1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Værtinder
100% match

Værtinder

2 anmeldelser

Lad dine gæster blive mødt af vores smukke og professionelle værtinder.

Pris på forespørgsel
Serveringspersonale
100% match

Serveringspersonale

2 anmeldelser

Professionelt personale, der tager hånd om serveringen til din fest.

Pris på forespørgsel
Festplanlægger
100% match

Festplanlægger

3 anmeldelser

Festplanlæggeren sørger for, at din fest forløber gnidningsfrit, så du selv kan slappe.

Pris på forespørgsel
Lej services til festen her | Evenses Entertainment
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Service

Service findes i adskillige former, og derfor har Evenses et væld af services til dig og din fest i hele Danmark.

Hvad enten du ønsker service i form af værtinder til at byde gæsterne velkommen eller reklamepiger til at reklamere for virksomheden, så kan Evenses hjælpe dig.

Hjælp til service

Skal du planlægge et stort arrangement i den nærmeste fremtid, som kræver en masse tid og overblik? I så fald er du velkommen til at kontakte Evenses, da vores eventspecialister har en alsidig og stor erfaring inden for bryllupper, konfirmationer, firmafester og andet.

Det fordelagtige ved at leje service gennem Evenses er, at det ofte medfører en stor værdi til flere typer af arrangementer og fester. Her kan det nævnes, at en fordel ved at leje service er, at du kan overdrage ansvaret til professionelle. Disse kan sørge for, at dit arrangement forløber som forventet, hvilket letter byrden fra dine skuldre.

Forestil dig for eksempel et professionelt serveringspersonale, der tager hånd om serveringen til dit arrangement. Her kan du nyde tiden med gæsterne i stedet for at stresse rundt i køkkenet. Du kan derfor læne dig tilbage og nyde arrangementet i et godt selskab.

Service, servering, serveringspersonale, leje, booke, evenses, fest, bryllup, konfirmation, festplanlægger.jpg

Leje af service gennem Evenses

Vores eventspecialister ved, at ethvert arrangement er fyldt med diverse forberedelser. Derfor tilbyder Evenses adskillige former for service, hvilket spænder fra værtinder og serveringspersonale til en professionel festplanlægger.

Det fordelagtige ved en festplanlægger er blandt andet, at festplanlæggeren kan organisere hele arrangementet eller festen på dine vegne. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om eventuelle problemer, da ansvaret overdrages til en, som har masser af erfaring.

Fordelen ved at leje service gennem Evenses

En stor fordel er, at Evenses har et bredt og professionelt netværk. Det er således kun fantasien, som sætter grænser, da vi har et fleksibelt netværk, der er yderst samarbejdsvillige.

Ønsker du for eksempel at leje et professionelt serveringspersonale? I så fald er det muligt at udvælge personalet med henblik på, om arrangementet er formelt eller uformelt.

Ønsker du derimod at leje værtinder, som er iført tøj, der er tilpasset dit arrangement? I dette tilfælde er det for eksempel muligt med værtinder, der er iført flotte kjoler, mens der serveres champagne som velkomstdrink.

Mulighederne er mange, så du er velkommen til at kontakte os, hvis du har særlige eller specielle ønsker.

Champagne, servering, service, leje, book, evenses, fest, bryllup, serveringspersonale, arrangement.jpg

Lej service til dit bryllup, firmaarrangement eller andet

Ønsker du at leje service til dit arrangement? Hos Evenses er vi klar til at hjælpe dig. Hvad enten du ønsker at leje værtinder eller få speciallavet en sang til dit arrangement, kan Evenses hjælpe dig.

En speciallavet sang er personlig og unik, og derfor er det oplagt at bestille til fødselaren, brudeparret eller konfirmanden. Med 25 års erfaring garanteres du en speciallavet sang, der sent vil glemmes. Du kan læse mere om en speciallavet sang her.


Ønsker du hjælp til service, så er vores eventspecialister klar til at hjælpe dig. Hvis du har specifikke ønsker bedes du udfylde kontaktformularen, hvorefter vores eventspecialister vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud. Såfremt du har spørgsmål eller ønsker vejledning, er du velkommen til at kontakte os over e-mail eller telefon.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.