Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Festakademiet
100% match

Festakademiet

Festakademiet hvor musikken der forvandler ethvert arrangement!
Festakademiet er en ensemble bestående af præsentable, professionelle musikere, der bringer en rigdom af erfaring til at kurate...
Mere information

5 (19 Anmeldelser)
15000 kr - 25000 kr
PS street
100% match

PS street

Få lækker catering fra PS street burger food truck
Vil du have en unik og lækker madoplevelse til dit næste event eller arrangement? Så er PS Street food truck det perfekte valg! Food truck d...
Mere information

5 (11 Anmeldelser)
9000 kr - 15000 kr
Martin sanger
100% match

Martin sanger

Book Martin til en uforglemmelig begivenhed
Sangeren og guitaristen Martin har efterhånden rørt ved det meste i den danske musikbranche. Han har igennem de sidste 25 år haft hovedroller, fler...
Mere information

4,8 (10 Anmeldelser)
5000 kr - 10000 kr
Romantic Harp
100% match

Romantic Harp

Bestil Romantic Harp og bliv ført væk af en optræden med guddommelig musik!
Romantic Harp, har med mange års professionel erfaring fra ind- og udlandet og skaber en smuk romantisk atmosfære o...
Mere information

4,3 (4 Anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Jubilæum

Gør dit Jubilæum Mindeværdigt

Du har nu arbejdet hos en virksomhed i 25 år og det skal fejres! Eller er det blevet tid til at fejre sølvbrylluppet?

Det er blevet tid til at planlægge fejringen og ja, der er mange ting man skal have styr på.

Har du og din partner været gift i 30 år om et par måneder, og vil du give denne milepæl en passende hyldest i nærværelse af dine venner og familie? Eller vil det være fyrre år siden næste måned, at din ældste kollega startede i det firma, hvor du nu arbejder, og er du blevet bedt om at organisere noget, der sætter denne kollega i rampelyset?

Uanset hvilken fest eller begivenhed du vil arrangere, er vi overbeviste om, at det er værd at overveje at fejre et jubilæum.

Underholdning til Jubilæum

Nu synes du måske, det lyder lidt vagt, når du booker til et jubilæum, så vi forklarer gerne, hvad vi præcist mener med det.

Til at begynde med mener vi med et jubilæum, en festlig mindehøjtidelighed for en vigtig begivenhed, såsom et bryllupsdag eller oprettelse af et firma. Da der er utallige forskellige jubilæer og endnu flere måder at fejre alle disse typer jubilæer på, er udtrykket jubilæum ret bredt i denne henseende. Et jubilæum er det udtryk, der bruges til at beskrive milepæle for jubilæum som år 25, 50 og 70.

At booke et jubilæum betyder faktisk, at du henter hjælp fra en erfaren fest til at hjælpe dig med at organisere det pågældende jubilæum. For eksempel kan vi hos Evenses overtage en eller flere opgaver for dig, men vi kan også påtage os hele organisationen, det afhænger bare af, hvad du ønsker. For os er det ikke vigtigt, om det er en lille fest eller en større fest, vi ved, hvad der kræves for at gøre et jubilæum til en rungende succes.

Antag for eksempel, at du snart fejrer din brors bryllupsdag, men at der stadig mangler en vis fortolkning inden for musikområdet. Hos Evenses har vi kontakterne og historien til at booke en live-handling, der passer til din begivenhed på ingen tid. Eller måske blev din far sat i rampelyset på arbejde i sidste uge for hans tyve års loyal tjeneste, og du vil gerne gøre det igen i næste uge med venner og familie? Vi kan hjælpe dig med for eksempel at levere catering, installere et lydsystem til taler og ansætte noget supportpersonale til festlighederne. På den måde kan du i det mindste nyde jubilæet, du selv har arrangeret.

Det behøver slet ikke være svært at booke det perfekte jubilæum til den pågældende lejlighed, men i betragtning af det varierede udvalg af muligheder er det generelt en god ide at tilkalde hjælp fra et firma, der har erfaring med inden for sådanne bookinger.

Ikke alle tilgængelige muligheder passer til jubilæet, som du organiserer lige så godt. Evenses har en omfattende portefølje af professionelle leverandører af tjenester og live-handlinger til forskellige jubilæer, og som vi allerede har arrangeret utallige bookinger med. Vi er glade for at bruge denne ekspertise og erfaring til at hjælpe dig, så du kan booke det ideelle jubilæum.

festive-50th-birthday-celebration-arrangement_23-2149107842.jpg

Tips til organisering af et originalt jubilæum

Som vi skrev før, er der mange forskellige slags jubilæer, og ikke alle slags skal fejres på samme måde. At fejre din bryllupsdag vil for eksempel være meget anderledes end at arrangere en fest til tyveårsdagen for din virksomhed. Ikke desto mindre er der visse elementer, der forbliver identiske eller i det mindste sammenlignelige med hinanden, uanset lejlighed.

 • Tema-baseret Fejring: Overvej at vælge et tema for dit jubilæum. Dette kan være baseret på en bestemt æra, en hobby, en rejse, eller endda en bestemt farve. Et tema kan give en rød tråd gennem hele arrangementet og gøre det mere mindeværdigt.

 • Personlige Detaljer: Tilføj personlige detaljer, der reflekterer jubilæets natur. For et bryllupsjubilæum kan det være billeder fra den store dag, mens en virksomhedsjubilæum kan fremvise firmaets historie og udvikling gennem årene.

 • Interaktiv Underholdning: Overvej at inkludere aktiviteter, der engagerer dine gæster. Dette kan være alt fra en fotoboks, hvor gæsterne kan tage sjove billeder, til en tidslinjevæg, hvor gæsterne kan tilføje deres egne minder.

 • Levende Musik: Musik kan virkelig sætte stemningen for en fest. Overvej at booke en live musiker eller band, der kan spille sange, der er betydningsfulde for jubilæet.

 • Mad og Drikke: Overvej at servere retter eller drikkevarer, der har en særlig betydning for jubilæet. For eksempel, hvis du fejrer et bryllupsjubilæum, kan du servere den samme type kage, som du havde på din bryllupsdag.

 • Involver Gæsterne: Overvej at bede dine gæster om at bidrage med deres egne minder eller anekdoter relateret til jubilæet. Dette kan gøres gennem en videohilsen, en gæstebog, eller endda en åben mikrofon session.

Ved at følge disse tips kan du sikre, at dit jubilæum ikke kun bliver en fejring af en milepæl, men også en dag fyldt med sjove, latter og varige minder.

Giv dine gæster noget at huske

Et jubilæum handler i sidste ende om at fejre noget, som du og dine gæster finder det værd at mindes. Af den grund ønsker du som arrangør af jubilæet også, at de tilstedeværende skal huske selve fejringen et stykke tid. En af de bedste måder at nå dette mål er at forberede noget sjovt for dine gæster, når de vender hjem. Dette kan være en pose gadgets og nipsgenstande eller et lille badge med datoen og anledningen, for bare at nævne nogle få. Derudover vil du straks få dine gæster til at føle, at du sætter pris på deres tilstedeværelse, og at du virkelig gik den ekstra mil for at gøre jubilæet original og mindeværdigt for dem.

celebrating-new-year_1098-12620.jpg

Hjælp til den perfekte begivenhed

At reservere et jubilæum behøver slet ikke at være kompliceret, især hvis du allerede ved mere eller mindre, hvilken slags jubilæum du skal arrangere, og hvordan du vil organisere denne fest. Så det er bestemt nyttigt at få en ret klar idé om dette, i det mindste for dig selv, før du begynder at booke til et jubilæum. Ikke alle muligheder passer til den type begivenhed, du har i tankerne.

Vores underholdningsspecialister er tilgængelige syv dage om ugen via tilbudsformularen på vores hjemmeside eller via e-mail eller telefon for at besvare dine spørgsmål om booking af et jubilæum. Hvis du først selv vil udforske tilbuddet, kan du gøre søgningen lidt lettere ved hjælp af vores søgemaskine. I kombination med andre materialer, som du kan finde på internettet, kan du få et første indtryk af de tilgængelige muligheder for jubilæer i vores tilbud. Desuden vil vi til orientering og fordi det kan være nyttigt under organisationen, gå nærmere ind på navnene på relativt almindelige jubilæer og nævne nogle tip til organisering af et originalt jubilæum.

Den perfekte underholdning til netop din fest

Uanset om det er et jubilæum for 5, 20 eller måske endda 50 års ægteskab eller for din virksomhed, vi er her for at hjælpe! Hvis det er en firmafest eller et bryllupsdag, leverer vi underholdningen til dit jubilæum efter dine ønsker. Du kan leje et band, DJ eller solist til denne specielle dag. Til den musikalske akkompagnement af jubilæumsfesten er det vigtigt, at de rigtige kunstnere bookes. Bevis kan hjælpe dig med at planlægge din fest og gøre den mindeværdig og din bedste jubilæumsfest endnu. Vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige musik. For et par, der fejrer deres bryllupsdag eller et firma, kan vi levere en komplet pakke med musik, lys og lyd, der skaber en perfekt dag.

For at give hinanden et dejligt jubilæum i gave har bookingbureauet Evenses utallige ideer til, hvordan man organiserer festen. Evenses arbejder med professionelle kunstnere, som derefter kan opdeles i: solister, duoer, trioer og bands. For eksempel, hvis du vil nyde at danse til jubilæumsfesten, kan du leje en fest-DJ. Hos os kan du vælge mellem forskellige typer DJ's, såsom allround DJ, disco DJ, vinyl DJ og house DJ. Du kan også booke en musiker med din DJ. For eksempel til dit 25-års jubilæum kan du være en DJ med saxofonist, violinist eller booke en sanger. Ud over de DJ'er, vi tilbyder, er der bands, du kan anmode om. Bandene kan rekvireres som dans eller baggrundsmusik til jubilæet. Bandene tilbydes i forskellige genrer. Vil du hellere være solist på dit jubilæum? Evenses tilbyder mandlige sangere, kvindelige sangere og solomusikere til at give den musikalske ramme for din fest.

Nogle af vores post-populære underholdning til jubilæumsfester inkluderer DJ + Sax-kombinationer, violinister, pianister og vores populære duetgrupper.


Overvejer du at booke til jubilæet?
Vi kan tilbyde enhver underholdning til din fest til ethvert budget! Lad ikke jubilæumsfesten være en bummer; bestil din underholdning hos os nu.Hvilke typer begivenheder kan Evenses.dk hjælpe med at planlægge og organisere?

Evenses.dk kan hjælpe med at planlægge og organisere en lang række begivenheder, herunder bryllupper, firmafester, fødselsdage, jubilæer, festivaler, koncerter og meget mere. Vores team af professionelle og erfarne arrangører vil arbejde tæt sammen med dig for at skræddersy din begivenhed efter dine ønsker og behov.

Hvilke tjenester tilbyder Evenses.dk i forbindelse med begivenhedsplanlægning?

Evenses.dk tilbyder et bredt udvalg af tjenester for at hjælpe med at planlægge og organisere din begivenhed. Dette inkluderer underholdning, catering, belysning og lyd, dekoration, transport og meget mere. Vi samarbejder med en lang række talentfulde kunstnere og leverandører for at sikre, at vi kan imødekomme dine specifikke behov.

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!