Lej lys, lyd og dansegulv

extra sfeer feestje.jpg

Lej udstyr til din næste fest

Uanset hvilken fest du skal holde så kan du gennem Evenses leje udstyr som giver dit event en unik atmosfære med lys, lyd og dansegulv. Måske tænker man ikke lige over at der også skal lejes udstyr til ens begivenhed. Men det rigtige udstyr er vigtigt for at ens event får den helt rigtige stemning.

Stort udvalg af udstyr

Hos Evenses har vi et stort udvalg der kan vælges. Herunder finder du noget af det udstyr du kan leje:

  • Højttaler
  • Mikrofoner
  • Dansegulv
  • Scene
  • Discokugle
  • Lys

Dette er blot et lille uddrag af det udstyr vi udlejer hos Evenses. Hvis du har spørgsmål omkring hvilket udstyr vi har er du velkommen til at kontakte os. Vi udlejer udstyr til alt fra en lille fest til et stort arrangement. Så lige meget hvilke forskellige størrelser af f.eks. scener, dansegulv eller andet du har brug for kan Evenses hjælpe dig.

Hvad med at leje et lasershow?

Organiserer du en stor fest eller arrangement? Så er et lasershow et iøjnefaldende show som giver festen lidt ekstra. Et lasershow er en super fed i effekt der uden tvivl vil fange publikum eller gæster. Det er en sikker vinder til at få folk på dansegulvet. Du kan helt selv justere lasershow til dit arrangement, så det bliver lige som du vil have det. Vær sikker på at hver gæst husker lys showet.

Luksus DJ show

Med et luksus DJ-show er du garanteret et imponerende show, en perfekt lyd og et fængende lysshow. Et luksus DJ show indeholder alt du har brug for at holde en fantastisk fest! Ved et luksus DJ show kan man sågar tilføje en sanger, saxofonist eller en violinist til at fyre op for stemningen sammen med dj´en.

Få alle til at danse på et oplyst dansegulv

Hvem har ikke brug for et oplyst dansegulv til deres fest? Et oplyst dansegulv er en god ide for at sparke gang i festen og få en uforglemmelig fest, med dans langt ud på natten. Et dansegulv med belysning er det perfekte element til at opmuntre dine gæster til at danse. Derudover kan dansegulvet tilpasses til temaet for dit fest og størrelsen kan ligeledes ændres til den passende størrelse for det valgte antal gæster.

Ønsker du at leje et oplyst dansegulv til din næste fest eller begivenhed? Dansegulvet bliver leveres og installeres af professionelle teknikker. Gulvet bliver hentet igen næste dag. Så du behøver ikke bekymre dig om dette, men kan i stedet fuldt ud nyde din festKvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!