Jonglering med ild!

Ildstave kastes, snurres, spindes og gribes. Oplev den særlige stemning i shows med levende ild. Perfekt til udendørs arrangementer, levende musik og lune sommernætter. Showets varighed er typisk 20-30 minutter pr. sæt. Poetiske eller komiske fakirnumre samt ildslugning. Jonglering med ild, fakirtricks og humor. Et flot og spændende indslag med ild i stedet for fyrværkeri. En oplevelse med nærvær, imponerende tricks, musik og levende ild. Ildshow skaber en fantastisk stemning og bør opleves i forbindelse med eller efter solnedgang. Shows med ild i dagslys kan godt lade sig gøre, men det er noget andet. Ildshow er også en oplagt mulighed i de mørke vintermåneder, og kan skabe stemning op mod jul, for eksempel i forbindelse med udendørs arrangementer som julemarked. Med et ildshow er mulighederne mange og kun fantasien sætter grænser!

Indendørs ildshows bør kun udføres i store lokaler, haller og på store scener. De bør være af kort varighed da der udvikles røg fra lampeolie. Man bør af hensyn til sikkerhed tage sine forholdsregler.

Det er også muligt at booke et større show med flere kunstnere optrædende på samme tid, hvis dette ønskes. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!