Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Saxofonist Søren
100% match

Saxofonist Søren

Mangler du noget særligt til din begivenhed? Bestil saxofonist Søren for en uforglemmelig oplevelse
Få en skøn uforglemmelig oplevelse med vores saxofonist Søren En professionel saxofonist m...
Mere information

5 (24 Anmeldelser)
5000 kr - 9000 kr
CC Grey
100% match

CC Grey

Book saxofonisten CC Grey til dit næste arrangement!
CC Greys biografi som saxofonist Den hollandske saxofonist CC Grey har været på scenen siden 2008. De første år spillede hun i coverbandet...
Mere information

5 (8 Anmeldelser)
4500 kr - 9000 kr
Saxofonist
100% match

Saxofonist

Mangler du musik til at få gæsterne op fra stolen? Bestil vores mest bookede saxofonist!
Det er nu muligt at booke saxofonisten, som spiller live, til dine fester gennem Evenses. Du kan book...
Mere information

5 (3 Anmeldelser)
6000 kr - 11000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Saxofonist

Skab den Perfekte Stemning med en Saxofonist til Dit Event

Book hos Evenses Entertainment, vi har en bred vifte af saxofonister! Tænk på: Jazz saxofonister, soul saxofonister og saxofonister, der spiller sammen med en DJ. Saxofonen er kendt for sin rolige tone. I jazz, pop og soul musikverdenen er det også et værdsat instrument, men i dag er det også en ideel kombination med den elektroniske musik. En saxofonist er alsidigt og kan bookes som soloartist for en romantisk aften, som en duo i kombination med en pianist eller en trioformation med en pianist og en bassist. Det er også muligt at sammensætte et fuldgyldigt band. Leder du efter de sultne toner af jazzmusik, så er en saxofonist et must! Er du mere fan af top 40 musik? Vores saxofonister kan også performe dette fremragende.

Et stykke saxofonhistorie

I modsætning til andre instrumenter er saxofonens historie veldokumenteret og kendt. Opfinderen af ​​saxofonen var en belgisk instrumentproducent Adolphe Sax, der opkaldte instrumentet efter sig selv. Sax begyndte at udvikle saxofonen omkring året 1840 og fik den patenteret i Frankrig seks år senere.

Legenden siger, at Sax faktisk opfandt saxofonen ved et uheld, da han arbejdede på et ophicleid, et fransk blæseinstrument fra det nittende århundrede. Ifølge den franske komponist og dirigent Louis Hector Berlioz kom Sax på ideen, da han satte mundstykket i en klarinet på et ophicleid. Sax var også en specialist inden for kobberinstrumenter, som han foretog utallige forbedringer gennem årene. For eksempel blev basklarinet også designet af Sax.

Saxofonen, undertiden kaldet sax i forkortet form, er et blæseinstrument, der generelt er lavet af kobber. På trods af det faktum hører saxofonen til træblæserens instrumentfamilie, som også inkluderer blokfløjte og klarinet. Dette skyldes, at en saxofonist frembringer lyd ved hjælp af et vibrerende træagtigt snegl snarere end med læber, der vibrerer i et mundstykke. Dette er den samme sag for medlemmer af messingfamilien, der også inkluderer trompet og trombone. Ved at blæse ind i saxofonens mundstykke, vil røret vibrere, og lyden bevæger sig gennem instrumentets krop.

Saxofonfamilien er en separat familie inden for kategorien kobberinstrumenter. Disse inkluderer blandt andet soprillo (eller piccolo saxofon), den mindste saxofon i verden, altsaxofon (eller altsax eller simpelthen alt), den mest almindelige type saxofon og bassaxofon, som er en af ​​de laveste saxofoner inden for rækkevidde. Saxofonfamilien har også flere andre medlemmer, der adskiller sig afhængigt af instrumentets rækkevidde og form. Når du booker en saxofonist, vil kunstneren selv også være i stand til at fortælle dig mere om, hvilken type saxofon han eller hun spiller, og hvordan den passer til din fest eller begivenhed.

sax.jpeg

Nogle ekstra oplysninger om reservation af saxofonist

At reservere en saxofonist adskiller sig ikke meget fra at booke en guitarist eller en harpist og behøver slet ikke at være kompliceret. Ligesom andre instrumenter er der også specifikke ting, du skal betale ved, når du bestiller en saxofonist til din fest. Her er lidt mere information om, hvad en professionel saxofonist kan gøre for dig og dine gæster baseret på et par standardspørgsmål.

Hvad kan en saxofonist tilbyde?

Før du booker en saxofonist, er det godt at have en idé om, hvilken slags musik du gerne vil høre under din fest eller begivenhed. Saxofonen er et alsidigt instrument og kan derfor bruges som en del af forskellige musikstilarter, fra popcover og klassisk musik til svingende jazz og nostalgisk bluesmusik. Selvom en saxofonist kan tilpasses til mange stilarter, anbefaler vi i sidste ende at gå til en saxofonist, der primært fokuserer på den musikstil, du har i tankerne til festen. Levende saxofonmusik har en vis unik energi til det, og at booke en saxofonist sikrer, at dine gæster får en mindeværdig optræden.

Til hvilken slags begivenheder er det en god ide at booke en saxofonist?

Det fantastiske ved saxofonen og dens 'lyd er, at den perfekt kan passe til meget forskellige typer miljøer. Vil du blot fejre en speciel dag med din partner med en omfattende middag derhjemme? Lad en saxofonsolist komme forbi i en time eller to for at give aftenen de rigtige romantiske toner. Gifter du dig og vil gøre ceremonien til en begivenhed, som folk vil huske i de kommende år? En saxofontrio er fremragende til at give lidt ekstra volumen til det store øjeblik. Organiserer du et diskofest for din søn og vil overraske ham og hans venner? Book en saxofonist, der kan spille energiske covers af berømte popsange over backing-spor af de originale sange. Selvom en saxofonist er en god idé til næsten enhver form for fest, i sidste ende hjælper Evenses dig med at finde den perfekte måde at integrere en saxofonist i din specifikke begivenhed.

Hvad har en saxofonist generelt brug for?

En af fordelene ved at booke en saxofonist er, at saxofonen kræver lidt plads. Naturligvis skal kunstneren have plads nok til at bevæge sig komfortabelt, især hvis du vil have dem til at bringe lidt energi ind i musikken. Samlet set vil plads generelt ikke være et problem, når man booker en saxofonist, og de kan for det meste betale på ethvert sted, indenfor eller udenfor.

Det siger sig selv, at kunstneren vil tage deres saxofon med, men som regel vælger de måske at medbringe deres eget lydsystem og noder. Det er en god ide at kommunikere med saxofonisten for at gennemgå, hvad der er nødvendigt med hensyn til udstyr, og om du selv skal tage sig af noget. For eksempel er det nyttigt at spørge, om de har brug for en forstærker eller andet elektronisk udstyr. Dette gør det muligt for begge parter at være på samme side og gøre alt klart, så der ikke er nogen skjulte omkostninger senere i processen.

djsax.jpeg

Hvad Evenses kan gøre for dig

Hvis du aldrig har booket en saxofonist til en fest eller begivenhed, anbefaler vi, at du søger hjælp fra en fest med erfaring. Hos Evenses har vi en bred portefølje af saxofonister, herunder bluesaxofonister, saxofonensembler og klassiske saxofonister, der er velegnede til alle slags fester. Fra bryllupper og ceremonier til temafester og firmaarrangementer kan vi få dig en professionel saxofonist, der kan skabe et spektakulært show både musikalsk og visuelt.

Evenses har været aktiv i verden af ​​underholdning og kunstnerreservationer i et stykke tid, og vi har booket hundreder af forskellige handlinger gennem årene. Ved hjælp af søgemaskinen på vores hjemmeside kan du begynde at udforske de tilgængelige muligheder. Derefter kan du også kontakte vores begivenhedsspecialister syv dage om ugen med spørgsmål om reservation af saxofonist. Du kan altid nå dem ved at udfylde tilbudsformularen på hjemmesiden og sende den uden forpligtelse eller via e-mail eller telefon. Hos Evenses kan du antage, at vi booker saxofonisten, der passer perfekt til den fest eller begivenhed, du skal arrangere.

Book en saxofonist til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores dygtige saxofonister? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke saxofonist, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.Hvilke typer arrangementer er en saxofonist velegnet til?

En saxofonist er velegnet til en bred vifte af arrangementer, herunder bryllupper, receptioner, firmafester, fødselsdage, jubilæer, middage og kulturelle arrangementer. En saxofonist kan spille meget forskellig musik, alt fra pop til klassisk musik. Derfor fungerer det også godt som både baggrundsmusik og festmusik. Hvis der skal endnu mere gang i saxofonen, så kan man altid booke en saxofonist sammen med en dj, som sætter gang i festen

Skal jeg sørge for lyd- og lysudstyr, når jeg booker en saxofonist?

Nogle saxofonister leverer deres eget lyd- og lysudstyr, mens andre forventer, at det stilles til rådighed af arrangøren. Det er vigtigt at kommunikere med saxofonisten eller bookingbureauet om, hvad der er inkluderet i deres pris, og hvad du som arrangør skal sørge for.

Kan en saxofonist tage imod specielle musikønsker til mit arrangement?

Mange saxofonister er glade for at imødekomme specielle musikønsker, så længe de får tilstrækkelig tid til at forberede og øve stykkerne. Når du booker en saxofonist, skal du angive eventuelle særlige ønsker, så de kan tage højde for det i deres forberedelser og give dig den bedst mulige oplevelse.

Hvordan finder jeg den rigtige saxofonist til mit arrangement?

Svar: For at finde den rigtige saxofonist til dit arrangement skal du først identificere dine præferencer og krav, såsom musikgenre og atmosfære. Du kan søge online, spørge venner og bekendte eller kontakte bookingagenter og underholdningsbureauer for at finde en saxofonist, der passer til dine behov. Det er en god idé at se og høre prøver af saxofonistens optrædener, før du træffer en endelig beslutning.

Hvilken slags musik kan en saxofonist spille?

Saxofonen er et alsidigt instrument og den kan derfor bruges til en del af forskellige genrer, fra pop og klassisk musik til svingende jazz og nostalgisk bluesmusik. Se blandt andet vores saxofonist Søren spille "Can´t stop the feeling" af Justin Timberlake op vores hjemmeside

Hvad koster det at booke en saxofonist?

Det er meget forskelligt hvad det koster at booke en saxofonist. Det kommer an på hvor lang tid man skal have saxofonisten til at spille. Jo længere tid saxofonisten spiller, desto mere koster det. Derudover betyder lokationen også noget, da saxofonistens pris stiger hvis de har lang transport.

Hvad er en instrumentalist?

En instrumentalist er en musiker, der spiller et eller flere musikinstrumenter, men som normalt ikke synger. Instrumentalister kan optræde solo, i duoer, bands eller orkestre og dækker et bredt spektrum af musikalske genrer, herunder klassisk, jazz, pop, rock og verdensmusik.

Hvilke instrumenter kan jeg forvente, at en instrumentalist spiller?

Instrumentalister kan spille en lang række instrumenter, herunder strengeinstrumenter som violin, cello og guitar, blæseinstrumenter som fløjte, saxofon og trompet, tangentinstrumenter som klaver og keyboard, og slagtøj som trommer og marimba. Valget af instrumenter afhænger af den enkelte instrumentalists kompetencer og musikalske baggrund.

Er det muligt at booke en solo instrumentalist til mit arrangement?

Ja, det er muligt at booke en solo instrumentalist til dit arrangement. Solo instrumentalister kan tilbyde en intim og stemningsfuld musikoplevelse, der passer til mange forskellige typer arrangementer, herunder bryllupper, receptioner, middage og kulturelle begivenheder.

Hvad skal jeg overveje, når jeg booker en instrumentalist til mit arrangement?

Når du booker en instrumentalist, skal du overveje hvilken musikgenre og instrument(er) der passer bedst til dit arrangement og dine gæsters præferencer. Du skal også tage højde for praktiske faktorer som instrumentalistens tilgængelighed, eventuelle lyd- og lysudstyrskrav og dit budget.

Kan en instrumentalist tage imod specielle musikønsker til mit arrangement?

Mange instrumentalister er glade for at imødekomme specielle musikønsker, så længe de får tilstrækkelig tid til at forberede og øve stykkerne. Når du booker en instrumentalist, skal du angive eventuelle særlige ønsker, så de kan tage højde for det i deres forberedelser og give dig den bedst mulige oplevelse.

Hvordan bestemmer jeg, hvilken musiker der passer til min begivenhed?

Det afhænger af din begivenhedstype og publikums præferencer. Vi kan give dig råd om den bedste musiker til din begivenhed baseret på genrer, stilarter og musikrepertoire.

Hvordan bestemmes prisen for en musiker?

Prisen afhænger af flere faktorer, herunder musikerens popularitet, optrædendens varighed og beliggenhed. En af vores bookingagenter kan give dig et pristilbud baseret på dine ønsker og behov.

Kan musikeren spille specifikke sange eller musikgenrer?

Ja, de fleste musikere er villige til at spille specifikke sange eller musikgenrer, men det afhænger af deres repertoire og stilarter. Det er vigtigt at diskutere dine ønsker og behov med musikeren på forhånd.

Hvad kræves der af udstyr og plads til en musiker?

Det afhænger af musikerens størrelse og udstyrskrav. Det er vigtigt at diskutere eventuelle udstyrskrav og tekniske behov med os på forhånd for at sikre, at der er tilstrækkelig plads og udstyr til deres optræden.

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!