Otte grunde til at bestille en videograf til dit bryllup

videograaf huren bruiloft.jpg

Lej en videograf

Skal du giftes, og overvejer du, om du skal hyre en videograf til at lave din bryllupsvideo? Vi giver dig otte gode grunde til, hvorfor du skal booke en videograf til dit bryllup.​

1. Du får muligheden for at opleve brylluppet igen

Med en bryllupsvideo kan du opleve dit bryllup igen. På bryllupsdagen er der masser af smukke øjeblikke, og du får en enorm mængde forskellige indtryk på én gang. Af denne grund er det rart at have en videograf til dit bryllup, der fanger alle de specielle og smukke øjeblikke, så du gense alle øjeblikke i bryllupsvideoen. Selvfølgelig kan en bryllupsfotograf også fange følelser og øjeblikke i fotografier, men det er endnu mere levende på en bryllupsvideo.

2. Levende billeder siger ofte mere

Har du allerede booket en fotograf til brylluppet? En fotograf er et must, fordi smukke billeder fra brylluppet er uvurderlige minder. Til gengæld kan videoer fra dit bryllup vise aftenen fra en hel anden vinkel. Hvis du ser bryllupsvideoen, føler du virkelig, at brylluppet finder sted igen, og du kommer tilbage i atmosfæren fra den store dag.

3. Videoen er et smukt minde for din familie og venner

En bryllupsvideo er det bedste minde for din familie og venner - selvfølgelig dig selv. Planlæg en aften med din familie eller venner og se bryllupsvideoen sammen, så kan I opleve dit bryllup igen. Eller del bryllupsvideoen på Facebook eller Instagram, så alle gæster kan opleve brylluppet igen.

4. For folk der ikke var (eller kun delvist var) til stede til dit bryllup​

En bryllupsvideo er også sjov for folk der ikke kunne (eller kun delvist kunne) være til stede på din bryllupsdag. Takket være bryllupsvideografen kan de stadig nyde lidt af din dag.​

Der er en chance for, at en række gæster ikke kan komme til dit bryllup. Det kunne f.eks.være fordi de var syge eller bor i udlandet, og det ikke passer ind i deres budget for at rejse til Danmark. Hvis du kan vise disse folk din bryllupsvideo, er de stadig en del af din store dag. Selv folk, der måtte forlade festen tidligt, som din mormor eller morfar, kan stadig opleve festen takket være bryllupsvideoen.

5. Lyden tager dig tilbage i øjeblikket

På en bryllupsvideo hører du også lyden af ​​dit bryllup. Tonerne af violinmusik under ceremonien, gæsternes latter, den rene stemme fra sangeren eller ​​bandet, alle disse lyde tager dig tilbage til dagen. Bryllupsdagen går hurtigt og nogle ting, når man ikke at opfatte på selve dagen. Hvis du ser tilbage på filmen og hører lyden, vil du opleve det igen. På den måde giver en video dig en masse sanseindtryk, som et fotografi ikke kan.

6. Du kan gense selve vielsesceremonien

Det mest specielle øjeblik for et bryllup er vielsesceremonien. I kan se hinandens reaktioner og gæsternes, og I kan høre, hvad der bliver sagt.

7. Du kan se tilbage på talerne

Selvfølgelig er der sagt mange smukke ting på din bryllupsdag. Det er muligt, at en tale blev holdt af et familiemedlem eller en ven. Ordene i en bryllupstale er ofte så rørende, at du vil høre dem igen. En videograf kan fange talerne perfekt. Han kan også filme hele ceremonien til dit bryllup og redigere dele af det i bryllupsvideoen.

8. Du kan gemme mindet for altid

Ligesom billeder kan du se altid gense en video. Forestil dig, hvor sjov det er at se dit bryllup med børnene eller børnebørn om ti eller tyve år. På den måde kan de også opleve/genopleve din dag, og se, hvor skør du var på bryllupsdagen. Fantastisk ikke?

Bestil en professionel videograf

Er du overbevist, og vil du gerne have en bryllupsvideo lavet? Så kan du vælge at få det gjort af en professionel videograf. Du kender sikkert en ven eller et familiemedlem, der kan lide at lave videoer i fritiden. Alligevel anbefales det ikke at bede en amatør om at være kameramand til dit bryllupsvideo. Der er stor forskel på kvaliteten mellem en film fra en ven og en fra en professionel videograf.

Erfarne videografer

Vores videografer er meget erfarne, og ved præcist hvad de laver. Hvis du vil bestille en videograf, kan du vælge mellem tre forskellige muligheder:

  • Lav en dagfilm mellem kl. 09.00 og 20.00
  • Film festen om aftenen
  • En kombination af de ovenstående muligheder

Er du ikke sikker på, hvilken underholdning der passer bedst til dit bryllup? Eller vil du arrangere en stor fest og har brug for hjælp og råd? Så er vi hos Evenses klar til at hjælpe dig. Vi er glade for at fortælle dig om de forskellige muligheder og tilbyde dig forskellige former for catering og underholdning til dit bryllup.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.