1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
The Soul Company
100% match

The Soul Company

4 anmeldelser

Skru tiden tilbage til dengang musikken for alvor havde soul!

30000 kr - 50000 kr
Pop Society
100% match

Pop Society

Få gang i festen med et party band

12345 kr - 19750 kr
Ønsker du at booke et soulband | Evenses Entertainment
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Soulbands

Book et soulband til din fest, bryllup eller firmafest! En vigtig ingrediens for success til dit bryllup, fødselsdag eller reception er et muntert band, hvad ellers en et funky soulband? Evenses tilbyder et udvalg af professionelle soulbands, som du kan bestille til dit næste events. Vi har autentiske soulbands, der spiller de rigtige sjælklassikere til dig og fine gæster.

Vores soulbands kan virkelig fyre op for din begivenhed med deres funky og disco-soul hits. Funk, disco, funkclassic og dance er alle elementer, der kommer frem når vores sould bands udfolder sig. Evenses soulbands danner den perfekte kombination med blandt andet sangere, trompetister, saxofonister og andre instrumentelle musikinstrumenter.

Soulbands kan lejes til dit bryllup, firmafest, begivenhed og andre typer arrangementer.

Vores soul bands udlejes dagligt og bookes til arrangementer, festivaler og fester. Alle soul bands er udvalgt på kvalitet, entusiasme og erfaring. Evenses bestræber sig på kavalitet, så de kunstnere vi arbejder med er ægte fagfolk og ved, hvordan man kan gør din begivenhed til en succes som ingen anden.

Book et soulband til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

For at få flere oplysninger om omkostningerne til et soul band kan du anmode om et helt gratis tilbud. Dette indeholder omkostninger og den samlede pris, som Evenses opkræver for udlejning af hver gruppe/band. Se længere nede for mere information og udlejning af soul bands til danske festivaler, bryllupper eller fødselsdag. Du kan også kontakte en af ​​vores professionelle medarbejdere for at høre mere.

Se længere ned for yderligere information til udlejning af soul bands til bryllupper, festivaler, festivaler, firmafester, jubilæer eller fødselsdage.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.