Luxe DJ Show

En overraskende DJ-forestilling

4,7 ud af 5 stjerner
22100 kr - 35360 kr
DJ-John-materiaal-DJ-saxofonist-DJ-met-sax-studentenfeest-bedrijfsevenement-bruiloft-boeken.jpg
ZqMGkMSfvBk
FuQXUMChng
JAU bWwG
Q zXX MXxU
ExXMubjg
FwtikIbmQ
DJ-John-materiaal-DJ-saxofonist-DJ-met-sax-studentenfeest-bedrijfsevenement-bruiloft-boeken.jpg
Tjek tilgængeligheden af Luxe DJ Show her.
Fra
Til
Hvorfor har 10.000+ kunder booket hos Evenses
users Kun professionelle samarbejdspartnere og underholdningudbydere med gode anmeldelser
thumbs up Alle samarbejdspartnere og underholdningsudbydere er personligt screenet og velkendt hos Evenses
false Attraktive alt-i-én priser
phone square alt Vores kundeservice er tilgængeligt 24/7
check Altid professionel erstatning tilgængelig: vi leverer altid
glass cheers Erfaring fra 10.000+ events, bryllupper og fester

Lej et DJ-luksusshow

Det luksuriøse DJ-Show er vores mest omfattende DJ-Show. Showet indeholder alle ingredienserne til en fantastisk fest! Inkluderet i dette eksklusive show er en samarbejdsvillig allround fest-DJ; en professionel DJ og lydudstyr, et fantastisk lysshow, stilfuld LED DJ-pult og fire ekstra spektakulære lyseffekter!

100 % tilfredshed garanteret

Evenses har et hold bestående af seks fest-DJ'er, som alle har fået erfaring fra hundredvis af fester, bryllupper og firmabegivenheder. Derudover har alle masser af DJ-erfaring, der er opnået i store hollandske klubber. Alle DJ'er vælges personligt på baggrund af deres erfaring, karisma og kreativitet. Vi arbejder med et team af unge, smarte, opmærksomme og professionelle DJ'er. Vi garanterer et hold af DJ'er, så et luksus DJ-show er altid muligt.

Vi leverer alt til en fantastisk fest

Det luksuriøse DJ-show leverer al belysnings- og lydteknologi til en fantastisk fest. Vi tilbyder professionelt DJ-udstyr, en smuk LED DJ-pult, passende akustik og et fantastisk lysshow med ekstra effekter. Vi leverer alt.

Som et resultat af vores omfattende erfaring er vi blevet DJ-udbyder til næsten alle hollandske festlokaler, fra et pragtfuldt slot til et lille hus eller bådfest.

Vores fleksibilitet gør det muligt for os at tilpasse det luksuriøse DJ-show, så vi kan tilbyde det bedste show, der passer til dine ønsker og tilpasning til lokalernes krav. Vi kan også udvide det luksuriøse DJ-show med sjovt ekstramateriale som en saxofonist, en sanger, percussionist eller et oplyst discoteksdansegulv. Vi planlægger sammn med dig om at beslutte, hvilken opstilling der bedst passer til dine behov og lokaler.

Dine krav:

Vi gør alt for at sikre, at musikken er helt i overensstemmelse med dine ønsker. Når du bokker, kan du fortælle os, hvilke numre du ikke ønsker, der bliver spillet og alle andre detaljer, som f.eks. musikken til åbningsdansen. Vores DJ'er har et varieret repertoire på 10.000 numre til deres rådighed fra alle genrer fra det enkle til syng-med numre og fra rå sjæl til svingende disco og danseklassikere.

Stor udvidelighed:

Vores luksuriøse DJ-show kan udvides efter dine behov og præferencer. Vi kan inkludere et oplyst dansegulv, fantastisk video, en levende musiker sammen med DJ’en, en funky saxafonist, en stilfuld violinist, en trendy harpenist, en hyggelig sanger eller sangere eller en spændende trommeslager!

Vil du gerne booke et DJ-show til dit bryllup, fest, reception eller begivenhed? Alt kan tilpasses, og du er velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål!

3 anmeldelser
4,7 ud af 5 stjerner
Scott & Monika
4 ud af 5 stjerner
Alle blev helt skøre på vores bryllup. En DJ sammen med en saxofonist anbefales absolut!
Kasper
5 ud af 5 stjerner
Vi organiserede en fest og hyrede DJ fra Evenses. Hvilken god beslutning! Utrolige kunstnere.
Jimmy
5 ud af 5 stjerner
Vores årlige firmafest er altid sjov, men det var især sjovt med Evenses DJ’er! Tak.
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.