1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Book dygtig stylteartist  | Evenses Entertainment
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Styltegænger

Ønsker du at booke en styltegænger til din temafest, festival eller jubilæum?

En styltegænger vil forbløffe dig med de smukke kostumer de bærer, og vil varmt byde dig og dine gæster til den organiserede begivenhed. Kunstnerne tilpasser dem til forskellige temaer, såsom jul, sommer, eventyr og klovneri. Hos Evenses kan du bestille forskellige andre supplerende acts og shows til at gøre oplevelsen endnu rigere, f.eks. et akrobatisk show, ildshow, klovne eller tryllekunstnere.

Vores styltegænger hos Evenses kan bruges på forskellige måder, så som et centralt show, en åbningsceremoni til et event, eller f.eks. en byfest. Har du en stor messe, der skal åbnes spektakulært eller har du en lille privat fest, der kan bruge lidt ekstra underholdning? Vores styltegængere kan indsættes i hele Danmark.

En kort historie om stylter

Styltegang er en aktivitet, der stammer fra folklore, hvor folk efterligner kæmper ved at gå på stylter, nogle gange op til fire meter høje. Styltegang var oprindeligt en måde at vade oversvømmet land på, såsom i det gamle Les Landes i det sydlige Frankrig eller det kinesiske Newchwang. Senere er styltvandrere blevet en form for akrobatik og underholdning med vandrere klædt som figurer eller foregiver at være en ekstra høj person.

Bestemt i forskellige dele af Storbritannien har vandrere været en del af festivaler og andre festlige lejligheder i hundreder af år. På grund af dette betragtes kunsten på stilvandring undertiden som en gammeldags form for underholdning. For eksempel har der i Belgien været en tradition for at kæmpe på stylter siden 1411. Folk viser deres styrke, dygtighed og smidighed, mens de kæmper på stylter. De er opdelt i to grupper: en gruppe under navnet "mélans" eller indbyggerne i den gamle by, den anden under navnet "avresses" eller indbyggerne i den "nye" by. I dag er dette stadig en populær begivenhed, som forskellige organisationer forbereder sig på hele året rundt.

I dag bruges stylter udover underholdning undertiden til arbejde, der kræver handling i store højder. Malere, pudsere, montører og mennesker, der arbejder i havebrug, er alle arbejdere, der muligvis bruger en slags stylter til deres arbejde. Imidlertid er stilterne, der bruges til dette, ikke længere lavet af træ, men af ​​aluminium. Sådanne arbejdsstængler stammer direkte fra stylterne, der blev brugt for hundreder af år siden af ​​mennesker over hele verden, fra Frankrig til Kina og fra Holland til Nigeria.

Hvorfor skal du booke en styltegænger til dit arrangement?

Chancerne er, at du ikke havde tænkt på at reservere en stylter til den begivenhed, du planlægger. Dette kan være en enestående mulighed, da det betyder, at en rullestol som en handling ikke er et meget indlysende valg, hvilket betyder, at det heller ikke er for dine gæster. En professionel styltegænger kan gøre lejligheden til et meget mindeværdigt øjeblik, så vi har en række fordele ved at reservere en styltegænger nedenfor.

Det er en unik handling

Der er få handlinger, der tilføjer noget så unikt til underholdningen på din fest som en professionel stylter. På trods af at styltvandring er en ældgammel kunst, ser du stadig relativt få vandrere ved fester og begivenheder. Ved at reservere en styltvandrer kan du tilbyde dine gæster en slags underholdning, som de sandsynligvis aldrig har oplevet før.

Fodgængerløbere tilbyder høj synlighed, bogstaveligt og billedligt

Hvis du leder efter en måde at gøre noget klart for så mange mennesker som muligt på samme tid, er styltvandrere den ideelle løsning. Tænk for eksempel på en messe, hvor du vil tiltrække besøgende opmærksomhed, så de kommer til din stand. En professionel og velklædt styltganger giver en fremragende mulighed for at skille sig ud fra konkurrencen på en original måde.

Der er også en stor variation blandt styltegænger

Det er en ting at beslutte at booke en stylet walker, men efter det er der stadig mange valgmuligheder, når det kommer til kostumer og handlinger. For børnefester er for eksempel en klovn eller en piratkaptajn sjovt, mens et temafest kan være et Elvis-kostume eller en julemanden ideel. Med andre ord, uanset hvilken fest eller begivenhed du arrangerer, kan du være sikker på at du kan reservere en styltegænger, der passer nøjagtigt.

Ved at booke en styltegænger får du en kunstner med flere talenter

Det sker sjældent, at en stylet walker kun kan gå og ikke gøre noget andet. Generelt kombinerer en professionel styltegænger med flere andre underholdende kunst, såsom jonglering, sang eller spiller karakterer. For at sikre endnu mere variation på din fest kan du finde ud af nøjagtigt alt, hvad en styltegænger gør under deres forestilling. En sådan kombination af stylter og anden underholdning giver variation og sjov distraktion ved næsten enhver lejlighed.

Et foto med en styltegænger i kostume er en god hukommelse

Når man taler om at kombinere styltgang og andre handlinger: det kan også være mere end værd at booke en styltegænger i kombination med en professionel fotograf. I sidste ende vil du have, at dine gæster skal huske din fest i lang tid fremover, og hvad er en pænere hukommelse end et foto med en ægte styltegænger? På denne måde kan du sikre, at folk vil tale om din fest i lang tid fremover.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Det er ikke nødvendigt at reservere en stylet walker, bestemt ikke hvis du allerede ved mere eller mindre, hvilken slags fest eller begivenhed du skal arrangere. At have en generel idé om, hvad du leder efter, er hovednøglen til at anmode om en bestemt slags handling.

Ansætter du en stylter til din temafest, festival eller jubilæum? Styltevandrere vil forbløffe dig med de smukke kostumer, de bærer, og du og dine gæster vil modtage en varm velkomst på det organiserede arrangement. Kunstnerne tilpasser sig forskellige temaer, såsom jul, sommertid, eventyr og cirkus. Evenses kan booke forskellige andre handlinger og shows sammen med en stylet walker. Du kan tænke på et akrobatisk show, ildshow, klovne eller tryllekunstnere.

Book en styltegænger til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores styltegængere? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke act, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores styltegængere her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.