Siden deres første optræden i 2003 har dette danske allround festband, med navnet The Tour, (før Tour de Funk) opbygget et imponerende og uovertruffet renommé.

Bandet rejser rundt og spiller overalt i Danmark og har optrådt mere end 1.000 gange til dato. De har optrådt alle vegne, lige fra festivaler, studenterfester til bryllupper og har været støtteband for flere store danske kunstnere på adskillige berømte scener. Du kan hvert år opleve The Tour i flere forskellige europæiske byer, til vintersportsarrangementer og rundt omkring i Asien. De seks musikere fra The Tour er kendt for deres energiske og imponerende optræden, deres musikalske evner og deres indsats for at levere et flot show.

De sætter deres eget præg på hver enkelt sang og er, ved hjælp af deres store engagement, altid i stand til at få publikum med. The Tours store repertoire består af den bedste pop, funk, rock samt diverse dansehits gennem de sidste 20 år. Deres repertoire omfatter også et miks af klassiske numre fra 80’erne og 90’erne til de allernyeste hits. Kort sagt er der garanti for, at folk bliver ellevilde.

Kunne du tænke dig at booke bandet The Tour? Så er du velkommen til at kontakte os via hjemmesiden eller send os en forespørgsel og få et uforpligtende tilbud. Vi er altid parate til at hjælpe dig, og du kan kontakte os alle ugens dage.