Skal du booke en klassiske duo til din begivenhed, bryllup, fødselsdag eller noget helt andet? Vi tilbyder dig forskellige klassiske duoer, der spiller det mest berømte men også ukendte klassiske musik til dig. Tænk på kombinationer med violin, cello og klaver. Eksempler på velkendt klassisk musik, der kan spilles af vores klassiske duoer, er musik fra Bach, Beethoven og Chopin. Men også popmusik fra for eksempel Celine Dion og andre kendte kunstnere er muligt.
Vores klassiske duo'er har et meget bredt repertoire. Vores klassiske duoer har mange års erfaring og udfører regelmæssigt jobs under bryllupper og andre romantiske begivenheder. Du kan også bestille vores klassiske duoer til en intim stue koncert eller til en mini koncert ude i haven. Vi hjælper dig med at træffe det rigtige valg med hensyn til en klassisk duo.

Book en klassisk duo til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest, en duo skaber altid en god stemning!

Ønsker du at booke en af vores dygtige klassiske duo'er? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke klassisk duo, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores klassiske duo'er her.