Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Cocktailbar
100% match

Cocktailbar

Fuldend festen med kulørte cocktails lavet af profesionelle bartendere.
Fri cocktailbar til din begivenhed? Fuldend din fest og forkæl dine gæster med frisklavede kulørte cocktails, shaket ...
Mere information

Pris på forespørgsel
Cocktailkursus
100% match

Cocktailkursus

Sjov, lærerig og hyggelig oplevelse. Velegnet til teambuilding, polterabend og festlige arrangementer. Mere information

5 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Lej en cocktailbar til din næste fest

Lej en cocktailbar

Ønsker du at leje en bar til dit event? Så er du kommet til det rigtige sted. Om end du kun vil booke bartendere eller en bar med bartendere, så kan vi hjælpe dig. Vi har har en lang række dygtige bartendere, der kan tage ud og underholde til dit arrangement.

Vores bartendere kan både lave forskellige cocktails til jer, hvor I kan vælge hvilke cocktails I vil have, men de kan også lave en workshop, hvor I selv lærer at lave lækre cocktails. En cocktail workshop er altid en super måde at starte en firmafest på, da det aktiverer alle der er til stede, og skaber en fed kollegial stemning - og så har drinks aldrig været en dårlig start på nogen fest.

Vi arbejder kun sammen med professionelle bartendere, så vi kan garantere at du I får en uforglemmelig aften. Vores cocktail events fungerer ved, at I angiver hvor mange gæster I bliver, og hvor lang tid I vil have bartenderne.

Vores personale ankommer så til jeres fest med deres egen bar, og så er der fri bar i de cocktails, I har valgt i så lang tid som I har bestilt det. På den måde får dine gæster også muligheden for at prøve en del forskellige drinks, hvilket giver en super unik smagsoplevelse.
pexels-magda-ehlers-1189261 (1).jpg

Hvis du leder efter en bartender til festen, og har bestemte ønsker, kan du altid kontakte os. Vores servicemindede bartendere har flere års erfaring med cocktail catering, og er åbne over for dine ønsker.

Har du f.eks. et bestemt tema til din fest, vil vores personale gøre sit bedste for at tilpasse sig jeres tema. De to mest populære temaer, som ofte bliver brugt til en cocktail bar er beach party og galla, men mulighederne er endeløse

Vi kan også hjælpe dig, hvis du skal arrangere en større begivenhed, hvor du har brug for at booke mange forskellige ting. Du ønsker måske en photobooth hvor dine gæster kan få taget sjove billeder, som de kan tænke tilbage på en fantastisk begivenhed med. Måske vil du have dinnermusik, der skaber en dejlig stemning under middagen, eller et jazz band, som skaber en cozy lounge atmosfære, der passer perfekt til en cocktail bar.

Vi kan hjælpe dig med at få det hele arrangeret og booket. I stedet for at du skal ud og lede mange forskellige steder, så tilbyder vi en samlet løsning, hvis det er det du ønsker. Du kan også sagtens booke en cocktailbar gennem os uden at booke andet.

Book en Cocktailbar til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en Cocktailbar? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilken type catering, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et uforpligtende tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores Cocktailbarer her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!