Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Karikaturtegner
100% match

Karikaturtegner

Få en uforglemmelig oplevelse og book en karikaturtegner til din begivenhed her!
Kunne du tænke dig at forevige minder fra din begivenhed? Book en karikaturtegner! Karikatur er underholdning...
Mere information

5 (2 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Musikalsk børneshow
100% match

Musikalsk børneshow

Giv dine børn noget sjovt underholdning til deres fest med vores børneshow!
Børneshow Mangler du noget underholdning til en børne fest eller fødselsdag? Så kan du booke vores børneshow idag! ...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Trylleshow med Pjerrot
100% match

Trylleshow med Pjerrot

Lej Pjerrot til din fest for et festligt indslag, der møder børn i øjenhøjde
Book et trylleshow med Pjerrot Mangler du underholdning til en fest, der gør børnene flade af grin? Så foreslår vi...
Mere information

5 (2 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Cocktailbar
100% match

Cocktailbar

Fuldend festen med kulørte cocktails lavet af profesionelle bartendere.
Fri cocktailbar til din begivenhed? Fuldend din fest og forkæl dine gæster med frisklavede kulørte cocktails, shaket ...
Mere information

Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Begivenheder

Begivenheder er arrangementer, som tiltrækker en speciel interesse. Dette kan for eksempel være et bryllup, et firmaarrangement eller et jubilæum.

Hvad enten du søger catering, musikalske indslag eller underholdning til din næste fejring af livets små eller store begivenheder, kan Evenses' eventspecialister hjælpe dig.

Hjælp til små og store begivenheder

Skal du planlægge et bryllup i den nærmeste fremtid, hvor du ønsker musikalske indslag, god underholdning eller en professionel fotograf? Eller skal du arrangere din søns studenterfest, hvor du mangler catering og en dygtig DJ? I så fald kan Evenses hjælpe dig med at arrangere og leje diverse elementer, som gør din begivenhed til en succes.

Evenses kan blandt andet hjælpe dig med at arrangere og leje underholdning, der spreder begejstring og feststemning. Dette kan være i form af musikalske indslag fra et band eller en DJ. Endvidere kan det være i form af underholdende og unikke indslag såsom en styltegænger eller et ildshow. Mulighederne er mange, hvorfor Evenses kan hjælpe dig ud fra dine behov og ønsker.

fest, hygge, leje, book, catering, underholdning, musik, indslag, band, dj, mad, ildshow, styltegænger, bryllup, studenterfest, fest, firmafest, evenses.jpg

Forskellige små og store begivenheder

Der findes adskillige betydningsfulde begivenheder. I nedenstående har vi listet enkelte af livets små og store begivenheder.

  • Bryllup: Et bryllup er ofte en meget festlig og smuk dag. Et bryllup kendetegnes ofte som en af de største dage i livet.

  • Dåb: En dåb er ofte en betydningsfuld dag, da barnet velsignes. Barnet bliver en del af det kristne fællesskab.

  • Konfirmation: En konfirmation er ofte en festlig dag, hvor dåben bekræftes. En konfirmation fejres ofte med en fest, der sent glemmes.

  • Fødselsdag: En fødselsdag er ofte en hyggelig dag, hvor familie og nære venner samles. Det er fejringen af en persons fødsel.

  • Jubilæum: Et jubilæum er ofte en stor dag, hvor det fejres, at der er gået en vis mængde år. Det er specielt virksomheder, som fejrer jubilæum.

Det vigtige ved disse begivenheder er, at de er yderst betydningsfulde. Det er begivenheder, der huskes. Derfor er det vigtigt, at det hele forløber som ønsket, således det er et positivt minde.

Hos Evenses ved vi, hvor vigtigt dette er. Vores eventspecialister er derfor klar til at hjælpe dig, da vi har adskillige produkter og services, som passer til dine behov og ønsker.

Hos Evenses har du for eksempel mulighed for at leje catering til alle begivenheder i hele Danmark, da en stor byrde ofte er at stå for madlavningen selv. Evenses tilbyder således en skræddersyet løsning, hvad end du ønsker lækker mad fra en stor buffet eller lækker mad fra en food truck. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Borddækning, evenses, bord, service, catering, book, leje, begivenheder, fest, fødselsdag, bryllup..jpg

Lej produkter, services og underholdning gennem Evenses

Hvis du har specifikke ønsker i henhold til produkter, services eller underholdning, er du velkommen til at kontakte Evenses. Hvad end du ønsker at leje et casino til dit firmaarrangement eller andet, kan Evenses' eventspecialister hjælpe dig.


Ønsker du hjælp til din kommende begivenhed, så er vores eventspecialister klar til at hjælpe dig. Hvis du har specifikke ønsker bedes du udfylde kontaktformularen, hvorefter vores eventspecialister vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud.

Såfremt du har spørgsmål eller ønsker vejledning, er du velkommen til at kontakte os over e-mail eller telefon.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!