Skal du booke noget ekstra wow-effekt til din firmafest, fødselsdag eller bryllup? Evenses har specielle servicer til dig. Du kan overveje at booke en værtinde/hostess, Candy Girl eller en Event Manager. En værtinde eller en Candy Girl vil sikre dig at dine gæster snakker om festen i de næste mange år. En Event Manager er for dig, som ikke har styr på hvordan man planlægger et stort event. Du kan booke en hos os, så du bare kan slappe af mens Event Manageren sørger for planlægningen. 
En værtinde eller en Candy Girl bærer smukke kostumer, der kan tilpasses til dit tema. Dine gæster vil ikke tro deres egne øjne, når de bliver velkommen til dit arrangement af en værtinde eller Candy Girl i deres smukke kostumer. 
De er også til rådighed, hvis dine gæster vil have taget billeder med dem. Du er garanteret en glamourøs start på din begivenhed, hvis du booker en af disse services.

Book en Event Manager, Host eller Candy Girl til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en form for service? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke type service, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores Event Managers, Hostess og Candy Girls her.