Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
CoverUp
1/6
Festband
Festband
100% match

Festband

Et festband som sprudler af liv og spilleglæde
Festband, som garanterer 100% festgaranti Festbandet sprudler af liv og spilleglæde! Hårene rejser sig på armene og fødderne begynder at leve ...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Alsidig Lounge DJ
100% match

Alsidig Lounge DJ

Jazz og Lounge DJ Erase tilbyder stilfuld musikalsk akkompagnement
Stilfuld lounge, jazz og baggrundsmusik til dit middagsselskab, reception, fest eller event. DJ 'Erase' er perfekt til alle ...
Mere information

4,4 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Dansk Party Band
100% match

Dansk Party Band

Book Dansk Party Band - greatest hits der sætter gang i enhver fest!
Et af Danmarks fedeste partybands! Ønsker du at booke et band, der kan skabe en festlig stemning og få alle med på danse...
Mere information

5 (4 anmeldelser)
23000 kr - 30000 kr
Festlig DJ
100% match

Festlig DJ

Book en dygtig DJ til dit event her! Vi har DJ's i hele Danmark passende til enhver begivenhed
Book en DJ hos Evenses! Vi har alle typer DJ's; all-round, lounge, house, disco, 80’er/90’er, k...
Mere information

5 (4 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book DJs & bands til dit event

Er du ved at planlægge et event, hvor du har hyret en DJ, men du føler, at du mangler lidt ekstra? Noget som kan give din fest noget ekstra spræl? Så prøv at book en DJ & band. Denne originale og overraskende handling er garanteret at give et indtryk på dine gæster.

En DJ's fleksibilitet går godt med det levende element i en ekstra musiker. Fordi vores bands har meget erfaring, ved de, hvordan de skal være fleksible, og tilpasse sig til det DJ’en spiller. Sammen med en DJ, laver vores bands et specielt og funklende show af enhver forestilling.

dj___.webp

Hvorfor booke DJ & band?

Uanset hvilket slags event du er ved at planlægge, så er det altid en god ide med noget musik. Med DJ & Band er de bedste live musikere blandet med en DJ. I denne kombination tilføjes mere atmosfære og magi til festen, det perfekte act at leje, når du vil have en fest.

Vores bands kan spille mange forskellige genre såsom pop, rock, house og soul, og derfor kan de nemt tilpasse sig til det DJ’en spiller. Det er også muligt, at der bliver spillet lige præcis din yndlingsmusik. Både DJ’en og bandet kan tilpasse sig til dine ønsker og præferencer.

Vores DJ s og bands kommer med udstyret selv, men hvis du har udstyr på lokationen, så kan du meddele dette på forhånd og så tages der højde for dette. Vores DJs og trompetister gør alt for at sikre at det hele forløber sig som du ønsker og havde visualiseret.

band.jpeg

Du kan vælge at have DJ & band på flere forskellige måder. Det kan være du ønsker en DJ, hvor bandet kan spille imens DJ’en tager en pause. Det kan også være du ønsker en kombination, hvor bandet spiller ind over det DJ’en spiller. Det er også muligt, at have et band der spiller et til to sæt à 45 minutter, og efterfølgende spiller DJ’en musik, som dine gæster kan danse til resten af aften.

Book en DJ & Band til din fødselsdagsfest, firmafest eller bryllupsfest!

Uanset hvilken slags event du er ved at planlægge, så ved bookning af en DJ og band er du sikret et originalt act, som vil overraske dine gæster. Vi har DJs i hele landet, så helt sikkert også en som passer til dine ønsker.

Ønsker du at booke en af vores dygtige DJ's & Bands? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke DJ's & Bands, der er det bedste match til din fest. Du er altid velkommen til at ringe til os, sende en mail eller udfylde formularen på hjemmesiden.

Se nærmere på hele vores udvalg af DJ's & Bands her.

Hvad koster det at booke DJs og bands?

Prisen afhænger bl.a. hvor i landet dit event bliver afholdt, hvor længe du ønsker de skal spille og om du har specifikke ønsker. Du er altid velkommen til at kontakte os og vi vil lave et uforpligtende tilbud.

Hvordan fungerer det med en DJ og et band?

Der er flere forskellige måder hvorpå de kan optræde, og hvis du har særlige ønsker, så lad os det vide og vi vil gøre alt hvad vi kan for at imødekomme dette. De kan bl.a. optræde sammen, hvor DJ'en spiller og bandet spiller ind over, eller hver for sig, hvor bandet spiller mens DJ'en tager en pause og omvendt.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!