Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Taco food truck
100% match

Taco food truck

Lej en taco food truck med fokus på autencitet, bæredygtighed og smag
Forkæl dine gæster med en taco food truck En taco food truck er en perfekt løsning til en fødselsdag, konfirmation, firm...
Mere information

Pris på forespørgsel
Empanadas food truck
100% match

Empanadas food truck

Lej en food truck med lækre og sprøde empanadas!
Lej en food truck til dit næste arrangement! En food truck er en perfekt løsning til events, hvor gæsterne selv har medbestemmelse i menuen, ...
Mere information

Pris på forespørgsel
Karikaturist
100% match

Karikaturist

Hyr en karikaturtegner til dit event, og få komiske tegninger af alle dine gæster - det er et godt minde Mere information

Pris på forespørgsel
Book Silent Disco
100% match

Book Silent Disco

Book et silent disco til din næste fest! Du kan booke dit silent disco her hos Evenses.
Book et Silent Disco event Vil du fejre din næste event på en anderledes måde? Book et Silent Disco h...
Mere information

4,9 (13 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Skal du holde et studentergilde?

Et succesfuldt studentergilde

Blev det din tur til at få studenterhuen på hovedet, er den sidste eksamen overstået og den sidste eksamenskarakter er kommet på eksamensbeviset. Så er det endelig tid til at fejrer at du er færdig med gymnasiet. Måske venter et sabbatår, en videregående uddannelse eller praktik plads lige rundt om hjørnet, men inden der skal tænkes på fremtiden og de nye udfordringer der venter, så skal tiden som student fejres. Og hvilken bedre måde at fejrer dette øjeblik på, end at holde et uforglemmeligt studentergilde.

Et studentergilde er en særlig begivenhed for unge mennesker, idet familie og venner fejrer en milepæl i studentens liv. Festen er noget helt særligt, da det er en mindeværdig dag, som sent glemmes.

Selve studentergildet kan gribes an på flere måder. Det kan både være en fest med de nærmeste familiemedlemmer, men det kan også være en større fest, hvor både familie, venner og medstuderende er inviteret. Det er således vigtigt at overveje, hvilken form for studentergilde der ønskes. Det kan også være man vil holde 2 fester, en for familie og en for venner.

studentergilde.jpeg

Hjælp til studentergildet

Om du er studenten selv, som er ved at planlægge dit studentergilde eller er forældrene som vil overraske deres nyudklækket student med et uforglemmeligt studentergilde, så er Evenses klar til at hjælpe dig. Hos Evenses kan du få hjælp til at booke catering, musik og underholdning.

Book catering til studentergilde

Til et studentergilde er det vigtigt at reflektere over valg af mad, da gæsterne gerne skal bydes på et lækkert og mættende menu. Hos Evenses kan vi hjælpe med at arrangere mad til studentergildet. Det gode ved studentergilder er at de altid er om sommeren, og derfor typisk byder på skønt vej. En havefest er derfor oplagt. Her er en food truck en super form for catering, som sørger for lækkert mad til gæsterne og tager sig at alt det praktiske, så kan gæster, studenter, såvel som forældre slappe af og nyde dagen. Du kan se mere om de forskellige muligheder for food trucks og food stands her.

Fejring.png

Book musik til studentergildet

Musikken betyder meget for studerende både nu og i fremtiden. Man associere tit musik med minder, og som student er dette også tilfældet. Her husket især tiden som student, når de sange man hørte under studenterkørslen, studentergildet osv. bliver spillet. Derfor er det vigtigt at have musik. Her ville en DJ være et super godt match. Man kan booke en DJ som kan spille de seneste hits, som for evigt ville minde studenterne tilbage til deres studentertid.

En anden slags underholdning ville være at holde et silent disco event, som uden tvivl ville underholde og sørge for et sjov og underholdene studentergilde som sent ville blive glemt.

student.jpeg

Hos Evenses ved vi at et studentergilde er en særlig begivenhed. Det er en fejring som huskes resten af livet. Derfor er det vigtigt, at festen bliver en succes. Vores mål er at give dig den bedste oplevelse og et uforglemmeligt studentergilde.

Hvordan planlægger jeg et studentergilde?

Det er en god ide at have lagt et budget for studentergildet og tage udgangspunkt i det budget. Det også en god ide at vide hvor mange man vil invitere til studentergildet. Er det kun familie eller er det også en fest for venner og medstuderende. Eller måske vil man holde 2 forskellige fester. Når man ved disse ting kan man begynde at planlægge catering, musik og underholdning.

Hvad er passende servering til et studentergilde?

En food truck er en oplagt catering mulighed til et studentergilde. Det er både nemt og lækkert. Derudover er det passende til en havefest som de fleste studentergilder er. Food truck kan fås med mange forskellige madudvalg, som pizza, burger, tacoes, suppe osv.

Hvad er god underholdning til et studentergilde?

Musik er altid et passende underholdnings element til et studentergilde. En Dj ville sparke festen igang og få studenterne på dansegulvet. Derudover er et silent disco event også en oplagt underholdning til et studentergilde. Et silent disco vil uden tvivl blive husket af studenterne.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!