Violinist Herbert

Book violinisten Herbert til dit næste event!

5 ud af 5 stjerner
Pris på forespørgsel
Book en violinist til dit næste arrangement
Lej en violinist til dit næste event
Hyr en violinist til dit event
XjZqOpljMI
Book en violinist til dit næste arrangement
Tjek tilgængeligheden af Violinist Herbert her.
Fra
Til
Hvorfor har 10.000+ kunder booket hos Evenses
users Kun professionelle samarbejdspartnere og underholdningudbydere med gode anmeldelser
thumbs up Alle samarbejdspartnere og underholdningsudbydere er personligt screenet og velkendt hos Evenses
false Attraktive alt-i-én priser
phone square alt Vores kundeservice er tilgængeligt 24/7
check Altid professionel erstatning tilgængelig: vi leverer altid
glass cheers Erfaring fra 10.000+ events, bryllupper og fester

Leder du efter en violinist til dit arrangement?

Er du i gang med at planlægge et bryllup, og mangler den sidste gnist, der kan gøre jeres store dag helt unik? Eller står du med en fin middag, og leder efter noget, der kan skabe en elegant atmosfære med klassisk musik? Så overvej at booke en violinist.

En erfaren violinist kan skabe en helt unik atmosfære, og levere alt fra smukke-følelsesladede stykker, der passer perfekt til bryllupper, til mere elegante stykker, der passer godt til et formelt firmaarrangement. I denne sammenhæng er Herbert et fantastisk valg, da han har mange års erfaring fra både uddannelse og et hav af forskellige optrædener.

Med baggrund fra Syddansk Musikkonservatoriums performer-linje viser Herbert sig som kammermusiker med stor alsidighed på den mere eksperimentelle scene med bl.a. den interaktive teaterkoncert ”The Improvised History of The World” ved Tête á Tête Opera Festival i London. Herbert har optrådt som solist og med orkester ved flere lejligheder, bl.a. Sønderjyllands Symfoniorkester, men senest med Odense Symfoniorkester i Mozarts Sinfornia Concertante.

Herbert spiller både som solist, i duoer og trioer. Derved er han en meget alsidig musiker, der kan tilpasse sig dine ønsker og dit budget, og levere lige præcis den klassiske og rytmiske underholdning, som du mangler. Herbert er også åben over for at tilpasse sig dine ønsker i forhold til længde, valg af sange og meget mere. På den måde kan du skræddersy musikken, så den passer perfekt til det arrangement, du er ved at planlægge.

Herbert er udover sit aktive virke som koncertviolinist også en meget dedikeret og eftertragtet violinpædagog, der gennem sin undervisning på Vordingborg og Vallensbæk Musikskole og privat inspirerer og lærer børn som voksne at elske musikken og violinspillet.

Med hans uddannelse og erfaring kan Herbert levere lige netop den form for levende musik, der passer bedst til dit arrangement. For forslag kan du altid kontakte os, da vores eventspecialister altid er klar til at hjælpe dig med at planlægge dit event, om end det er en firmafest, fødselsdag eller bryllupsreception. Vi har flere års erfaring med at planlægge events, og vil gerne dele den expertise med dig.

Repertoire Violinist Herbert

Genre

Klassisk
2 anmeldelser
5 ud af 5 stjerner
Vitek
5 ud af 5 stjerner
Herberts instrumentale og kunstneriske evner, form- og klangsans er af meget høj karat
Lene Krüger
5 ud af 5 stjerner
Violinens skarpe, distinkte lyd snor sig med største selvfølge om bratschens uldne bløde klang. Mozart lader igen og igen violinens utålmodige ivren blive mødt af bratschens sindige ro. Most og Herbert spiller ikke bare noderne, men formulerer kontrasterne i Mozarts værk

Andre så også på:

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.