1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
ABBAtizers
100% match

ABBAtizers

Book et ABBA tribute band til din store begivenhed

Pris på forespørgsel
ABBA Duo
100% match

ABBA Duo

Det perfekte duo til din temafest

Pris på forespørgsel
Elvis Tribute Band
100% match

Elvis Tribute Band

Lej et Elvis tribute band som sørger for et autentisk og mindeværdigt show

11000 kr - 50000 kr
Tribute band til din fest | Lej her | Evenses
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Tribute Bands

Skal du leje et tribute band til din fest, fødselsdag eller bryllup? Evenses kan guide og hjælpe dig til at finde det perfekte tribute band til dit event. Vores tribute bands spiller cover hits fra berømte artister eller berømte bands i forskellige genrer som pop, jazz, soul, rock og dansk.

Vi har et ABBA tribute band, Beatles tribute band, Madonna tribute band og mange flere tribute bands. Evenses har lige de tribute bands til din begivenhed.

Vores professionelle tribute bands er klar til at gøre din begivenhed fantastisk. Tribute bandet spiller ikke blot numrene fra kendte artister, men de gør sig også umage i at performe så godt så man tror det er den ægte vare. Tribute bands kan bookes til fornuftige priser i hver genre.

Et lille stykke om tribute bands

Efterligning er den bedste form for smiger, og hvis vi taler specifikt om hyldestbånd som beskrevet ovenfor, starter historien sandsynligvis i 50'erne. Efter at Elvis Presley fik fat i sit første nummer et hit i USA, begyndte handlinger at dukke op, der begyndte at efterligne både hitmusikken og den genkendelige stil af King of Rock 'n Roll. Både den velkendte Elvis-efterligner og konceptet for hyldestbåndet blev født med dette. Generelt er det bandene med en stor kultfølelse, såsom Lynyrd Skynyrd, Led Zeppelin og Rolling Stones, der også inspirerer et stort antal hyldestbånd.

I dag kan du finde hyldestbånd over hele verden, men udover USA er der et andet land, hvor hyldestbåndet spiller en særlig stor rolle i musikbranchen, nemlig Australien. Det skyldes, at de store og berømte bands tidligere regelmæssigt ignorerede Australien, når de planlagde ture og derfor andre salgsfremmende aktiviteter på grund af landets placering. Som et resultat, hyldest bands med et stort antal fans og endda deres egne albums og ture er dukket op i Australien i løbet af de sidste årtier, såsom The Beatnix, The Australian Pink Floyd Show og Zeppelin Live.

Der er også hyldestbands i Storbritannien, der er blevet bands, der kun spiller musik fra Metallica, AC / DC og Toto. Så snart du begynder at lede efter et hyldestbånd til din fest eller begivenhed, vil du se, hvor meget variation der er, og hvor meget valg du har. På vores hjemmeside alene finder du snesevis af hyldestbånd, der regelmæssigt bookes til forskellige lejligheder.

Nogle punkter, man skal passe på, når man reserverer et tribute band

Et passende hyldestbånd kan være præcis det, du har brug for for at skabe den atmosfære, du leder efter på din fest eller begivenhed. Der er dog nogle få faktorer at være opmærksom på under bookingprocessen, og det er derfor klogt at tilkalde hjælp fra en erfaren part som Evenses. For at give dig en idé om, hvad der er vigtigt, vil vi nævne et par punkter nedenfor.

Søg efter materiale fra tidligere forestillinger

Når du booker et hyldestbånd, er det meget nyttigt at se videoer fra tidligere forestillinger, inden du underskriver kontrakterne. På vores hjemmeside kan du finde mange anmeldelser fra folk, der allerede har reserveret hyldestbåndene i vores portefølje eller har deltaget i en koncert med dem. Dette hjælper dig undervejs med at identificere, hvilket hyldestbånd der er den bedste mulighed for din begivenhed eller fest.

Kontroller, om du kan sammensætte spillelisten med bandet

Det faktum, at du overvejer at reservere et hyldestbånd, betyder sandsynligvis, at du har et godt kendskab til et bestemt bands repertoire, eller at den person, som du bestiller bandet til, er en stor fan. Det er derfor vigtigt, at det pågældende hyldestbånd er modtageligt for forslag fra din side, når det kommer til at sammensætte spillelisten. Du har bestemt visse sange, som du virkelig vil høre, så sørg for, at bandet spørger, om du kan gå over listen over sæt, før showet er reserveret.

Sørg for at vide, hvad bandet har brug for

Hvor mange medlemmer består bandet af? Hvilken slags instrumenter medbringer de? Tar de sig af deres egen transport? Når du booker et hyldestbånd, er det vigtigt, at du ved, hvad bandet har brug for under forestillingen. På den måde ved du, om festens placering er i orden for bandet, og om der skal arrangeres andre ting ud over at booke hyldestbåndet. Hold øje med alt, hvad der er inkluderet i reservationsprisen, så du ikke senere bliver udsat for ubehagelige overraskelser.

Hvad Evenses kan gøre for dig

At reservere et hyldestbånd behøver slet ikke være svært, bestemt ikke hvis du allerede ved mere eller mindre, hvilken slags begivenhed du skal arrangere, og hvilken rolle bandet spiller. Så det er bestemt nyttigt at have en rimelig klar idé til dig selv, hvad du vil have, før du begynder at kigge efter at booke et hyldestbånd. Ikke hvert band passer til den type fest, du har i tankerne!

Hos Evenses kan du leje dit perfekte hyldestbånd til dit show. Vores hyldestbands spiller eksisterende hits fra berømte kunstnere eller berømte bands i forskellige musikgenrer som pop, jazz, soul og rock. Vi har et ABBA hyldest band, Beatles hyldest band, Jimi Hendrix hyldest band og mange flere hyldest bands, der spiller covers af store musikere til din lejlighed.

Vores professionelle efterlignere fra hyldestbåndene er klar til at gøre dit arrangement fantastisk. De udfører ikke kun med musik fra kendte kunstnere eller berømte musikgrupper, men spiller også alt til perfektion inklusive showets aspekter ved handlingen. Hyldestmusikgrupperne kan bookes til overkommelige priser i enhver genre. Vores medarbejdere er tilgængelige 7 dage om ugen for at hjælpe dig med at besvare dine spørgsmål og give passende rådgivning.

Book et tribute band til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

For at få flere oplysninger om omkostningerne til et tribute band kan du anmode om et helt gratis tilbud. Dette indeholder omkostninger og den samlede pris, som Evenses opkræver for udlejning af hver band. Se længere nede for mere information og udlejning af tribute bands til danske festivaler, bryllupper eller fødselsdag. Du kan også kontakte en af ​​vores professionelle medarbejdere for at høre mere.

Se længere ned for yderligere information til udlejning af tribute bands til bryllupper, festivaler, festivaler, firmafester, jubilæer eller fødselsdage.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.