1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Mavedanser
100% match

Mavedanser

2 anmeldelser

Book en mavedanser til optræden og/eller undervisning/workshop her!

2900 kr - 4640 kr
Burlesque piger
100% match

Burlesque piger

5 anmeldelser

Vores smukke og dygtige burlesque piger er enormt alsidige og kan sætte gang i enhver fest!

Pris på forespørgsel
LED Danse show
100% match

LED Danse show

3 anmeldelser

Et specielt danseshow, der kombinerer et LED lysshow med dans, for at skabe en smuk præstation.

Pris på forespørgsel
Vil du booke et show?  Book et unikt show til enhver begivenhed hos Evenses idag! | Evenses Entertainment
Rådgivning eller hjælp nødvendig?

7 dage om ugen er vi klar til at hjælpe dig via

Eller lad os ringe tilbage

Shows

Skal du booke en form for underholdning til din fødselsdag, firmafest eller bryllup?

Evenses har et bredt udvalg af shows, såsom: ild show, danseshow,  tissue acts, tryllekunstner, julemænd, akrobatisk show osv. Alle de servicer som vi arbejder med er professionelle og du er garanteret underholdning fra øverste hylde.

Du kan booke forskellige typer shows, som små intime shows til shows for et stort publikum. Gør din begivenhed til en oplevelse, du og dine gæster aldrig vil glemme.

Vil du spice dit event op med noget anderledes end et band f.eks.? Hvorfor ikke prøve en mavedanser, eller hvis dit barn skal holde en fødselsdag og du mangler noget underholdning til festen, så kan du booke en klovn, eller en bugtaler hos Evenses.

Book et live show som fantastisk underholdning

At bestille et show til dit arrangement er virkelig et unikt og fantastisk valg at give underholdning til dit arrangement. At finde det rigtige show kan virke skræmmende, da der er så mange valg i Storbritannien. Kun Evenses kan give dig hundredvis af forskellige professionelle shows og handlinger, der passer til en meget bred vifte af fester.

Hvad med et danseshow med professionelle tangodansere til en latin fest, du organiserer med venner? Dette ville ikke kun være sjovt som underholdning for dine gæster og dig selv, men det vil også være meget positivt at få alle op på dansegulvet. Derudover kan sådanne professionelle dansere også give gæsterne tip og sørge for, at alle føler sig involverede i showet.

Forestil dig, hvor imponerende det ville være at booke et professionelt brandshow til din søns fødselsdagsfest? Ved at tilbyde gæsterne en så unik kombination af ild spil og dans kan du være sikker på, at festen vil blive diskuteret i lang tid fremover. Ud over de fortryllende flammer og store ild cirkler kan du også have en autentisk ild spiser. Dette er et show, der utvivlsomt vil imponere for fester og begivenheder, der finder sted om aftenen og udendørs.

Et andet spektakulært live show, som du kan booke til det arrangement, du skal arrangere, er et akrobatsensemble. Bevis giver dig mulighed for at booke forskellige akrobatiske handlinger, herunder vævsloven, et smukt show, hvor en rutine udføres i luften, mens akrobaten holder fast i klude, og luftringen, en anden handling højt i luften, hvor en bøjle hænger til rutinen.

Uanset hvilken handling du leder efter, kan Evenses hjælpe dig med at booke det ideelle show til din begivenhed. Hvis du ønsker at få en bedre idé om, hvad vi kan arrangere til din fest, kan du se på vores portefølje på vores hjemmeside og derefter kontakte vores kontor for yderligere konsultation om bookingunderholdning.

Nogle faktorer, du skal passe på, når du booker et live show

Hvis du aldrig har booket et professionelt show før, kan det virke skræmmende at gennemgå hele processen uden hjælp. Selvfølgelig vil du booke et show, der matcher den fest, du har i tankerne, uden at overskride det budget, du har i tankerne. Af den grund har vi listet et par punkter nedenfor, som vi skal tage i betragtning, når du bestiller et show, så du ikke laver fejl, der kan påvirke din fest eller begivenhed negativt.

Gør noget research

Da et live show sandsynligvis vil tiltrække en masse opmærksomhed på din fest eller begivenhed, er det klogt at undersøge de shows, der virker interessante for dig, inden du starter en reservation. Ikke alle live-shows svarer til den lejlighed, du har i tankerne. Af den grund kan du finde omfattende profiler på vores hjemmeside med alle de live shows, som vi kan booke til dig, inklusive anmeldelser fra folk, der allerede har set dem. Derudover kan du også gøre fremskridt ved at søge på internettet efter videoer og andre billeder fra tidligere forestillinger af disse shows.

Tag placeringen i betragtning

Når det kommer til shows, er det vigtigt at tage højde for placeringen af ​​din fest mere end nogen anden handling eller underholdning. Live shows har for eksempel ofte brug for lidt plads, både med hensyn til overflade og højde. En ildspiser har for eksempel bedst ikke lov til at optræde i en fyldt natklub uden scene, mens en vævslov har brug for et sted med en bestemt højde. Sørg for at konsultere dette med de pågældende handlinger.

Hold øje med de yderligere betingelser i kontrakten

Bortset fra den pris, du betaler for selve handlingen, er det meget muligt, at kontrakten også indeholder betalinger for yderligere betingelser. Det er altid vigtigt at huske faktorer som rejseudgifter, prisfastsættelse af udstyr, tillæg på ferie osv. Dette er ikke altid en dårlig ting, og det er normalt bare nødvendigt, men sørg for at vide, hvad du betaler for, og hvad du ikke er. At vide dette vil give dig mulighed for ikke at blive konfronteret med ubehagelige overraskelser før, under eller efter festlighederne.

Hvad Evenses kan gøre for dig

At bestille et show behøver ikke at være kompliceret og bestemt ikke, hvis du allerede har en idé om den begivenhed og underholdning, du ønsker. Det er bestemt nyttigt at have en rimelig klar idé om det, før du begynder at kigge efter at reservere noget. Ikke ethvert professionelt show passer godt sammen med den type fest, du har i tankerne, så det er nøglen at vælge det rigtige tema eller humør.

Uanset om du arrangerer et romantisk bryllup til din datter eller er midt i at arrangere årets nytårsfest, kan det være spændende at booke et professionelt live show. Evenses har været aktiv i festplanlægningens verden i årevis, og vi har booket utallige forskellige handlinger gennem årene. Ved hjælp af søgemaskinen på vores hjemmeside kan du allerede starte din søgning. Du kan også kontakte vores begivenhedsspecialister syv dage om ugen med spørgsmål om bestilling af et show. Du kan altid nå dem ved at udfylde citatformularen på hjemmesiden eller via e-mail eller telefon. Hos Evenses er du sikker på, at dit arrangement er i sikre hænder, og at alt vil blive organiseret effektivt.

Book et Show til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke et af vores shows? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke act, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores shows her.

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.