Shows

Skal du booke en form for underholdning til din fødselsdag, firmafest eller bryllup? Evenses har et bredt udvalg af shows, såsom: ild show, danseshow,  tissue acts, tryllekunstner, julemænd, akrobatisk show osv. Alle de servicer som vi arbejder med er professionelle og du er garanteret underholdning fra øverste hylde.... Mere information

Se muligheder nedenfor

main
...

Du kan booke forskellige typer shows, som små intime shows til shows for et stort publikum. Gør din begivenhed til en oplevelse, du og dine gæster aldrig vil glemme.

Vil du spice dit event op med noget anderledes end et band f.eks.? Hvorfor ikke prøve en mavedanser, eller hvis dit barn skal holde en fødselsdag og du mangler noget underholdning til festen, så kan du booke en klovn, eller en bugtaler hos Evenses.

Book et Show til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke et af vores shows? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke act, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores shows her.