1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Pole danser
100% match

Pole danser

4 anmeldelser

Giv dine gæster et fantastisk show med polestang.

4500 kr - 8000 kr
Ønsker du at booke en dygtig mavedanser ? Evenses
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Mavedanser

Skal du booke noget specielt til din fødselsdag, firmafest eller bryllup? Hvorfor så ikke prøve en mavedanser? Evenses har et bredt udvalg af underholdning og forskellige shows. Vi har et bredt udvalg af shows, såsom: ildshow, danseshow,  tissue acts, tryllekustner, julemænd, akrobatisk show osv, så er Evenses det rette valg for dig. Alle de servicer som vi arbejder med er fuldt ud igennem professionelle og du er garanteret underholdning fra øverste hylde.

En mavedanser bringer en eksotisk og magisk stemning.

Derudover er de meget smukke og specielle, de er også spændende og sensationelle.

En mavedanser danser er noget helt specielt og ikke noget du ser hver dag, som regel er det en performance du kun ser på film, men du kan booke din næste akrobatiske danser her hos Evenses.

Du kan booke en mavedanser, til små intime shows til shows for et stort publikum. Gør din begivenhed til en oplevelse, du og dine gæster aldrig vil glemme.

Vil du spice dit event op med noget anderledes end et band f.eks.? Hvorfor ikke prøve en mavedanser, eller hvis dit barn skal holde en fødselsdag og du mangler noget underholdning til festen, så kan du booke en klovn, eller en bugtaler hos Evenses.

Book en  mavedanser til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en mavedanser? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke act, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores mavedansere her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.