Tribute Bands

Skal du leje et hyldest tribute band til din fest, fødselsdag eller bryllup? Evenses kan guide og hjælpe dig til at finde det perfekte tribute band til dit event. Vores tribute bands spiller cover hits fra berømte artister eller berømte bands i forskellige genrer som pop, jazz, soul, rock og dansk.... Mere information

Se muligheder nedenfor

main
...

Vi har et ABBA tribute band, Beatles tribute band, Madonna tribute band og mange flere tribute bands. Evenses har lige de tribute bands til din begivenhed.

Vores professionelle tribute bands er klar til at gøre din begivenhed fantastisk. Tribute bandet spiller ikke blot numrene fra kendte artister, men de gør sig også umage i at performe så godt så man tror det er den ægte vare. Tribute bands kan bookes til fornuftige priser i hver genre.

Book et tribute band til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

For at få flere oplysninger om omkostningerne til et tribute band kan du anmode om et helt gratis tilbud. Dette indeholder omkostninger og den samlede pris, som Evenses opkræver for udlejning af hver band. Se længere nede for mere information og udlejning af tribute bands til danske festivaler, bryllupper eller fødselsdag. Du kan også kontakte en af ​​vores professionelle medarbejdere for at høre mere.

Se længere ned for yderligere information til udlejning af tribute bands til bryllupper, festivaler, festivaler, firmafester, jubilæer eller fødselsdage.