1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Silent Disco
100% match

Silent Disco

3 anmeldelser

Book et silent disco til din næste fest! Du kan booke dit silent disco her hos Evenses.

Pris på forespørgsel
Lej udstyr til Silent Disco  | Evenses Entertainment
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Silent Discos

Book et Silent Disco til din fest, arrangement, festival, eller anden begivenhed?

Et Silent Disco er den ultimative måde at overraske dine gæster på en sjov måde. Et Silent Disco skaber et unikt sted, hvor du kan høre musikken gennem hovedtelefonerne. Det specielle til et Silent Disco er, at din egen musik kan blive udvalgt, DJ'erne har et varieret repertoire, der består af omkring 10.000 titler. Uanset hvad din stil er, kan du nemt tilfredstille dine gæster med et Silent Disco.

Hvis du bestiller et Silent Disco hos Evenses, behøver du ikke mere at bekymre dig om din fest bliver spektakulær. Silent Disco bliver booket med en all-in pris, det betyder, at alt udstyr, en stilfuld DJ-stand, tilstrækkelig lydteknik og en smuk lysshow er inkluderet. Det eneste du nogensinde skal gøre er at nyde din begivenhed, fest, festival, firmafest eller bryllup.

Hvorfor er en silent disco en god idé?

En silent disco kan være en meget spændende måde at holde et dansefest på, fordi det er virkelig unikt og kan tilbyde folk alt, hvad de vil have i en aften ude! Ligesom vi nævnte før, giver en silent disco folk en chance for at lytte til musik så højt som de vil og endda ændre sangen på deres headset, hvis de ikke kan lide det. Andre festdeltagere kan bare tage hovedtelefonerne af for at chatte med hinanden uden høj musik, der drukner deres stemmer ud. Dette er måder, hvorpå et silent disco kan overgå forventningerne.

Du kan feste på steder, der normalt ikke er egnede til fester og begivenheder

En af de bedste ting ved et silent disco er, at det kan finde sted på næsten ethvert sted. Når alt kommer til alt behøver du ikke tage højde for lyden af ​​høj musik og en bumpende bas. Forestil dig, at din studenterorganisation holder en stor Halloween-fest, men ønsker at sikre, at naboerne ikke klager over den høje musik. Eller måske kender du en attraktiv tagterrasse et eller andet sted midt i London, hvor du gerne vil sidde og feste med venner og kolleger indtil sent på aftenen? Et silent disco muliggør denne type muligheder.

Du vil være i stand til at høre uden at råbe

På en silent disco behøver du ikke bekymre dig om at skade din hørelse eller miste din stemme, fordi hver gæst styrer lydstyrken på den musik, han eller hun lytter til. Det fungerer naturligvis også omvendt: hvis du virkelig kan lide musikken, kan du også skrue den op højere uden at forstyrre andre mennesker omkring dig. Derudover giver en silent disco dig også mulighed for at føre normale samtaler med folket på festen, da du bare kan pause musikken, mens resten af ​​folket fortsætter med at feste. Derefter kan du når som helst tænde hovedtelefonerne igen og tænde for musikken.

Hvis du ikke kan lide musikken, kan du bare skifte til en anden kanal

En anden stor fordel ved en silent disco er, at du kan lytte til forskellige typer musik uden at påvirke oplevelsen for andre gæster. Du kan skifte mellem forskellige kanaler på headsettet, der afspiller forskellige sange. Som arrangør kan du stort set selv bestemme de tilgængelige kanaler og genrer, hvilket er en meget god måde at give din fest eller begivenhed et meget personligt præg. Du kan endda sikre, at et liveband eller DJ kan høres på en eller flere af kanalerne, hvilket kan give en ekstra dimension til festlighederne.

Kvaliteten af ​​musikken er generelt meget bedre

Bestemt for de rigtige musikelskere kan dette være et afgørende punkt. Sammenlignet med de fleste andre typer fester og begivenheder vil kvaliteten af ​​musikken på et silent disco være meget bedre. Dette afhænger naturligvis også af kvaliteten af ​​de anvendte hovedtelefoner, men vi sørger altid for, at disse også er af god kvalitet. På den måde kan du og dine gæster fuldt ud nyde den musik, der spilles.

I sidste ende er det bare meget anderledes end normalt

Det, der i sidste ende betyder noget, når du organiserer en fest eller et arrangement, er at alle har det godt. Du vil sikre, at folk hygger sig, og at dine gæster taler om det i lang tid. Ved at reservere et silent disco kan du være sikker på, at du tilbyder alle en meget original oplevelse. Takket være konceptet med den tavse diskotek er det også primært en social oplevelse, hvor du kan lære andre at kende på en anden måde end under en almindelig fest i for eksempel en natklub.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Når du bestiller en silent disco, skal du håndtere mange valg med hensyn til organisation, musikstilarter og placeringer. Hos Evenses kan vi organisere en bred vifte af silent discos, der passer til alle slags fester og begivenheder, lige fra fødselsdage og bryllupper til festivaler og firmaarrangementer.

Hos Evenses kan du også bestille et silent disco i kombination med andre former for underholdning såsom et live DJ-sæt eller et visuelt show fra en VJ. Uanset om du vil give den kommende nabolagsfest et originalt præg eller er på udkig efter en unik oplevelse til din bryllupsreception, kan en silent disco være lige hvad du har brug for.

Book et Silent Disco til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke et af vores Silent Disco's? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke Silent Disco, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores Silent Disco's her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.