Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Book Silent Disco
100% match

Book Silent Disco

Book et silent disco til din næste fest! Du kan booke dit silent disco her hos Evenses.
Book et Silent Disco event Vil du fejre din næste event på en anderledes måde? Book et Silent Disco h...
Mere information

4,9 (13 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book Silent Disco til dit arrangement

Et Silent Disco er den ultimative måde at overraske dine gæster med en anderledes underholdning. Et Silent Disco skaber et unikt atmosphere, hvor du selv kan vælge musikken du vil høre gennem dine hovedtelefonerne, men samtidig er i sammen om eventet. Til et Silent Disco event kan du helt selv vælge musik.

Uanset hvad din stil er, kan du nemt tilfredsstille dine gæster med et Silent Disco, ved at have flere forskellige kanaler med lidt til alle gæster. Du kan maks have tre kanaler som dine gæster kan skifte mellem, du kunne have en med pop, en med rock og en med rap. Du kan selvfølgelig også vælge at have årtier på de forskellige kanaler. En med 80érne, en med 00érne og en med nytidens hits. Du bestemmer helt selv.

Få det sjoveste arrangement

Hvis du lejer et Silent Disco hos Evenses, behøver du ikke bekymre dig om din fest bliver spektakulær. Det, der i sidste ende betyder noget, når du organiserer en fest eller et arrangement, er at alle har det godt. Du vil sikre, at folk hygger sig, og at dine gæster taler om det i lang tid. Ved at reservere et silent disco kan du være sikker på, at du tilbyder alle en meget original oplevelse som de sent ville glemme.

Takket være konceptet med den tavse diskotek er det også primært en social oplevelse, hvor du kan lære andre at kende på en anden måde end under en almindelig fest i for eksempel en natklub.

83486128_2090721047724806_8938584055515971584_n.jpeg

Book Silent Disco til dit event

Ønsker du at booke Silent disco? Så du kan holde det fedeste silent party? Vi er altid parate til at rådgive dig om Silent Disco. Du kan bede om at få et uforpligtende tilbud. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Hvis du er mere nysgerrig på eventuelt praktisk spørgsmål du måtte have, prøv at se om du kan finde svaret i vores FAQ nedenfor, ellers er du mere end velkommen til at kontakte en af vores event manager.

Hvordan fungere silent disco?

Silent disco fungere på den måde at man kobler en eller flere transmittere op til forskellige devices. Disse transmittere sørger for at musikken kommer ud til høretelefonerne. Hvis man har 1 transmittere kan man høre en kanal på høretelefonerne, hvorimod hvis man har 3 transmittere så kan man vælge mellem 3 kanaler på høretelefonerne. Man kan derfor spille forskelligt musik på de forskellige kanaler, en kanal kan have 80ér musik, en anden kan have hitlisterne musik og den sidste kan have rock.

Man kan selv koble transmitterne op til sin telefon, Ipad, computer osv. Man skal bare have et device for hver transmitter. Så styre man selv hvad der bliver spillet på kanalerne. Man kan også booke en DJ som ville koble sin dj pult op til transmitterne og dermed styre kanalerne på den måde.

Hvad koster det det at holde et silent disco event?

Prisen kommer an på hvor mange høretelefoner, samt kanaler man skal have. Prisen er selvfølgelig dyrere jo flere høretelefoner og kanaler man skal bruge. Derudover kan man tilkøbe en DJ som står for musikken men dette koster selvfølgelig mere.

Hvad er fordelen ved et silent disco event?

Der er mange fordele ved at holde et silent disco event. Udover det er en sjov og anderledes måde at holde fest på, er det også super praktisk. Man kan helt selv få lov til at vælge hvilken slags musik man ville høre, derudover bestemmer man også helt selv over lydstyrken og hvor man vil høre det. Om du ville holde en fest på gaden, stranden eller måske i parken så er dette muligt. Du behøver heller ikke tænker over akustikken, der eventuelt ville kunne ødelægge musikken.

Hvis man vil holde en pause for musikken kan man nemt dette. Dette gør også man kan have en snak med folk i rummet uden at skulle råbe over musikken. Du gør også dine naboer en tjeneste og beholder det gode naboskab. Og sidst men ikke mindst kan man tage festen med sig.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!