Brug for lys og lyd? 5 ting at huske på!

lyd-lys-teknik

Lej lyd og lys til festen

Er det endnu engang tid til at planlægge det næste firmaarrangement? Eller står du måske overfor at skulle planlægge din næste fest? Lige meget hvad du står og skal planlægge så er det godt at være opmærksom på nogle ting inden man lejer lyd og lys. Derfor har vi har sammensat 5 gode råd til hvad man skal være opmærksom på.

1. Kontroller om festlokalet er egnet til belysningsudstyr

Selvfølgelig gør stærkt lysstofrør ikke noget for atmosfæren på din fest. Dette giver dine gæster en fornemmelse af, at de er i tandlægens venteværelse - noget der absolut ikke befordrer feststemningen. God stemningsbelysning er derfor vigtig, og i den forbindelse bør du have styr på dit lysudstyr.

Har du fundet et sted til festen? Så kontroller først, om rummet også er egnet til belysningsudstyr. Installationer må ikke være i vejen for gæsterne og der skal derfor være plads til at sætte det op. Det kan også være man skulle undersøge om lyset kan monteres på væggen eller loftet.

2. Kontrollér, at rummet er stort nok til lyd udstyret

Professionelt lydudstyr kommer ikke til sin ret i et lille rum. Ligegyldigt hvor god musikken er, hvis rummet er for småt, kommer lyden ikke ordentligt over. Størrelsen af rummet er derfor vigtig ikke bare for at få den bedste lyd men også så gæsterne ikke vælter over monteringerne af diverse stykker udstyr.

3. Sørg for, at der er tilstrækkelig strøm

Når du organiserer en fest, skal der være en tilstrækkelig strømforsyning. Hvis det tilsluttede lys- og lydudstyr kræver meget strøm, og anden elektronik også er tilsluttet den samme strøm gruppe, er det klogt at afbryde de enheder, du ikke bruger. Ved en stor fest eller begivenhed anbefales det at bruge en generator.

4. Overvej den type fest du vil have

Når du organiserer en stor fest for 200 til 1000 personer, får du brug for et større lyd- og lysanlæg end når du organiserer en mindre fest for f.eks. 50 personer. For en mindre fest har du ikke brug for en bemærkelsesværdigt stor installation, men kan i stedet nøjes med et lille system.

Desuden afhænger det også af, hvor og hvornår du organiserer festen. At leje en lysinstallation giver en fest mere atmosfære, men hvis du har festen i din have om dagen, har du selvfølgelig ikke brug for lys. Leje af lydudstyr vil her være tilstrækkeligt.

5. Få den rigtige teknik

Lej altid lyd og lys fra et professionelt bureau, der har det rigtige udstyr. Så kan du være sikker på, at DJ'en eller bandet kan give det bedste show. Det kan være svært at vide hvilket teknisk udstyr der skal bruges. Evenses hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige udstyr, så du kan få av udstyr til din fest.

Hvad kan jeg leje?

Hos Evenses har vi et stort udvalg af udstyr. Du kan leje lys til dit arrangement i form af et lysshow, spots osv. og lyd udstyr som højtalere, dj pulte og meget mere. Her kan du læse mere om hvilket udstyr inden for lyd, lys m.m vi tilbyder hos Evenses.


Vil du virkelig sikre dig, at dine gæster skal have den bedste lyd og lys oplevelse til dit næste arrangement? Det kan du gøre med det rigtige lys- og lydudstyr. Hos Evenses lejer du det tekniske udstyr som passer bedst til din fest, og som kan tilpasses temaet for din fest og størrelsen på stedet.

Kontakt os nu så vi kan komme i gang med planlægningen af din fest! Evenses har flere års erfaring inden for booking af events, og er altid klar med god service så du kan holde den bedste fest.Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!