Pianisten 'Thom' mestrer næsten alle genrer og give din gæster en oplevelse af pop, jazz, blues, lys klassisk, og filmmusik, bossanova og stille baggrundsmusik.

 

Det betyder, at pianisten kan tilpasses praktisk talt hvor som helst. Pianisten 'Thom' har været aktiv som professionel pianist i over ti år. Han har spillede til mange arrangementer, fester og bryllupper i ind-og udland. Hans referencer omfatter Philips, Amsterdam Rådhus, Udenrigsministeriet og Hilton Hotel i Antwerpen. Han spillede også for den danske ambassade i Kasakhstan for nylig.

Evenses arbejder med et lille team af pianister. Hvis pianist Thom ikke er tilgængelig, så kan vi tilbyde en passende erstatning. Alle vores pianister er fagfolk fra musikkonservatorier med mange års erfaring. Et digitalt klaver leveres som standard, så du ikke behøver at bekymre dig om instrumenterne. Vi kan også tilbyde et smukt klaver til dig, til en rimelig pris. Udover soloforestillinger, kan du lade Thom optræde sammen med en saxofonist, sangerinde, guitarist eller contra bassist. Valget er dit.

 

Ønsker du at leje en pianist til din reception, bryllup eller middagsselskab? Du kan gøre dette direkte via vores hjemmeside.

Pianisten kan naturligvis reserveres til din fest, bryllup eller anden højtid.

Har du brug for flere oplysninger eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os, vi vil kontakte dig snarest muligt!