DJ og Saxofonist

Fantastisk show med en DJ og en live saxofonist!

4,5 ud af 5 stjerner
Pris på forespørgsel
dj-saxofonist.jpg
hkB nAIo
tUINLaPjXw
neJFlNPc
FwtikIbmQ
ZwWaGqBYis
Q zXX MXxU
dj saxofonist
dj-saxofonist.jpg
Tjek tilgængeligheden af DJ og Saxofonist her.
Fra
Til
Hvorfor har 10.000+ kunder booket hos Evenses
users Kun professionelle samarbejdspartnere og underholdningudbydere med gode anmeldelser
thumbs up Alle samarbejdspartnere og underholdningsudbydere er personligt screenet og velkendt hos Evenses
false Attraktive alt-i-én priser
phone square alt Vores kundeservice er tilgængeligt 24/7
check Altid professionel erstatning tilgængelig: vi leverer altid
glass cheers Erfaring fra 10.000+ events, bryllupper og fester

Denne optræden kombinerer det bedste fra begge verdener, en fantastisk præstation fra en live saxofonist sammen med en DJ der tilpasser sig musikstilen. Saxofonisten kan bestilles enten som solo eller som et kombinationspar med vores DJ Show. Saxofonisten spiller flere sessioner under festen, sammen med Dj’en.

Saxofonisten leveres som standard med vores allround DJ, men du kan også anmode om en DJ med en bestemt stil. Showet kan være en fantastisk pakke med en alsidig DJ, komplet med DJ-gear, lydudstyr og et godt lysshow!

Har du kun brug for en saxofonist?

Standard tilbudet indeholder saxofonisten og en af vores bedste DJ's. De kan også bestilles som en solo-optræden.

100% tilfredshedsgaranti

Evenses har et hold af saxofonister og DJ's på kontrakt, alle med stor erfaring fra at have spillet til hundredvis af fester, bryllupper og firma events. Derudover har de fået erfaring af at have spillet på flere berømte danske klubber.

Alle DJ's og saxofonister er individuelt udvalgt på grundlag af deres erfaringer og kreativitet. Vi arbejder med et ungt team af omsorgsfulde, sympatiske og professionelle kunstnere. Vores eklektiske team er beviset på, at vi er klar til enhver eventualitet.

Komplet pakke med lys, lyd og DJ-udstyr.

Showet indeholder alt det nødvendige udstyr. Vi kan tilbyde professionelt DJ-udstyr, stilfuld DJ-pult, passende lyd teknik og et godt lysshow. Som et resultat af vores store erfaring, kan vi også yde en præstation på næsten alle danske festlokaler. Vi har organiseret forestillinger for intime husfester, slotte, bådture og klubber.

Takket være vores fleksibilitet, er vi klar til at planlægge enhver optræden (stor eller lille) for at tilfredsstille både dine behov og din placering. Et belyst disco dansegulv eller live video billeder, kan tilføjes til DJ og saxofonistens show. Vi tilpasser det efter dine krav.

Dine ønsker er grundlæggende for vores plan

Vi gør alt for at sikre, at musikken opfylder alle dine ønsker. Under bookingprocessen fortæller du os, hvilke musiknumre du leder efter, hvordan arrangementssekvensen skal planlægges og andre specielle ønsker som en åbningsdans.

Vores DJ’s har et bredt repertoire af 10.000 titler du kan vælge fra. De kan spille alt, uanset hvilken stil du ønsker, fra populære danse til velkendte singalongs til sjælere, swingende disco og dance klassikere. Vores kvindelige sangerinde har en stor evne til improvisation og et stort repertoire. De kan begge klare mange forskellige musikstile.

Ønsker du at hyre en DJ med saxofonist til dit bryllup, fest, bryllupsdag, firmafest eller fødselsdag? Alt er muligt! Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål eller særlige ønsker.

Repertoire DJ og Saxofonist

Genre

Pop
Jazz
Disco
Funk
House
Dans
4 anmeldelser
4,5 ud af 5 stjerner
Karin Landman
4 ud af 5 stjerner
Vores fest var fantastisk! Kombinationen af en DJ med en saxofonist er fantastisk.
Marino & Nathalie
5 ud af 5 stjerner
Jeg er målløs, det var fantastisk! Alt var perfekt sammensat til punkt og prikke. Jeg havde en god aften, absolut en gentagelse værd.
Ole og Els
5 ud af 5 stjerner
Vi ønskede at have musik til vores bryllupsfest. Dj’en og saxofonisten var et rigtig godt valg. Alle gæsterne var meget begejstrede for det.
Sofie og Geo Hansen
4 ud af 5 stjerner
Det var en fantastisk præstation!

Andre så også på:

DJ Jesper

DJ Jesper

Skal du bruge en festlig DJ?

9500 kr - 14700 kr
Festlig DJ

Festlig DJ

4 anmeldelser

Book en dygtig DJ til dit event her! Vi har DJ's i hele Danmark passende til enhver begivenhed

Pris på forespørgsel
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.