1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Aften Musik
100% match

Aften Musik

1 anmeldelse

Vil du booke en dejlig og imødekommende duo bestående af sang og klaver med 10 års live erfaring? Book vores Aften Duo idag til enhver begivenhed!

Pris på forespørgsel
Sangerinde Laura
100% match

Sangerinde Laura

3 anmeldelser

Bestil et brag af en liveoptræden af vores sangerinde Laura

Pris på forespørgsel
Ønsker du at booke et god klassisk duo? Lej et dygtig duo hos Evenses idag | Evenses Entertainment
Rådgivning eller hjælp nødvendig?

7 dage om ugen er vi klar til at hjælpe dig via

Eller lad os ringe tilbage

Klassiske Duoer

Skal du booke en klassiske duo til din begivenhed, bryllup, fødselsdag eller noget helt andet? Vi tilbyder dig forskellige klassiske duoer, der spiller det mest berømte men også ukendte klassiske musik til dig. Tænk på kombinationer med violin, cello og klaver. Eksempler på velkendt klassisk musik, der kan spilles af vores klassiske duoer, er musik fra Bach, Beethoven og Chopin. Men også popmusik fra for eksempel Celine Dion og andre kendte kunstnere er muligt.

Vores klassiske duo'er har et meget bredt repertoire. Vores klassiske duoer har mange års erfaring og udfører regelmæssigt jobs under bryllupper og andre romantiske begivenheder. Du kan også bestille vores klassiske duoer til en intim stue koncert eller til en mini koncert ude i haven. Vi hjælper dig med at træffe det rigtige valg med hensyn til en klassisk duo.

Book en klassisk duo til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest, en duo skaber altid en god stemning!

Ønsker du at booke en af vores dygtige klassiske duo'er? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke klassisk duo, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores klassiske duo'er her.

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.