1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Musikalsk børneshow
100% match

Musikalsk børneshow

3 anmeldelser

Giv dine børn noget sjovt underholdning til deres fest med vores børneshow!

Pris på forespørgsel
Bugtaler
100% match

Bugtaler

3 anmeldelser

Book en Bugtaler til en fødselsdag, fest eller anden begivenhed igennem Evenses.

Pris på forespørgsel
Levende Statue
100% match

Levende Statue

5 anmeldelser

Levende Statue til dit event

Pris på forespørgsel
Mimer
100% match

Mimer

4 anmeldelser

En spektakulær og sjov Mimer

Pris på forespørgsel
Lej teater acts til din fest | Evenses
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Teater

Lej teater til din fest

Skal du booke noget specielt til din fødselsdag, firmafest eller bryllup? Hvorfor så ikke prøve noget teatralsk underholdning? Evenses har et bredt udvalg af underholdning og forskellige shows.

Vi udbyder en bred vifte af underholdning indenfor denne genre såsom: levende statue, klovn, mimer, bugtaler osv, hvis det lyder tiltalende så er Evenses det rette valg for dig.

Alle de services vi arbejder med er professionelle og du er garanteret underholdning i særklasse. Skab imponerende minder for dine gæster, og giv dem en aften de sent vil glemme. Om du søger en teater oplevelse der er rørende, lærerig eller blot underholdende, er Evenses leveringsdygtig.

Med en sketch kan du give dine gæster en anerledes oplevelse. Lej en mavedanser din fest, og imponer dine gæster med orientalsk mavedans. De flotte kostumer og den rytmiske musik, giver et særligt udtryk til festen.

Teater, booke, leje, Evenses, act, acts, sjov, fest, bryllup, fødselsdag, underholdning, professionel.jpg

Teater til alle aldre

At leje en teater sketch til din fest, kan binde ung som gammel sammen. Lej eksempelvis en mimer til din fest. En mimer er underholdende for børn, men samtidig imponerende for voksne. At have sådanne teater indslag skaber stemning til festen, og giver gæsterne noget at samles om, og ikke mindst mindes bagefter.

En bugtaler har ligeledes underholdningsværdi for både store og små. Den svære kunstart leveres i et underholdende format, og imponerer med garanti dine gæster.

Arrangerer du en børnefest, er teater en fantastisk måde at underholde børnene på. Det er ligeledes muligt at give børnene en lærerig oplevelse, som stadig er underholdende. Evenses' børneshow er et musikalsk teater, der lærer børnene om ressourcer, genbrug og økologi.

Fortællingen er bygget op omkring 10 børnesange. Under teateret spiller saxofonisten Søren, mens børnene kan spille med, på de rytmeæg, de får leveret.

Hos Evenses har vi et bredt udvalg af underholdning til børn. Såfremt du har specifikke ønsker, du ikke kan finde på hjemmesiden, bør du udfylde formularen, hvorefter vores eventspecialister vil kontakte dig.
Vores brede vifte af leverandører og kendskab til branchen gør, at ofte kan imødekomme specifikke ønsker.

Børnefest, leje, booke, Evenses, sjov, børnefest, teater, act, acts, styltegænger, komiker, cirkus.jpg

Musikalsk teater

Musik og en god fest går hånd i hånd. Dog kan man stadig mangle et underholdende indslag, hvis man lejer et band. Kombiner det bedste fra begge verdner med vores musikalske teater: Koncertfortællinger.

I dette teater bliver nogen af de største stjerner hyldet - herunder Elvis, Johnny Cash og Kim Larsen. I teateret hører man om kunstnerens liv, og hører musikalske værker. Et fantastisk og storslået show, hvor både fortælling og musik går op i en højere enhed.

Lej teater til din fest

Ønsker du at leje et teater til din fest? Uanset anledning har vi hos Evenses en teater act, der passer til din begivenhed. Det kan dog være svært at vurdere, hvilken løsning der er den rigtige for din fest.

Vores eventspecialister sidder klar til at hjælpe dig, med at finde den helt rigtige løsning til din fest. Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os telefonisk eller over mail, hvor vi ligeledes sidder klar til at besvare eventuelle spørgsmål. Kontakt os allerede i dag!

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.