Koncertfortællinger

Oplev Kim Larsen, Beatles, Elvis eller Cash i Evenses koncertfortællinger

4500 kr - 15900 kr
Karsten koncertunderholdning Evenses Book
EIqsYNDpJs
gAUOFTqR
Book koncertfortælling Elvis Presley
Karsten koncertunderholdning Evenses Book
Tjek tilgængeligheden af Koncertfortællinger her.
Fra
Til
Hvorfor har 10.000+ kunder booket hos Evenses
users Kun professionelle samarbejdspartnere og underholdningudbydere med gode anmeldelser
thumbs up Alle samarbejdspartnere og underholdningsudbydere er personligt screenet og velkendt hos Evenses
false Attraktive alt-i-én priser
phone square alt Vores kundeservice er tilgængeligt 24/7
check Altid professionel erstatning tilgængelig: vi leverer altid
glass cheers Erfaring fra 10.000+ events, bryllupper og fester

Koncertfortælling

Kom med på en musikalsk rejse ind i kunstnerens liv

Vi kan tilbyde en rejse med Elvis, en syng-med Kim Larsen, Oplev Johnny Cash's histore eller koncertunderholdning med Beatles. Koncertfortælling er et koncept, hvor der både vil blive sunget de gode numre og historier om kunstnerens liv. En koncertfortælling vil have en varighed på omkring en time. Vi har her listet nogle af de mest populære optrædener, som Karsten tilbyder. Skulle i være på udkig efter en anden stor musisk stjerne, så tag endelig kontakt for flere muligheder.

Lidt om koncertfortælling og Karsen
Karsten taget rundt i landet og optrådt siden 1970'erne og i slutning af 1980'erne og starten af 1990'erne gik han på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor han studerede klassisk sang. Koncertfortællingerne har været populære rundt om i Danmark og især i kirker har været gode koncertlokationer med en god akustik. Karsten optræder alene med en guitar og med musik på højtalere, men kan også bookes som en kvartet som udover Karsten består af en violinist, bas og guitarist, hvor de alle synger.

En rejse med Elvis
Oplev The King helt tæt på med historier fra Elvis' privatliv og karriere. Der vil blive vekslet mellem fortællinger og sange af Elvis. Karsten vil optræde som Elvis og vil derfor være klædt på til lejligheden med den karismatiske Elvis frisure og outfits. Ej og forglemme humor og selvironi. Musikken vil bestå af de store hits og nogle mindre kendte numre. Der vil både være numre med swing i og de gode sjælere. Vi har nedenfor listet nogle af de numre som en rejse med Elvis vil indeholde. Elvis Koncertfortællingen varer omkring 30 minutter og vil blive fremført af Karsten med guitar og backingmusik.

Syng-med Kim Larsen
Ønsker du at synge sammen med dine gæster, så kan vi tilbyde en halv til hel times fortælling og sang med "Kim Larsen". Musikken vil både være fra de tidlige år af Kim Larsens musiske karriere, men også nyere numre som Dengang da jeg var lille. Sangene bliver bundet sammen af små anekdoter med fortællinger om Kim Larsens liv.

Koncertunderholdning med Beatles
Med koncertfortællingen vil kvartetten fortolke Beatles sange. Fortællingen vil både indeholde de tidlige år af Beatles levetid, hvor gruppen tog til Indien for at lære af guruen Maharishi Mahesh Yogi. Rejsen til Indien fik gang i sangskrivningen. Der vil blive spillet numre fra begyndelsen og endda numre, som er fra efter opløsningen som My Valentine af Paul McCartneys.

Ønsker du at booke et koncertfortælling

Så tag endelig kontakt til os. Det kan du gøre ved at udfylde kontaktformularen. Herefter vil vi sende dig et tilbud på mail. Du kan også ringe til os eller komme i kontakt med os på WhatsApp. Vi er klar til at behandle din forespørgsel og besvare dine spørgsmål. Vi glæder os til at høre fra dig!

Repertoire Koncertfortællinger

Sang

Elvis Presley - Loving You
Elvis Presley - Love Letters
Elvis Presley - Always On My Mind
Elvis Presley - My Way
Kim Larsen - Langebro
Kim Larsen - Dengang da jeg var lille
Kim Larsen - Papirsklip
Gasolin' - Kvinde min
Beatles - Can't Buy Me Love
Beatles - In My Life

Andre så også på:

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.