Denne optræden kombinerer det bedste fra begge verdener, en fantastisk præstation fra en live saxofonist sammen med en DJ der tilpasser sig musikstilen. Saxofonisten kan bestilles enten som solo eller som et kombinationspar med vores DJ Show. Saxofonisten spiller flere sessioner under festen, sammen med Dj’en.

Saxofonisten leveres som standard med vores allround DJ, men du kan også anmode om en DJ med en bestemt stil. Showet kan være en fantastisk pakke med en alsidig DJ, komplet med DJ-gear, lydudstyr og et godt lysshow!

Har du kun brug for en saxofonist?

Standard tilbudet indeholder saxofonisten og en af vores bedste DJ's. De kan også bestilles som en solo-optræden.

100% tilfredshedsgaranti

Evenses har et hold af saxofonister og DJ's på kontrakt, alle med stor erfaring fra at have spillet til hundredvis af fester, bryllupper og firma events. Derudover har de fået erfaring af at have spillet på flere berømte danske klubber.

Alle DJ's og saxofonister er individuelt udvalgt på grundlag af deres erfaringer og kreativitet. Vi arbejder med et ungt team af omsorgsfulde, sympatiske og professionelle kunstnere. Vores eklektiske team er beviset på, at vi er klar til enhver eventualitet.

Komplet pakke med lys, lyd og DJ-udstyr.

Showet indeholder alt det nødvendige udstyr. Vi kan tilbyde professionelt DJ-udstyr, stilfuld DJ-pult, passende lyd teknik og et godt lysshow. Som et resultat af vores store erfaring, kan vi også yde en præstation på næsten alle danske festlokaler. Vi har organiseret forestillinger for intime husfester, slotte, bådture og klubber.

Takket være vores fleksibilitet, er vi klar til at planlægge enhver optræden (stor eller lille) for at tilfredsstille både dine behov og din placering. Et belyst disco dansegulv eller live video billeder, kan tilføjes til DJ og saxofonistens show. Vi tilpasser det efter dine krav.

Dine ønsker er grundlæggende for vores plan

Vi gør alt for at sikre, at musikken opfylder alle dine ønsker. Under bookingprocessen fortæller du os, hvilke musiknumre du leder efter, hvordan arrangementssekvensen skal planlægges og andre specielle ønsker som en åbningsdans.

Vores DJ’s har et bredt repertoire af 10.000 titler du kan vælge fra. De kan spille alt, uanset hvilken stil du ønsker, fra populære danse til velkendte singalongs til sjælere, swingende disco og dance klassikere. Vores kvindelige sangerinde har en stor evne til improvisation og et stort repertoire. De kan begge klare mange forskellige musikstile.

Ønsker du at hyre en DJ med saxofonist til dit bryllup, fest, bryllupsdag, firmafest eller fødselsdag? Alt er muligt! Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål eller særlige ønsker.