hvad bestilte du til din første fest, og hvordan kunne du lide det?

Til den første fest havde jeg booket en tryllekunstner, og han var meget dygtig. Han kontaktede mig en uge forud for begivenheden og spurgte om størrelsen på gruppen, hvor festen blev holdt og hvad jeg virkeligt ledte efter. Hans præstation var lige det, jeg havde brug for i det øjeblik. Mit team var ekstremt begejstret og talte om hans præstation i en hel uge efter.

Hvad bookede du til din anden fest, og hvordan gik det?

Til min anden fest bookede jeg en spansk guitarist i kombination med en dansende tangoduo. Det har altid været min drøm at have professionelle tangodansere til min fødselsdag. Gruppen kontaktede mig et par dage før festen for at diskutere mine ønsker. Hvad jeg hurtigt indså med disse fagfolk er, at det er bedre at lade dem gøre deres ting, da de ved, hvad der passer bedst. Det var en smuk forestilling, der rørte os alle.

Vil du gerne arbejde med Evenses igen i fremtiden?

Ja, uden tvivl! Og jeg håber virkelig, at vi alle meget snart får flere muligheder til at feste med de mennesker, vi elsker! Jeg vil jeg gerne takke hele Evenses-teamet for den vidunderlige service.

Hvordan ser tryllekunstneren tilbage på denne begivenhed?

Som tryllekunstner har jeg allerede haft muligheden for at udføre flere gode opgaver for Evenses og kunderne. Det vigtigste ved et bookingbureau er, at jeg som kunstner kan være mig selv, og jeg får friheden og tilliden til at gøre mine ting, hvilket altid er tilfældet hos Evenses. Evenses-medarbejderen følger hver booking meget nøje, og giver dem et klart billede af både kunstneren og kunden.

Olgas fødselsdag, som blev afholdt på en bar, er en aften, som jeg sent vil glemme. Som med enhver booking hos Evenses, ringer jeg altid til kunden et par dage før begivenheden. Den første samtale er meget vigtig for både mig og kunden. Jeg går over alle de data, jeg har fået af kunden, og spørger om deres specifikke ønsker. Når alt kommer til alt, er hver fest unik og kræver en personlig tilgang.

Jeg havde også nogle specielle tricks planlagt til Olga, der satte hende i lyset. Atmosfæren var fremragende den aften, og det lykkedes mig at forbløffe alle gæster. Som bordmagiker hoppede jeg fra den ene gæst til den andet med overraskelser fra start til slut. Jeg diskede op med et skræddersyet show for Olga, hvor alle var involveret. Interaktionen og reaktionerne var sublime!

Efter forestillingen blev jeg som altid kontaktet af Evenses for at kontrollere, hvordan bookingen var gået. De atmosfæriske billeder, som jeg fik lov til at tage om aftenen, taler for sig selv. Igen et korrekt bud fra Evenses for at anbefale mig til kunden!

Hvordan ser Robin fra Evenses tilbage på festen?

Jeg havde en masse kontakt med Olga til begge forestillinger. Hun fortalte mig, at hun ville blive 50 år i år, og at hun ville fejre dette to gange. Jeg har været i kontakt med Olga mange gange, og trods hendes travle job har vi været i stand til at diskutere hendes ønsker grundigt. Olga forklarede, at hun skulle fejre sin første fest med sine ansatte, og at hun ønskede professionel underholdning. Derfor anbefalede jeg en tryllekunstner, som jeg synes passede til hendes ønsker. Denne tryllekunstner er en professionel illusionist, der ud over sin magi på højt niveau også skaber meget personlig kontakt med gæsterne og sikrer en masse interaktion.

Til den anden fest, som Olga fejrede med sin familie og nære vennekreds, ledte hun efter en lidt mere intim forestilling, hvor hun oprindeligt henvendte sig til os for en Flamenco-danser. Efter at have hørt på hendes ønsker har jeg introduceret en række forskellige kunstnere, her kom tangoduoen med live guitaristen endelig ud som vist i videoerne.

Jeg fandt kontakten med Olga meget behagelig, og jeg håber at være til tjeneste for hende i fremtiden!Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!