Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Orientalsk mavedans
100% match

Orientalsk mavedans

Her kan du leje en professionel mavedanser
Få en orientalsk oplevelse Ønsker du en orientalsk oplevelse? I så fald er det oplagt at leje vores dygtige mavedanser. Denne professionelle danse...
Mere information

5 (1 anmeldelse)
3500 kr - 6000 kr
Pole danser
100% match

Pole danser

Giv dine gæster et fantastisk show med polestang.
Poledanserne er meget professionelle og skaber et imponerende show. Giv dine gæster noget spændende og book en optræden med poledans til di...
Mere information

4,8 (4 anmeldelser)
4500 kr - 8000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book mavedanser til dit event

Er det dig, som har ansvaret for at booke underholdningen til den næste firmafest, jubilæumsfesten, vejfesten eller måske din egen fødselsdag? Hvorfor så ikke booke en mavedanser? Uanset hvad du skal booke til har Evenses et bredt udvalg af underholdning og forskellige shows til dit næste event.

Hvorfor boooke en mavedanser?

Mavedans er meget smukt og specielt, og det kan skabe en eksotisk og magisk stemning til dit næste event. De er spændende og sensationelle, og vores dygtige mavedansere kan med sikkerhed give en flot og festlig stemning til dit event.

Mavedans er en af de ældste danse, der findes. Med vores professionelle mavedanser er du garanteret en optræden med flotte kostumer, som vækker opmærksomhed. Det er ganske enkelt en type underholdning, som man ikke ser hver dag, og hvis du vil prøve noget nyt, så prøv en der kan danse mavedans.

Hvis du booker en som danser mavedans til dit næste event, er du og dine gæster garanteret en god underholdning. Du kan booke din næste akrobatiske danser her hos Evenses, uanset hvilken type event du er ved at planlægge.

mavedanser.jpeg

Hvad er mavedans?

Denne type dans stammer fra den arabiske halvø det gamle persien og nordafrika, og er orientalsk dans. Hvert land har har sine dansetraditioner, og det kan varierer betydeligt fra egn til egn. Det er en type af underholdning som både er underholdende graciøst og fortryllende.

Du kan booke en mavedanser til hvilken som helst type event, det er kun din egen fantasi, der sætter grænser. Det kan være du ønsker en mavedanser til bryllup, jubilæum eller firmafester, der er mange muligheder.

Du kan også kombinere flere typer underholdning, hvis du ønsker dette. Du kan f.eks. kombinere en mavedanser med en DJ eller en guitarist. Du kan også booke en karikaturtegner, styltegænger, spåkone eller tryllekunstner.

Der er mange muligheder, og vi kan finde den helt rigtige løsning til dig uanset om du ønsker en slags underholdning eller at kombinere det med andre, så kan vi hjælpe dig. Hvis du booker en mavedanser én gang, så får du lyst til at gøre det til dit næste event også.

mavedanserinde.jpeg

Book en mavedanser til din vejfest, firmafest, bryllupsfest eller jubilæum!

Du kan altid kontakte os for at få et uforpligtende tilbud, om underholdning til din næste fest. Vi hjælper dig gerne, og vi har helt sikkert en løsning, som passer til dig, dine drømme og dit event.

Ønsker du at booke en mavedanser? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke act, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores mavedansere her.

Hvad koster det at booke en mavedanser?

Prisen på en mavedanser afhænger af, hvor i landet din begivenhed bliver afholdt, hvor mange mavedansere du ønsker og hvor længe der skal danses.

Hvor længe varer en mavedanseshow?

Du kan både book et kortere show à 15-20 minutter, men du kan også booke længere shows à 45-60 minutter. Det er også muligt at de laver flere acts i løbet af en aften. Du er velkommen til at kontakte os for at finde mere information.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!