Akrobatiske dansere

Ønsker du at booke akrobatiske dansere til din fest, fødselsdag, temafest eller begivenhed? Evenses har et bredt udvalg af underholdning og forskellige shows. Vi har et bredt udvalg af teatralsk underholdning, såsom: levende statue, klovn, mimer, osv., hvis det lyder tiltalende så er Evenses det rette valg for dig.

akrobatisk danser.jpeg

Hvorfor booke en akrobatisk danser?

En akrobatisk danser er noget helt specielt og ikke noget du ser hver dag, som regel er det en performance du kun ser på film, eller i cirkus, men du kan booke en til dit næste event hos Evenses.

En akrobatisk danser kan få publikum til at tabe kæben når de ser danseren bevæge sig ud i vilde positioner med deres kroppe. Det spreder en begejstring hos publikum. Derudover er de meget smukke og specielle, de er også spændende og sensationelle.

Du kan booke en akrobatisk danser, til små intime shows til shows for et stort publikum. Gør din begivenhed til en oplevelse, du og dine gæster aldrig vil glemme.

Vil du gøre noget ekstra for dit event, og måske noget der er mere anderledes end f.eks. et band? Hvorfor ikke booke en akrobatisk danser? Det vil være en underholdning, som bliver husket af dine gæster.

danser.jpeg

Book en akrobatisk danser til din fødselsdagsfest, firmafest, eller reception!

Hos Evenses kan du booke den helt rigtige akrobatisk danser til dit event, og vi kan finde den helt rigtige, som passer helt perfekt til dit event, og som opfylder dine ønsker.

Ønsker du at booke et akrobatisk danser? Det behøver ikke at være vanskeligt, at booke en danser, især ikke hvis du allerede ved mere eller mindre, hvilken type begivenhed du skal arrangere.

Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilken der er det bedste match til dit arrangement, og du må altid kontakte os, og få et uforpligtende tilbud.

Se nærmere på vores udvalg her

Hvad er en akrobatisk danser?

En akrobatisk danser sætter et show sammen som passer til dine ønsker og din begivenhed. Det er en performer som rekvisitter eller uden optræder for dig og dit publikum med de vilde måder, som de kan bevæge deres krop på.

Hvad koster en akrobatisk danser?

En dansers pris afhænger af, hvor i landet dit event bliver afholdt, og hvor længe og hvor mange acts du ønsker danseren skal performe.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!