Funky acts til din begivenhed

Funk.jpg

Funky booking

Overvejer du og din partner snart at være vært for en fest for nogle familie og venner, men vil du gøre noget unikt til det, og ved du ikke nøjagtigt hvad det skal være endnu? Er du en del af holdet, der arrangerer den årlige kontorfest til sommer, og leder du stadigvæk efter noget originalt underholdning? Eller vil du arrangere en stor grillparty i nabolaget igen i år, og vil du booke lidt live musik for at bringe noget liv i anledningen? Har du nogensinde tænkt på at booke et funk-tema til den fest eller begivenhed, du arrangerer? Vi kan godt forestille os, hvis du ikke ved nøjagtigt, hvad vi taler om, når vi taler om at booke funk, så vi forklarer det gerne med fornøjelse. Det er en slags musik, der på trods af sin relative ukendelighed i Danmark i dag kan være meget sjov til fester. Funk er en musikgenre, der stammer fra De Afroamerikanske samfund i USA i 1960'erne. Genren er kendetegnet ved stærke rytmiske egenskaber og en høj grad af rytmisk dans. Det stammer fra en blanding af soul, jazz og rhythm & blue (R&B) og er for det meste baseret på en stærk baslinje af en elektrisk bas og en trommeslager.

Vi graver lidt dybere ind i hvad funk er, hvordan det er vokset siden 1960'erne, og hvordan det har påvirket de andre mere kendte musikgenrer. Det, vi imidlertid først ønsker at forklare, er, hvad vi mener med at booke funk. Du kender nu definitionen på funk, men det kan godt være, at du endnu ikke har et komplet billede af, hvad funk-booking er, hvordan det fungerer, og især hvordan det kan have en merværdi for dig og din begivenhed. Tag f.eks. forskellige former, især afhængigt af hvad du har i tankerne med hensyn til fest og forberedelserne til det. Skal du for eksempel arrangere en fest eller begivenhed, men er du lidt skuffet over alle forberedelserne? Kontakt os, så vi kan diskutere, hvordan vi kan være behjælpelige med vores service for dig. Vi kan tage os af alle de ting, du ikke har tid eller lyst til, både under forberedelserne og selve festen. Alt, hvad vi har brug for i sådanne tilfælde, er dit input til, hvordan begivenheden skal se ud. På denne måde kan du i det mindste nyde lidt af de pågældende festligheder.

Vi har også mange kunder, der nyder at planlægge og forberede deres begivenheder. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan være værdifulde i sådanne situationer, tværtimod. Takket være vores hjælp til at arrangere en funk-fest får du en masse erfaring med viden om festplanlægning. Du kan overlade alle de opgaver, du ikke ønsker at udføre selv, så du har mere tid og energi til de opgaver du ønsker at stå for. Du kan stole på vores support under hele processen, fordi meget uforventet kan komme under processen, og vi står klar til at være behjælpelige det meste af døgnet.

Det er ikke nødvendigvis vanskeligt at booke funk, men i betragtning af mængden af ​​muligheder og udvalg i Danmark tilrådes det at få hjælp fra en specialist, der har erfaring inden for fester og underholdning. Hos Evenses har vi mange års erfaring med at organisere og booke funk-temaer og fester, takket være de mange forskellige lejligheder, som vi har arrangeret sammen med vores kunder gennem årene. Vi er glade for at gøre denne ekspertise og oplevelse tilgængelig, så du kan booke den perfekte funk-fest. Du kan kontakte vores event specialister og underholdningspecialister syv dage om ugen via tilbudsformularen på vores hjemmeside eller via e-mail eller telefon. Hvis du først vil udforske, kan du allerede bruge søgemaskinen på vores hjemmeside til at se på alle tilgængelige muligheder. Herudover nedenfor, for at hjælpe dig med, vil vi se nærmere på funkmusikkens historie og hvordan genren har påvirket mange musikgenrer, der er populære i dag.

Lidt om Funk historien

Oprindelsen af ​​ordet funk er faktisk ret spændende, da det er et ret negativt slangord. Ordet henviser oprindeligt til en noget skarp (læst: ond) kropslugt, selvom det også kan henvise til nogens uanstændige holdning eller stil. Musikalsk er funk en temmelig aggressiv form for urban musik, baseret på tunge baslinjer og trommer, og yderligere med en række instrumenter. I begyndelsen af ​​genren handlede teksterne til funk-sange hovedsageligt om de svære levevilkår for mange sorte amerikanere i USA på dét tidspunkt, så sangene havde mange foreninger med tragiske historier, vold, håbløshed og også dårlig lugt. Det var James Brown og hans band, der gjorde de genkendelige funk-beats populære hos den større offentlighed i slutningen af ​​1960'erne, og det berømte band Sly og Family Stone begyndte snart at bruge de funky beats og rytmer som basis for mange af deres antal. Deres sang Thank You fra 1970 betragtes generelt som en af ​​funk-klassikerne.

I 1970'erne ville væksten af ​​funk som en populær musikgenre kun fortsætte. Verdensberømte artister og bands som Kool og banden, The Temptations og Stevie Wonder lavede en masse musik bestående af funky beats, melodiske arrangementer og tankevækkende tekster, ofte med en social kritik i baggrunden. Takket være bands som Parlamentet-Funkadelic blev funk også en form for selvudtryk og personlig frigørelse, som virkelig fandt på i denne periode. Funk-musikken spillede spille en rolle i diskotek-æraen i slutningen af ​​70'erne og firserne. Funkmusikken fra firserne er blandt andet stærkt præget af musikkens mere seksuelle tekster. Kunstnere som Rick James og Prince var ansvarlige for dette med deres musik. Genrens voksende popularitet fik også forskellige facetter og aspekter af musikken til at påvirke andre musikgenrer, såsom hardrock og punk. I firsernes forsøg med elektronisk musik blev det mere mainstream og funk-riller var også almindelige i denne sammenhæng.

Da rapmusikken virkelig blev populær i 1980'erne, var eksempler på funk-sange fra 1970'erne et almindeligt element i rap-sange. For eksempel debut albummet til den legendariske hiphop-kunstner og producent Dr. Dre er ifølge manden selv i vid udstrækning inspireret af funk-band Parlamentet og Funkadelic. På denne måde blev funk en mere markant del af afroamerikansk og global sort kultur som en slags historisk forbindelse mellem moderne hip-hop og kulturelle bevægelser fra fortiden. Som en del af hiphoppens voksende indflydelse på den generelle popkultur siden firserne og halvfemserne, ville funk til sidst også spille en vigtig rolle i udviklingen af ​​meget (amerikansk) dansemusik i halvfemserne. Så du kan se, selvom du ikke er meget fortrolig med funk som musik, har du sandsynligvis hørt en masse musik med funk-påvirkninger, hvilket gør det endnu sjovere at booke funk til din fest eller begivenhed

Hvad Evenses kan tilbyde dig

For personer, der aldrig har booket en fest før, kan det hele virke lidt kompliceret. Det er det dog ikke, men det er generelt smart at få hjælp fra en event specialist, der har erfaring med at booke funk-fester i Danmark. Hos Evenses har vi foretaget tusindevis af bookinger til forskellige klienter gennem de sidste par år gennem en lang række forskellige lejligheder, og vi er glade for at bruge denne oplevelse til at hjælpe dig med at finde og booke det funk-tema, der er rigtigt for dig. Ikke nok med at hjælpe dig med at udforske mulighederne, men også for eksempel forhandlingerne til begivenhederne og forhandle med de kunstnere, du vælger. På den måde er du ikke alene, og du kan til enhver tid stole på vores bookers og underholdningspecialisters ekspertise. Du kan starte med at se på de tilgængelige muligheder i vores sortiment af funk-fester. Ved hjælp af søgemaskinen på vores hjemmeside kan du allerede udforske mulighederne, mens du også kan kontakte vores bookere og underholdningspecialister syv dage om ugen med spørgsmål om booking af funk. Du kan altid kontakte dem ved at udfylde tilbudsformularen på webstedet og sende det uden forpligtelse, eller via e-mail eller telefon. Hos Evenses kan du antage, at vi booker funk sammen med dig, der nøjagtigt matcher den fest eller begivenhed, du skal arrangere.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.