Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Burlesque piger
100% match

Burlesque piger

Vores smukke og dygtige burlesque piger er enormt alsidige og kan sætte gang i enhver fest!
Burlesque er uforglemmelig og gennemført underholdning! De dygtige og smukke dansere indtager gulve...
Mere information

5 (5 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
LED Danse show
100% match

LED Danse show

Et specielt danseshow, der kombinerer et LED lysshow med dans, for at skabe en smuk præstation.
Dette LED Show kan forudindstilles til åbningsvisning eller intermezzo præstationer til events,...
Mere information

4,4 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Danseundervisning
100% match

Danseundervisning

Overrask dine gæster med danseundervisning som underholdning
Book danseundervisning til dit event Sørg for at dine gæster får lært en masse nye dansetrin ved at booke danseundervisning til d...
Mere information

Pris på forespørgsel
Pole danser
100% match

Pole danser

Giv dine gæster et fantastisk show med polestang.
Poledanserne er meget professionelle og skaber et imponerende show. Giv dine gæster noget spændende og book en optræden med poledans til di...
Mere information

4,8 (4 anmeldelser)
4500 kr - 8000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book danseshows til dit event

Skal du booke en danser til din fødselsdag, firmafest eller bryllup? Evenses som har et bredt udvalg af underholdning og forskellige danseshows. Vi har et bredt udvalg af shows, såsom: ildshow, danseshow, tryllekustner, julemænd, akrobatisk show og meget andet, så er Evenses det rette valg for dig. Alle de services som vi arbejder med er fuldt ud igennem professionelle og du er garanteret underholdning fra øverste hylde.

dansere.jpeg

Hvorfor booke et danseshow?

Uanset hvilket event du er ved at planlægge, så er du velkommen til at kontakte Evenses. Vi står klar til at hjælpe dig med at arrangere dit næste event. Er du i tvivl om, hvilken slags underholdning du skal have til dit event, så fortvivl ej.

Vil du gøre noget ekstra for dit event, og måske noget der er mere anderledes end f.eks. et band? Hvorfor ikke prøve en mavedanser, eller hvis dit barn skal holde en fødselsdag og du mangler noget underholdning til festen, så kan du booke en klovn, eller en tryllekunstner hos Evenses.

Vi har mange forskellige typer af danseshow. Herunder forskellige dansere, både show med enkelte dansere, der kan fungere som hoved underholdning til dit event og er en mere intim oplevelse eller flere dansere, som giver den fulde effekt og du er sikret en festlig underholdning. De kan danse ballet, hip hop eller noget helt tredje, hvad end du har i tankerne.

Du kan også booke et LED-danseshow, hvor danserene danser med lys, og dermed får du lys og dans i et. Ellers har ild-dansere, poledansere og andet. Dansen kan tilpasses til dit event, og efter dine ønsker.

Vi har også et akrobatisk ildshow, som giver spektakulær kunst til dit event, eller f.eks. en ildshow-danser, der ledsages af ild pust, og giver en ekstra wow effekt hos dine gæster. Giv dig selv og dine gæster den underholdning, som hjælper jer med at komme i den rette stemning.

Du kan booke danseshow til en firmafest, bryllup, konfirmation eller fødselsdag. Vi har helt sikkert danseren, der passer til dit event.

poledanser.jpeg

Hvad end det er til din fødselsdag, firmafest eller festival er Evenses klar til at gøre din dag til noget særligt.
Hos Evenses kan du booke det helt rigtige danseshow til dit event, og vi kan finde sammen det danseshow som passer til dine ønsker.

Ønsker du at booke et danseshow? Det behøver ikke at være vanskeligt, at booke et danseshow, især ikke hvis du allerede ved mere eller mindre, hvilken type begivenhed du skal arrangere, og hvilken type danser der skal være.

Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilket danseshow, der er det bedste match til dit arrangement, og du må altid kontakte os, og få et uforpligtende tilbud.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores lasershows her.

Hvad koster et danseshow?

Prisen på et danseshow afhænger af hvad du forventer af showet og hvilke ønsker du har til showet. Der udover afhænger det af, hvor længe de skal danse eller hvor mange shows de skal lave.

Hvilken begivenhed passer et danseshow til?

Det er kun din egen fantasi der sætter grænser for, hvilket event et danseshow passer til. Det kan f.eks. være et firmaarrangement, fødselsdag eller konfirmation.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!