Styltegænger

Ønsker du at booke en styltegænger til din temafest, festival eller jubilæum? En styltegænger vil forbløffe dig med de smukke kostumer de bærer, og vil varmt byde dig og dine gæster til den organiserede begivenhed. Kunstnerne tilpasser dem til forskellige temaer, såsom jul, sommer, eventyr og klovneri. Hos Evenses kan du bestille forskellige andre suplerende acts og shows til at gøre oplevelsen endnu rigere, f.eks. et akrobatisk show, ildshow, klovne eller tryllekunstnere.... Mere information

Se muligheder nedenfor

main
...

Vores styltegænger hos Evenses kan bruges på forskellige måder, så som et centralt show, en åbningsceremoni til et event, eller f.eks. en byfest. Har du en stor messe, der skal åbnes spektakulært eller har du en lille privat fest, der kan bruge lidt ekstra underholdning? Vores styltegængere kan indsættes i hele Danmark.

Book en styltegænger til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores styltegængere? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke act, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores styltegængere her.