1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Vinyl DJ 'Vintage'
100% match

Vinyl DJ 'Vintage'

3 anmeldelser

Vinyl DJ’en ”Vintage” bruger gamle LP'er og bærer dig rundt på en musikalsk rejse.

Pris på forespørgsel
Festlig DJ
100% match

Festlig DJ

4 anmeldelser

Book en dygtig DJ til dit event her! Vi har DJ's i hele Danmark passende til enhver begivenhed

Pris på forespørgsel
Silent Disco
100% match

Silent Disco

3 anmeldelser

Book et silent disco til din næste fest! Du kan booke dit silent disco her hos Evenses.

Pris på forespørgsel
DJ & Mobildiskotek
100% match

DJ & Mobildiskotek

6 anmeldelser

Book et DJ show med talentfulde DJ Roki, med tilhørende professionel lys og lyd.

9200 kr - 14720 kr
Ønsker du at booke en speciel DJ | Evenses Entertainment
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Specielle DJs

Ønsker du at gøre noget specielt ud af dit arrangement? I så fald er det oplagt at leje en speciel DJ, som kan tilføre dit arrangement noget ekstra.

Af specielle DJs er det blandt andet muligt at leje en mobil DJ, en vinyl DJ eller et silent disco. Alle disse muligheder bidrager med noget ekstra, hvilket kan gøre dit kommende arrangement mindeværdigt, sjovt og unikt. Med en speciel DJ vil dine gæster få en oplevelse for livet, da dette sjældent opleves.

Hjælp til at finde en speciel DJ

Leder du efter en speciel DJ med DJ udstyr, der kan sætte gang i festen? I så fald kan vores eventspecialister hjælpe dig med at finde en, som kan sætte gang i dansegulvet.

En speciel DJ passer til adskillige arrangementer, herunder et bryllup, jubilæum, firmaarrangement eller lignende. Det er kun fantasien, der sætter grænser, da vores DJs er fleksible og åbne over for diverse ønsker.

Hvad end du ønsker et musikalsk indslag med Danmarks største hits, danske sange fra Kim Larsen eller festlige sange fra Justin Bieber, er det muligt. Hos Evenses ønsker vi, at du kan tilføre dit personlige præg, hvorfor vi kan hjælpe med at finde en speciel DJ med udgangspunkt i dit arrangement.

Evenses scratch (1).png

Lej en vinyl DJ

En vinyl DJ er det perfekte valg, hvis du drømmer om en DJ med klassiske pladespillere og musik på vinyl. Det specielle ved en vinyl DJ er, at det afspejler en anden tid. Her kommer musikken fra en unik samling af plader, hvilket ikke opleves særlig tit.

Med musik på vinyl vil du og dine gæster opleve en speciel stemning, da vinylens lyd tilfører arrangementet en charme.

Lej en mobil DJ

En mobil DJ er fordelagtig, hvis du planlægger et arrangement i bevægelse. Med en mobil DJ kan pulten nemt flyttes og placeres nye steder, hvilket er ideelt til en fest eller reception i bevægelse.

Med en mobil DJ er der små hjul under pulten, hvilket er en DJs vigtigste udstyr. Med hjul under pulten kan vores DJ spille hvor som helst, hvorfor mulighederne er mange.

Lej et silent disco

Et silent disco er ideelt, hvis du ønsker at overraske dine gæster med et sjovt indslag. Med et silent disco afspilles musikken gennem hovedtelefoner, hvorfor du og dine gæster har mulighed for at lytte til hver sin musik.

Et silent disco passer til adskillige aldre og arrangementer, da både børnefesten, studenterfesten, bryllupsfesten og firmafesten kan få glæde af denne unikke oplevelse.

livemusik. Lej DJ.png

Lej en speciel DJ til dit kommende arrangement

Overvejer du at leje en speciel DJ, der kan fuldende dit arrangement? Lad Evenses hjælpe dig. Hos Evenses er vores eventspecialister klar til at rådgive dig om, hvilken DJ der er det bedste match til dit arrangement.

Du kan se nærmere på hele vores udvalg af specielle DJs her.


Ønsker du hjælp til at leje en DJ, så er vores eventspecialister klar til at hjælpe dig. Hvis du har specifikke ønsker bedes du udfylde kontaktformularen, hvorefter vores eventspecialister vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud. Såfremt du har spørgsmål eller ønsker vejledning, er du velkommen til at kontakte os over e-mail eller telefon.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.