Book f.eks. et ildshow til dit bryllup, personalefest eller fødselsdag! Dette ildshow kan bestå af en gruppe af professionelle kunstnere, der kan optræde i forskellige formationer.

Du kan booke dem til et markedsføringsformål eller en ildkaster til dit bryllup. Fortryllende flammer og ildcirkler, der smelter sammen omkring professionelle kunstnere, der optræder i specielle mønstre og gør ilden til en fantastisk visuel forestilling.

Ildkunstnerne i ildshowet kombinerer stil med power og elegance igennem hele showet. Med betagende stunts, smuk koreografi og stilfuld musik, giver vi dig den oplevelse, som dine gæster vil se på i fuldstændig beundring. Showet kan være interaktivt, spændende eller sjovt - valget er dit!

Vil du bestille et ildshow eller lysshow til din fest, bryllup eller højtid? Du kan også bestille dette via Evenses til din medarbejderfest og/eller fødselsdag. Udfyld formularen for at anmode om et tilbud uden forpligtelse. Vi er tilgængelige syv dage om ugen og står klar til at besvare dine spørgsmål uanset din begivenhed - festival, fest, forretningsfest, bryllup, reception og meget, meget mere.