1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Amarcord Duo
100% match

Amarcord Duo

Italiensk pop musik fra 1950'erne og 1960'erne

11000 kr - 18000 kr
Vil du booke spansk musik til din fest? Evenses
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Spansk

Ønsker du at leje spansk musik til dit bryllup, fest eller drikke reception?

Musik er en vigtig del af spansk kultur og folklore, hvilket betyder, at forskellige stilarter er blevet udviklet i forskellige historiske perioder. Ud over europæiske påvirkninger har den spanske stil også en stor indflydelse på latinamerikansk musik. Guitaren er det spanske nationale musikinstrument.

Nogle eksempler på traditionel spansk musik er: Flamenco; sang, guitar og den berømte flamencodans fra Andalusien, Sardana; folkemusik, dans fra Catalonien og Jota; dans fra det nordlige Spanien. Spanien har også et antal kendte komponister. Vi kender for eksempel Manuel de Falla, Isaac Albeniz og Enrique Granados. Evenses tilbyder professionelle kunstnere, der er inspireret af denne smukke musikstil.

Vil du booke et spansk band? Kontakt os og anmod om et gratis tilbud.

Evenses har en bred vifte af spanske kunstnere, der er meget velegnede til fester, bryllupper, firmafester, receptioner, middage, ceremonier, festivaler og arrangementer. Vi har latinske bands, Bossanova bands, duoer og Salsa bands. Ud over at booke kunstnere kan du også komme til os for hele plejen af ​​dit arrangement. Hos os booker du også fotografer, photobooth, lys og lyd, DJs, oplyste dansegulve, værtinder og meget mere.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.