Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Professionel styltegænger
100% match

Professionel styltegænger

Book en styltegænger til dit næste event igennem Evenses.
Lej styltegænger til din fest Den spektakulære styltegang er en unik act, der giver din begivenhed en ekstra dimension og udsmyknin...
Mere information

5 (4 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book styltegænger til dit event

Ønsker du at booke en styltegænger til din fødselsdagsfest, byfest eller firmaarrangement? Har du noget at fejre og vil du have din fest til at blive uforglemmelig? Så behøver du ikke lede længere!

Hvorfor booke en styltegænger til dit event?

En styltegænger vil forbløffe dig med de smukke kostumer de bærer, og de kan tilpasses til forskellige temaer såsom jul, eventyr eller klovneri. Det kan være en enestående underholdning til dit event, og kan skabe massere af samtale blandt dine gæster.

En person som kan gå på stylter skaber massere af opmærksomhed, og kan både bruges som en slags åbningsceremoni til dit event, som central underholdning eller gå rundt blandt gæsterne til f.eks. en byfest. Uanset hvad du ønsker, kan vi helt sikkert hjælpe dig med at få dem opfyldt.

Styltedans.jpeg

Nogle styltegængere har flere talenter.

Ofte kan vores styltegængere mere end at gå rundt blandt dine gæster, og skabe god stemning. Nogle af dem kan ligeledes jonglere, synge eller spille en bestemt karakter. En sådan kombination af stylter og anden underholdning giver variation og sjov distraktion ved næsten enhver lejlighed.

Det kan også være at du ønsker at kombinere flere forskellige former for underholdning.
Det kan f.eks. være at du også ønsker at have en klovn til fødselsdagen eller en tryllekunstner. Måske du ønsker at forevige minderne og hyre en fotograf, som fanger alle de særlige øjeblikke. Eller måske du ønsker endnu mere stemning til dit event med et band eller en DJ.

Uanset hvad dine ønsker er, er vi klar til at hjælpe dig med at arrangere den helt rigtige fest.

styltesigne.jpeg

Uanset om du er ved at planlægge en fødselsdag, byfest eller firmafest, så er en styltegænger et godt valg.

Hos Evenses kan du booke styltegænger, som er den helt rigtige til dit event, og vi kan finde den, som passer helt perfekt til dit event, og som opfylder dine ønsker.

Ønsker du at booke en styltegænger? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilken der er det bedste match til dit arrangement, og du må altid kontakte os, og få et uforpligtende tilbud.

Se nærmere på vores udvalg her

Hvad koster en styltegænger?

En styltegængers pris afhænger af hvad dine ønsker er til acteren. Her menes der om du ønsker, at det skal være en bestemt karakter. Men prisen afhænger også af hvor længe en styltegænger skal være til stede til dit event og hvor i landet dit event finder sted.

Hvad kan en styltegænger?

Den spektakulære styltegang er en unik act, der giver din begivenhed en ekstra dimension og udsmykning, og ofte kommer de gerne i et kostume, som passer til dit tema. Dette gør styltegængeren velegnet til forskellige typer begivenheder. Du kan også forvente, at de selv sørger for musikken. Derudover er der nogle som kan jonglere samtidig eller kaste med ild.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!