Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Cocktailbar
100% match

Cocktailbar

Fuldend festen med kulørte cocktails lavet af profesionelle bartendere.
Fri cocktailbar til din begivenhed? Fuldend din fest og forkæl dine gæster med frisklavede kulørte cocktails, shaket ...
Mere information

Pris på forespørgsel
CoverUp
1/6
Festband
Festband
100% match

Festband

Et festband som sprudler af liv og spilleglæde
Festband, som garanterer 100% festgaranti Festbandet sprudler af liv og spilleglæde! Hårene rejser sig på armene og fødderne begynder at leve ...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Karikaturist
100% match

Karikaturist

Hyr en karikaturtegner til dit event, og få komiske tegninger af alle dine gæster - det er et godt minde Mere information

Pris på forespørgsel
Violinist Herbert
100% match

Violinist Herbert

Book violinisten Herbert til dit næste event!
Leder du efter en violinist til dit arrangement? Er du i gang med at planlægge et bryllup, og mangler den sidste gnist, der kan gøre jeres store...
Mere information

5 (2 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Planlæg bryllup med Evenses’ hjælp

Dit bryllup er en dag, du med garanti aldrig vil glemme. Vil hjælper dig med at gøre dagen til noget helt særligt.

Bryllupsforberedelserne er fyldt med glæde og forventninger, men også med stress, da der er meget, der skal tages stilling til før brylluppet. Se f.eks. denne blog fra bryllupsmagasinet, for at danne dig et overblik. Forskellige tilbud, leverandører og aftaler, der skal falde på plads. Hos Evenses kan du samle det hele ét sted - men stadig til konkurrencedygtige priser.

Vores eventspecialister er her for at hjælpe dig, med at gøre dit bryllup til den dag, du drømmer om. Vores brede vifte af leverandører, gør det muligt at skræddersy bryllupsfesten ud fra dine behov og ønsker, og uden at bryde dit bryllupsbudget. Alle mennesker fortjener nemlig én dag, de aldrig glemmer.

pexels-rocsana-nicoleta-gurza-94.jpg

Uden mad og drikke...

Duer festen ikke. Hvad er et bryllup uden god mad? Hos Evenses har vi endeløse muligheder for catering til dit bryllup. Vores store netværk og kendskab til branchen, gør det muligt at imødekomme stort set alle ønsker, indenfor mad ud af huset. Det er stadig en god idé at kontakte os i god tid, da det gør det nemmere for os at finde lige præcis dét, du er interesseret i.

Derudover har vi ligeledes et bredt udvalg af food trucks, der er den perfekte løsning til natmad til bryllupsfesten. Food trucks skaber den helt rigtige afslappede stemning sidst på aftenen.

Kombiner dette med en cocktailbar, hvor dine gæster kan boltre sig i en fri-bar, betjent af vores dygtige og professionelle bartendere. De kan ligeledes blive mødt af et imponerende champagnetårn ved ankomsten, der med garanti giver dem en velkomst, de sent vil glemme.

En dag der bør foreviges

Et bryllup, er forhåbentlig noget, man kun oplever én gang. Dog er det en dag, der skal mindes resten af livet. Lej en bryllupsfotograf til dit bryllup, som kan tage billeder, der er både festlige og autentiske, så du kan mindes dagen igen og igen. Vi tilbyder ligeledes videografer, der kan forevige dagen, og klippe en video sammen af bryllupsdagen. En dag som denne fortjener at blive mindet. Vores videografer er meget fleksible, så de kan hjælpe dig med at skabe den bryllupsvideo, du ønsker dig, uanset hvilken type video, du er interesseret i.

Brudevals til livemusik

Intet sætter gang i festen, som tonerne af livemusik. Hos Evenses har vi et endeløst udvalg indenfor livemusik til din store dag. Hvad end det gælder solister, duoer eller bands er vi leveringsdygtige. Vi har stort set leverandører indenfor alle genrer, så del endeligt dine ønsker med os, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige musiker til dig, der kan sætte ild i dansegulvet.

Hos Evenses har vi også et stort udvalg af instrumentalister, som kan hjælpe med at skabe en hyggelig og romantisk atmosfære til festen. Det kunne være at en violinist som spiller smukke toner mens bruden går op af alter gulvet.

Hvilken slags musik egner sig til en vielse?

Til en vielse bør musikken træde i baggrunden, da dens egentlige formål er at akkompagnere stemningen, og at sætte brudeparret i fokus. Højtidelig musik er passende her, og vi kan derfor foreslå en violinist, cellist eller en sanger.

Er det muligt at finde en fotograf, der også selv kan stå for videografi?

Ja, men der er meget få af vores bryllupsfotografer og videografer, der tager imod begge opgaver på samme tid. Dette skyldes, at det er ikke er optimalt kun at fange de store øjeblikke fra én vinkel, og da en person ikke både kan tage billeder og optage på samme tid. Derfor anbefaler vi kraftigt at hyre en af hver, så de kan gøre sig umage med deres opgaver.

Hvad har I af underholdning til bryllupsfesten bagefter?

Vi har en lang række forskellige DJs, som kan spille bryllupsfesten op, og hvis I leder efter noget unikt kan vi også tilbyde et LED-Gulv, til at kaste en helt ny form for lys på jeres bryllupsfest.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!