Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Jazz Duo Kristoffer og Fabian
100% match

Jazz Duo Kristoffer og Fabian

Book Jazz Duoen Kristoffer og Fabian
Jazz Duo Kristoffer og Fabian Duoen består af de to anerkendte københavnske musikere, sangeren Kristoffer og guitaristen Fabian. Da de i 2018 spillede d...
Mere information

Pris på forespørgsel
Dansk folkeorkester
100% match

Dansk folkeorkester

Book et dansk folkeorkester til at spille til dit arrangement
Originalt dansk folkeorkester Mangler du et folkeligt indslag til en kommende fest? Så har vi et fantastisk indslag til dig. Ved ...
Mere information

Pris på forespørgsel
Sanger & guitarist Morten
100% match

Sanger & guitarist Morten

Lej musikeren Morten, der med stor indlevelse og passion, glædeligt leverer musik til din fest.
Lej en kombineret sanger og guitarist Sangeren og guitaristen Morten har gennem mange år lever...
Mere information

5000 kr - 9000 kr
Singer Society
100% match

Singer Society

Book en af Singer Societys dygtige sangere
Singer Society er en sammenslutning af dygtige sangere og musikere med forskellige stilarter. Ønsker du klassisk eller rytmiske sangere, så kan Sin...
Mere information

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Sanger

Skal du booke en sanger til din fest, fødselsdag eller fødselsdag?

Hos Evenses tilbyder vi dig de bedste danske sangere til dit arrangement. Vi arbejder udelukkende med professionelle kunstnere som har stor erfaring. Vores sangere kan bestilles i alle former for forskellige stilarter. På denne måde kan du leje en pop, jazz, blues, soul eller rock sangere til at udføre et cover. Du kan også leje sangere, der har en ledsager med så du oplever en kraftigere forestilling. Vi har en række sang-guitarister, sang-pianister og sanger der er supleret med en DJ.

Når du leder efter en kunstner til dit bryllup i baggrunden, kan du booke en af vores sangere. Hvis du foretrækker at booke en sanger, der udfører popmusik til dit event, kan du bestille vores allround sanger.

Hvad skal du passe på, når du bestiller en sanger?

Bookingsprocessen for at ansætte en sanger til din fest er ikke kompliceret, men det kræver en vis viden. For eksempel er det nyttigt at vide, om sangere, som du synes er egnede til din fest, får hjælp af en reservationsagent, eller om de repræsenterer sig selv i kontakt med kunderne. Bortset fra det faktum, at dette kan give dig lidt mere information om, hvorvidt du bliver nødt til at betale en provision til en mellemmand, vil du også vide, hvem du skal henvende dig til for at tale om en forestilling på din fest. Disse oplysninger er ofte ret lette at finde online.

Når du bestiller en sanger, vil prisen for forestillingen normalt være ret hurtig i det første interview. Afhængigt af din tilgang kan du straks navngive et budget og på baggrund heraf fortsætte med at tale med sangeren eller hans repræsentant, eller du kan først holde dit budget for dig selv og først bede om et tilbud fra sangeren. Generelt, når det kommer til pris, er der en hel del plads til forhandling, hvis du er villig til at gøre det.

Når man diskuterer prisen på forestillingen, er det også vigtigt at være opmærksom på eventuelle forudsætninger, der påvirker omkostningerne. Overvej omkostningerne ved en kunstners varme måltid og drikke, omkostningerne ved transporten, og om der skal reserveres en overnatning for ham. Dette er alle faktorer, der påvirker prisen på en kunstner, og som alle vil blive beregnet til det endelige forslag.

Når du bestiller en sanger til din fest eller begivenhed, modtager du snart en kontrakt. Den indeholder alle de betingelser, som både dig, kunden og kunstneren skal opfylde. Det er afgørende at læse dette dokument grundigt, før du lægger din underskrift under det. Vi anbefaler endda, at du ser sådanne kontrakter med en festplanlægger, der har erfaring med at booke sangere, så du ikke bliver konfronteret med ubehagelige overraskelser senere.

Det er også af denne grund, at vi anbefaler at arbejde med en virksomhed med erfaring som Evenses. I årenes løb har vi booket hundreder af forskellige handlinger til meget forskellige typer begivenheder, og vi er glade for at gøre denne viden tilgængelig. Ikke kun ved vores reservationsspecialister, hvad de skal kigge efter, men vi har også et godt samarbejde med vores acts og kan gøre bookingprocessen mere tilbøjelig til at gå godt.

Hvad er fordelene ved at arbejde med et erfaren bookingbureau?

Nogle gange kan reservationsagenter gøre mere skade end gavn, men i langt de fleste tilfælde repræsenterer de merværdi for kunstneren og for de kunder, der ønsker at booke ham. At arbejde med Evenses har sine fordele og holder bookingprocessen stressfri.

En bookers vigtigste rolle er at fokusere på alt, hvad der skal gøres for at sikre, at alt går rigtigt. Dette betyder, at en booker beskæftiger sig med sangerens dagsorden, kontraktforhandlinger og kommunikation med kunder. Som et resultat vil du beskæftige dig med en person, der kender mulighederne for den sanger, du vil booke, og hvordan du kan gå hen og booke dem. Hvis sangeren forsøger at arrangere alle detaljer selv i en travl uge, kan klientens kommunikation med kunstneren brydes. Derfor vil Evenses fungere som mellempartiet for at hjælpe begge sider med at få det, de har brug for.

Som vi skrev før, har Evenses også et stort antal kontakter, der kan være nyttige, når man booker sangere. Vores medarbejdere kan allerede fortælle dig bestemte ting om sangeren med hensyn til præferencer, muligheder og omkostninger for blot at nævne et par ting.

Hvis du vil finde ud af mere om at arbejde med Evenses for at booke en sanger, kan du altid se på resten af ​​vores hjemmeside. Ud over en oversigt over sangere i vores portefølje kan du også bruge vores indbyggede søgemaskine til at lede efter sangere, der passer godt sammen med den fest, du skal arrangere.

Hvad kan Evenses gøre for dig, når du booker en sanger?

Vil du arrangere en fødselsdags-, bryllups- eller firmaarrangement, og vil du booke en sanger? Så er du kommet til det rette sted. Fra blues sangere og popmusikere til engelske og skotske sangere, Evenses hjælper dig med at finde den ideelle handling til din fest på ingen tid. Derudover kan du også booke en sanger, der leverer en musikalsk tilføjelse såsom en guitarist eller pianist. For eksempel inkluderer vores portefølje sanger-guitarister, sanger-pianister og sanger-harpister.

Du kan også kontakte os for at booke sangere med national og international berømmelse. Hvor ofte går du til en fest, hvor den originale kunstner udfører en sang, du i øjeblikket lytter til i radioen eller Spotify? Med vores hjælp kan du booke berømte sangere på ingen tid. Vi tager os af direkte kontakt med ledelsen af ​​disse store navne og hjælper dig med at nå en god aftale med dem. Du sparer meget mere tid i organisationsprocessen ved at få hjælp fra Evenses.

Kort sagt er det en god idé at booke en sanger til det arrangement, som du organiserer, så længe du har en idé om, hvilken slags. Der er mange valgmuligheder, og der er flere faktorer at passe på, når du bestiller en sanger. Selvfølgelig hjælper det, hvis du ved præcis, hvilken type fest du skal arrangere, så kunstneren giver mening ved dit arrangement. En engelsk folkesanger kan for eksempel give pubben meget liv, men på en fest med et urban hip-hop-tema ville han være i de forkerte omgivelser.

Hos Evenses kan vi hjælpe dig med at booke sangeren, der passer perfekt til den begivenhed, du har i tankerne, og vi vil prøve at få det bedste tilbud til dig. Du er velkommen til at gennemse vores websted for at få flere oplysninger om vores portefølje og de tjenester, vi tilbyder. Hvis du har spørgsmål om reservation af en sanger, kan du kontakte os syv dage om ugen, både via tilbudsformularen på hjemmesiden og via telefon og e-mail.

Book en sanger til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores dygtige sangere? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke sanger, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores sangere her.

Hvad er fordelene ved at booke en sanger?

Ved at booke en sanger får du en meget mere imødekommende og menneskelig version af de sange, du gerne vil have spillet. Du får muligheden for at se en professionel sanger lægge sin sjæl i netop den sang, du havde ønsket dig til din begivenhed. F.eks. til et bryllup vil dette kunne give en meget mere intim følelse under valsen end en sang spillet over en højtaler kan.

Hvilke slags sangere kan man booke gennem Evenses?

Vi har et meget bredt udvalg af forskellige sangere, så hvad end du leder efter en sanger til brudevalsen, til at ledsage middagen eller til at skabe en elegant baggrundsstemning til en reception kan vi hjælpe dig.

Har I også sangere, der spiller instrumenter?

Ja det har vi. Vi har både sangere, der selv spiller instrumenter, og sangere, der spiller med instrumentalister. Du kan altid kontakte os over email eller telefon, og uddybe hvad du leder efter, så hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige sanger til din begivenhed.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!