< Back to search

Luxe DJ Show

En overraskende DJ-forestilling som sikrer bade optimal lyd og lysefekter!
Pris fra: 
2 210,-
5
Passer til:

Referencer

"Alle blev helt skøre på vores bryllup. En DJ sammen med en saxofonist anbefales absolut! "
Scott & Monika
4
"Vi organiserede en fest og hyrede DJ fra Evenses. Hvilken god beslutning! Utrolige kunstnere."
Kasper
5
"Vores årlige firmafest er altid sjov, men det var især sjovt med Evenses DJ’er! Tak."
Jimmy
5

Luxe DJ Show

Lej et DJ-luksusshow med en Top DJ, LED DJ-pult og et fantastisk lysshow.

Det luksuriøse DJ-Show er vores mest omfattende DJ-Show. Showet indeholder alle ingredienserne til en fantastisk fest! Inkluderet i dette eksklusive show er en samarbejdsvillig allround fest-DJ; en professionel DJ og lydudstyr, et fantastisk lysshow, stilfuld LED DJ-pult og fire ekstra spektakulære lyseffekter!

100 % tilfredshed garanteret

Evenses har et hold bestående af seks fest-DJ'er, som alle har fået erfaring fra hundredvis af fester, bryllupper og firmabegivenheder. Derudover har alle masser af DJ-erfaring, der er opnået i store hollandske klubber. Alle DJ'er vælges personligt på baggrund af deres erfaring, karisma og kreativitet. Vi arbejder med et team af unge, smarte, opmærksomme og professionelle DJ'er. Vi garanterer et hold af DJ'er, så et luksus DJ-show er altid muligt.

Vi leverer alt til en fantastisk fest

Det luksuriøse DJ-show leverer al belysnings- og lydteknologi til en fantastisk fest. Vi tilbyder professionelt DJ-udstyr, en smuk LED DJ-pult, passende akustik og et fantastisk lysshow med ekstra effekter. Vi leverer alt.

Som et resultat af vores omfattende erfaring er vi blevet DJ-udbyder til næsten alle hollandske festlokaler, fra et pragtfuldt slot til et lille hus eller bådfest.

Vores fleksibilitet gør det muligt for os at tilpasse det luksuriøse DJ-show, så vi kan tilbyde det bedste show, der passer til dine ønsker og tilpasning til lokalernes krav. Vi kan også udvide det luksuriøse DJ-show med sjovt ekstramateriale som en saxofonist, en sanger, percussionist eller et oplyst discoteksdansegulv. Vi planlægger sammn med dig om at beslutte, hvilken opstilling der bedst passer til dine behov og lokaler.

Dine krav:

Vi gør alt for at sikre, at musikken er helt i overensstemmelse med dine ønsker. Når du bokker, kan du fortælle os, hvilke numre du ikke ønsker, der bliver spillet og alle andre detaljer, som f.eks. musikken til åbningsdansen. Vores DJ'er har et varieret repertoire på 10.000 numre til deres rådighed fra alle genrer fra det enkle til syng-med numre og fra rå sjæl til svingende disco og danseklassikere.

Stor udvidelighed:

Vores luksuriøse DJ-show kan udvides efter dine behov og præferencer. Vi kan inkludere et oplyst dansegulv, fantastisk video, en levende musiker sammen med DJ’en, en funky saxafonist, en stilfuld violinist, en trendy harpenist, en hyggelig sanger eller sangere eller en spændende trommeslager!

 

Vil du gerne booke et DJ-show til dit bryllup, fest, reception eller begivenhed? Alt kan tilpasses, og du er velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål!

Andre muligheder

party manager huren feest

Festplanlægger

Danse show, Fotograf, Scene, Lyd & lys, Oplyst dansegulv, Temafest, Cocktailbar

Festplanlægger

Danse show, Fotograf, Scene, Lyd & lys, Oplyst dansegulv, Temafest, CocktailbarFestplanlægger sørger for, at din fest forløber gnidningsfrit, så du kan slappe af selv.2950,-Read more
shutterstock 528244012

DJ Erase

Lounge DJ

DJ Erase

Lounge DJJazz og Lounge DJ Erase tilbyder stilfuld musikalsk akkompagnement til dine cocktail sammenkoms3450,-Read more
Dansvloer boeken bedrijfsfeest evenement

Eksklusivt oplyst dansegulv

Oplyst dansegulv

Eksklusivt oplyst dansegulv

Oplyst dansegulvVores mest avancerede dansegulv, der kan tage enhver form og farve.4950,-Read more
fotograaf boeken evenement

Fotograf Johan

Fotograf

Fotograf Johan

FotografProfessionelle fotos til enhver fest, middag eller begivenhed.3340,-Read more