Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
CoverUp
1/6
Festband
Festband
100% match

Festband

Et festband som sprudler af liv og spilleglæde
Festband, som garanterer 100% festgaranti Festbandet sprudler af liv og spilleglæde! Hårene rejser sig på armene og fødderne begynder at leve ...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Book Silent Disco
100% match

Book Silent Disco

Book et silent disco til din næste fest! Du kan booke dit silent disco her hos Evenses.
Book et Silent Disco event Vil du fejre din næste event på en anderledes måde? Book et Silent Disco h...
Mere information

4,9 (13 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Lej Vinyl DJ 'Vintage' til din fest
100% match

Lej Vinyl DJ 'Vintage' til din fest

Vinyl DJ’en ”Vintage” bruger gamle LP'er til at tage dig med på en musikalsk rejse.
Med charmen fra ​​ægte vinylplader er dette DJ-show en komplet pakke fra en erfaren DJ, der medbringer egen...
Mere information

4,5 (2 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Alsidig Lounge DJ
100% match

Alsidig Lounge DJ

Jazz og Lounge DJ Erase tilbyder stilfuld musikalsk akkompagnement
Stilfuld lounge, jazz og baggrundsmusik til dit middagsselskab, reception, fest eller event. DJ 'Erase' er perfekt til alle ...
Mere information

4,4 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book specielle DJs til dit event

Er du ved at planlægge en fest, men står og mangler en DJ? Ønsker du at gøre noget specielt ud af dit arrangement? Så hyr speciel DJ, som kan tilføre noget ekstra til dit event. Uanset hvilke specielle ønsker du har til din DJ, så har vi de helt rigtige dj s til din fest.

Hvad er en speciel DJ?

Af specielle DJs er det blandt andet muligt at leje en mobil DJ, en vinyl DJ eller et silent disco. Alle disse muligheder bidrager med noget ekstra, hvilket kan gøre dit kommende arrangement mindeværdigt, sjovt og unikt. Med en speciel DJ vil dine gæster få en oplevelse for livet, da dette sjældent opleves.

Book en DJ, som opfylder alle dine ønsker og passer til netop din fest. Vores DJs har års erfaring, og kan spille til dit event hele aftenen. Selvom det er specielle DJs, så kan de spille flere forskellige slags musik.

Uanset om du er på jagt efter en DJ til bryllup, DJ til din fest eller hvad end du er ved at planlægge, så kan det være en god ide at booke en som kan spille god musik hele natten. Det er kun fantasien, der sætter grænser, da vores DJs er fleksible og åbne over for diverse ønsker. Du kan endda tilføje lyd og lys, som gør aften til en ekstra særlig aften.

bastien-plu-L7tCXHROaPs-unsplash (1).jpg

Lej en vinyl DJ

En vinyl DJ er det perfekte valg, hvis du drømmer om en DJ med klassiske vinylplader, som vender plader på DJ pulten som i 80’erne. Det specielle ved en vinyl DJ er, at det afspejler en anden tid. Her kommer musikken fra en unik samling af plader, hvilket ikke opleves særlig tit. Med musik på vinyl vil du og dine gæster opleve en speciel stemning, da vinylens lyd tilfører arrangementet en charme.

Lej en mobil DJ

En mobil DJ er fordelagtig, hvis du planlægger et arrangement i bevægelse. Med en mobil DJ kan pulten nemt flyttes og placeres nye steder, hvilket er ideelt til en fest eller reception i bevægelse.
Med en mobil DJ er der små hjul under pulten, hvilket er en DJs vigtigste udstyr. Med hjul under pulten kan vores DJ spille hvor som helst, hvorfor mulighederne er mange.

Lej et silent disco

Et silent disco er ideelt, hvis du ønsker at overraske dine gæster med et sjovt indslag. Med et silent disco afspilles musikken gennem hovedtelefoner, hvorfor du og dine gæster har mulighed for at lytte til hver sin musik.

Et silent disco passer til adskillige aldre og arrangementer, da både børnefesten, studenterfesten, bryllupsfesten og firmafesten kan få glæde af denne unikke oplevelse.

livemusik. Lej DJ.png

Hjælp til at finde en speciel DJ

Leder du efter en speciel DJ, der kan sætte gang i festen? I så fald kan vi hjælpe dig med at finde en, som kan sætte gang i dansegulvet. Hvad end du ønsker Danmarks største hits, danske klassiske sange fra Kim Larsen eller Sanne Salomonsen eller festlige sange fra Justin Bieber eller Dua Lipa, er det muligt.

Vi ønsker, at du kan tilføre dit personlige præg, og vi vil hjælpe dig med at finde en speciel DJ med udgangspunkt i dit arrangement.

Book en speciel DJ til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller event!

Vi har mange forskellige DJs til fest, og helt sikkert en som passer til dit arrangement. Vi har mange forskellige dygtig DJ, og du kan leje en DJ, som er lige efter dine ønsker. Du kan booke specielle DJs hos os, som spiller musik for dig og dine gæster, så I ikke kan stå stille. Book en DJ til dit event hos Evenses.

Hvis du ønsker at tilføre endnu mere til dit arrangement, så kan vi også hjælpe dig med dette. Det kan f.eks. være en foodtruck eller en cocktailbar.

Ønsker du at booke en af vores specielle DJs? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilken DJ, der er det bedste match til din fest. Vi har et bredt sortiment af DJs og vi vil gøre alt for at hjælpe dig og finde den rette til dit event.

Du kan se nærmere på hele vores udvalg af specielle DJs her.

Hvad koster en speciel DJ?

Det kommer an på hvilken slags speciel DJ du ønsker at booke. Derudover afhænger prisen bl.a. hvor i landet dit event finer sted, hvor mange der deltager og hvor længe du ønsker den specielle DJ skal være til stede.

Hvilke slags events passer en speciel DJ til?

En speciel DJ kan passe til mange forskellige events, og det er kun din egen fantasi, der sætter grænser. Det kan være en vinyl DJ til en jubilæumsfest, silent disco til fødselsdagsfest eller et mobil diskotek til en byfest.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!