Skal du booke en musiker til dit næste event, men er ikke sikker på hvad? Yuri er et glimrende valg! Han er en guitarist som også kan synge. Han fungere perfekt til bryllupper, firmafester, fødselsdage, kongreser og receptioner. Denne kunstner ledasager sig selv på guitar, men kan også fungere sammen med en pianist, trommeslager eller andet. Han optræder normalt som sanger og guitarist på samme tid. På denne måde har du en komplet lyd med en kompakt opsætning, og på grund af dette kan sangeren give dig et varieret program.

Sangerens repertoire består af en blanding af muskstilarter, der appellere til både store og små. Det er også muligt at booke duoen Yuri & Rudie. Rudie er også en meget erfaren sanger-guitarist, og sammen kan de virkelig sætte gang i din fest. Du kan booke dem hver for dig, eller som duo her på hjemmesiden.

Leder du efter en en musikalsk fortolkning til din fest, reception eller firmafest? Yuri vil passe perfekt til din begivenhed, du vil ikke fortryde at du bookede ham!

Ønsker du at booke Yuri til dit bryllup, jubilæum eller begivenhed? Har du spørgsmål omkring ham? Kontakt os og anmod om et gratis tilbud fra os uden forpligtelse.