Otte grunde til at bestille en videograf til dit bryllup

videograaf huren bruiloft.jpg

Lej en videograf

Skal du giftes om et par uger og er alt allerede arrangeret? Som fotografen, catering, location, musikken, gæstelisten osv.? Så er du selvfølgelig allerede godt på vej. Du kan nyde forventningen uden stress, men glem ikke en vigtig del: booking af en videograf til at filme din bryllups video. Vi giver dig otte grunde til, hvorfor du skal booke en videograf da du efter brylluppet har noget at kigge tilbage på fra den mest vidunderlige dag.​

Mange brudepar vælger først at booke en videograf i sidste øjeblik. De gør de ofte, når de har noget af bryllupsbudgettet tilbage. Det er meget synd, fordi en bryllupsvideo har stor værdi. Vi har lagt alle fordele op til dig på en række, så du nemt kan overbevise din bedre halvdel til at bestille en videograf.

1. Du vil opleve brylluppet igen

Med en bryllupsvideo vil du opleve dit bryllup igen. På bryllupsdagen er der masser af smukke øjeblikke, og du oplever alt i en døsighed. Nogle øjeblikke du vil opleve igen senere når du kigger videoen fra brylluppet igennem. Af denne grund er det rart at have en videograf til dit bryllup, der fanger alle de specielle og smukke øjeblikke, så senere kan du stadig se alt i bryllupsvideoen. Selvfølgelig kan en bryllupsfotograf også fange følelser og øjeblikke i fotografier, men det er endnu mere intens på en bryllupsvideo.

2. Bevægende billeder siger ofte mere

Har du allerede booket en fotograf til brylluppet? Så er det en god beslutning, fordi en smuk fotografering er en værdifuld hukommelse. Imidlertid viser bevægelige billeder andre øjeblikke fra dit bryllup. Hvis du ser bryllupsvideoen, føler du virkelig, at brylluppet finder sted igen. Du kommer tilbage i atmosfæren fra denne dag. En professionel videograf overfører atmosfæren af ​​dit bryllup til en film efter din smag.

3.Nice hukommelse til din familie og venner

En bryllupsvideo er den bedste hukommelse til din familie og venner og selvfølgelig dig selv. Planlæg en nat med din familie eller venner og se bryllupsvideoen sammen. Så du vil opleve den bedste dag i dit liv igen med alle dine nærmeste. Eller del bryllupsvideoen på Facebook eller Instagram, så alle gæster kan opleve brylluppet igen.

4. For folk der ikke var (eller delvist) til stede til dit bryllup​

En bryllupsvideo er også sjov for folk der ikke kunne (eller delvist) være til stede på din bryllupsdag. Takket være bryllupsfotografen kan de stadig nyde lidt af din dag.​

Der er en chance for, at en række gæster ikke kan komme til dit bryllup. Dette er f.eks. Muligt, fordi de er syge eller bor i udlandet og ikke passer til deres budget for at rejse til Danmark. Hvis du kan vise disse folk din bryllupsvideo, er de stadig en del af din store dag. Selv folk, der måtte forlade festen tidligere, som din mormor eller en gravid niece, kan stadig nyde festen helt gennem bryllupsvideo.

5. Lyden tager dig tilbage i øjeblikket

På en bryllupsvideo hører du også lyden af ​​dit bryllup. Tonerne af violinmusik under ceremonien, gæsternes latter, den rene stemme fra sangeren af ​​bandet, alle disse lyde tager dig tilbage til dagen. Bryllupsdagen går hurtigt og nogle ting, når man ikke at opfatte på selve dagen. Hvis du ser tilbage på filmen og hører lyden, vil du opleve det igen.

6. Du ser hvordan du udtrykker løfterne

Det mest specielle øjeblik for et bryllup er at udtale løfterne. På billederne ser du ikke, at du i et øjeblik udtrykker løfterne til hinanden. Du kan se det på en bryllupsvideo. Du ser hinandens reaktion og gæsternes. Desuden hører du også, hvad der bliver sagt.

7. Du kan se tilbage på talerne og ceremonien

Selvfølgelig er der sagt mange smukke ting på din bryllupsdag. Det er muligt, at en tale er givet af et familiemedlem eller en ven. Ordene i en tale er ofte meget hyggelige, at du vil høre dem igen. En videograf kan fange talerne perfekt. Han kan også filme hele ceremonien til dit bryllup og redigere dele af det i bryllupsvideoen.

8. Nice til senere

Ligesom billeder kan du se en videoen senere. Forestil dig, hvor sjov det er at se dit bryllup med børnene eller børnebørn om ti eller tyve år. På den måde kan de også genopleve din dag og se, hvor skør du var på bryllupsdagen. Fantastisk ikke?

Bestil en professionel videograf

Er du overbevist? Og vil du gerne have en bryllupsvideo lavet? Vælg derefter at have dette gjort af en professionel videograf. Du kender sikkert en ven eller et familiemedlem, der kan lide at lave videoer i fritiden. Alligevel anbefales det ikke at spørge en amatørfilmspiller til at lave din bryllupsvideo. Der er stor forskel på kvaliteten mellem en film fra en hobbyfilmtager og en professionel videograf.

En erfaren og professionel videograf ved præcis, hvornår og hvordan han skal lave det bedste skud. Derudover har en professionel et godt film- og lydudstyr, så han kan registrere dit bryllup godt.

Erfarne videografer

Vores videografer er meget erfarne med at lave en bryllupsvideo og ved præcis, hvad de laver. Hvis du vil bestille en videograf, kan du vælge mellem tre forskellige muligheder:

  • Lav en dagfilm mellem kl. 09.00 og 20.00
  • Filme festen om aftenen
  • En kombination af ovenstående muligheder

Altid en standby

Videograferne og fotograferne fra Evenses er alle udvalgt af vores underholdningsbureau. Det betyder, at de er professionelle foto og videografer, der leverer perfekt arbejde og indfanger en smuk hukommelse. Hvis du bestiller en video eller fotograf hos os, er du altid sikker på at der bliver lavet en bryllupsvideo. Der er altid en standby. Hvis den videograf, du har reserveret, ikke kan gøre dette, har vi altid en anden professionel klar.​

Hvis du ansætter en brude videograf, vil du ikke engang bemærke, at han er der. Han er næppe synlig på arbejde. Så du behøver ikke være bange for, at videografen konstant ser, og at du skal gøre ting for det perfekte skud.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.