Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Book saxofonisten CC Grey
1/6
CC Grey
CC Grey
100% match

CC Grey

Book saxofonisten CC Grey til dit næste arrangement!
CC Greys biografi som saxofonist Den hollandske saxofonist CC Grey har været på scenen siden 2008. De første år spillede hun i coverbandet...
Mere information

5 (2 anmeldelser)
4500 kr - 9000 kr
Saxofonist
100% match

Saxofonist

Mangler du musik til at få gæsterne op fra stolen? Bestil vores mest bookede saxofonist!
Det er nu muligt at booke saxofonisten, som spiller live, til dine fester gennem Evenses. Du kan book...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
4000 kr - 8000 kr
Saxofonist Søren
100% match

Saxofonist Søren

Mangler du noget særligt til din begivenhed? Bestil saxofonist Søren for en uforglemmelig oplevelse
Få en skøn uforglemmelig oplevelse med vores saxofonist Søren En professionel saxofonist m...
Mere information

5 (11 anmeldelser)
5000 kr - 9000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Saxofonist

Saxofonist

Står du og mangler en saxofonist til dit bryllup, temafest eller firmafest?

Book hos Evenses Entertainment vi har en bred vifte af saxofonister! Tænk på: Jazz saxofonister, soul saxofonister og saxofonister, der spiller sammen med en DJ. Saxofonen er kendt for sin rolige tone. I jazz, pop og soul musikverdenen er det også et værdsat instrument, men i dag er det også en ideel kombination med den elektroniske musik. En saxofonist er alsidigt og kan bookes som soloartist for en romantisk aften, som en duo i kombination med en pianist eller en trioformation med en pianist og en bassist. Det er også muligt at sammensætte et fuldgyldigt band. Leder du efter de sultne toner af jazzmusik, så er en saxofonist et must! Er du mere fan af top 40 musik? Vores saxofonister kan også performe dette fremragende.

Et stykke saxofonhistorie

I modsætning til andre instrumenter er saxofonens historie veldokumenteret og kendt. Opfinderen af ​​saxofonen var en belgisk instrumentproducent Adolphe Sax, der opkaldte instrumentet efter sig selv. Sax begyndte at udvikle saxofonen omkring året 1840 og fik den patenteret i Frankrig seks år senere.

Legenden siger, at Sax faktisk opfandt saxofonen ved et uheld, da han arbejdede på et ophicleid, et fransk blæseinstrument fra det nittende århundrede. Ifølge den franske komponist og dirigent Louis Hector Berlioz kom Sax på ideen, da han satte mundstykket i en klarinet på et ophicleid. Sax var også en specialist inden for kobberinstrumenter, som han foretog utallige forbedringer gennem årene. For eksempel blev basklarinet også designet af Sax.

Saxofonen, undertiden kaldet sax i forkortet form, er et blæseinstrument, der generelt er lavet af kobber. På trods af det faktum hører saxofonen til træblæserens instrumentfamilie, som også inkluderer blokfløjte og klarinet. Dette skyldes, at en saxofonist frembringer lyd ved hjælp af et vibrerende træagtigt snegl snarere end med læber, der vibrerer i et mundstykke. Dette er den samme sag for medlemmer af messingfamilien, der også inkluderer trompet og trombone. Ved at blæse ind i saxofonens mundstykke, vil røret vibrere, og lyden bevæger sig gennem instrumentets krop.

Saxofonfamilien er en separat familie inden for kategorien kobberinstrumenter. Disse inkluderer blandt andet soprillo (eller piccolo saxofon), den mindste saxofon i verden, altsaxofon (eller altsax eller simpelthen alt), den mest almindelige type saxofon og bassaxofon, som er en af ​​de laveste saxofoner inden for rækkevidde. Saxofonfamilien har også flere andre medlemmer, der adskiller sig afhængigt af instrumentets rækkevidde og form. Når du booker en saxofonist, vil kunstneren selv også være i stand til at fortælle dig mere om, hvilken type saxofon han eller hun spiller, og hvordan den passer til din fest eller begivenhed.

Nogle ekstra oplysninger om reservation af saxofonist

At reservere en saxofonist adskiller sig ikke meget fra at booke en guitarist eller en harpist og behøver slet ikke at være kompliceret. Ligesom andre instrumenter er der også specifikke ting, du skal betale ved, når du bestiller en saxofonist til din fest. Her er lidt mere information om, hvad en professionel saxofonist kan gøre for dig og dine gæster baseret på et par standardspørgsmål.

Hvad kan en saxofonist tilbyde?

Før du booker en saxofonist, er det godt at have en idé om, hvilken slags musik du gerne vil høre under din fest eller begivenhed. Saxofonen er et alsidigt instrument og kan derfor bruges som en del af forskellige musikstilarter, fra popcover og klassisk musik til svingende jazz og nostalgisk bluesmusik. Selvom en saxofonist kan tilpasses til mange stilarter, anbefaler vi i sidste ende at gå til en saxofonist, der primært fokuserer på den musikstil, du har i tankerne til festen. Levende saxofonmusik har en vis unik energi til det, og at booke en saxofonist sikrer, at dine gæster får en mindeværdig optræden.

Til hvilken slags begivenheder er det en god ide at booke en saxofonist?

Det fantastiske ved saxofonen og dens 'lyd er, at den perfekt kan passe til meget forskellige typer miljøer. Vil du blot fejre en speciel dag med din partner med en omfattende middag derhjemme? Lad en saxofonsolist komme forbi i en time eller to for at give aftenen de rigtige romantiske toner. Gifter du dig og vil gøre ceremonien til en begivenhed, som folk vil huske i de kommende år? En saxofontrio er fremragende til at give lidt ekstra volumen til det store øjeblik. Organiserer du et diskofest for din søn og vil overraske ham og hans venner? Book en saxofonist, der kan spille energiske covers af berømte popsange over backing-spor af de originale sange. Selvom en saxofonist er en god idé til næsten enhver form for fest, i sidste ende hjælper Evenses dig med at finde den perfekte måde at integrere en saxofonist i din specifikke begivenhed.

Hvad har en saxofonist generelt brug for?

En af fordelene ved at booke en saxofonist er, at saxofonen kræver lidt plads. Naturligvis skal kunstneren have plads nok til at bevæge sig komfortabelt, især hvis du vil have dem til at bringe lidt energi ind i musikken. Samlet set vil plads generelt ikke være et problem, når man booker en saxofonist, og de kan for det meste betale på ethvert sted, indenfor eller udenfor.

Det siger sig selv, at kunstneren vil tage deres saxofon med, men som regel vælger de måske at medbringe deres eget lydsystem og noder. Det er en god ide at kommunikere med saxofonisten for at gennemgå, hvad der er nødvendigt med hensyn til udstyr, og om du selv skal tage sig af noget. For eksempel er det nyttigt at spørge, om de har brug for en forstærker eller andet elektronisk udstyr. Dette gør det muligt for begge parter at være på samme side og gøre alt klart, så der ikke er nogen skjulte omkostninger senere i processen.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Hvis du aldrig har booket en saxofonist til en fest eller begivenhed, anbefaler vi, at du søger hjælp fra en fest med erfaring. Hos Evenses har vi en bred portefølje af saxofonister, herunder bluesaxofonister, saxofonensembler og klassiske saxofonister, der er velegnede til alle slags fester. Fra bryllupper og ceremonier til temafester og firmaarrangementer kan vi få dig en professionel saxofonist, der kan skabe et spektakulært show både musikalsk og visuelt.

Evenses har været aktiv i verden af ​​underholdning og kunstnerreservationer i et stykke tid, og vi har booket hundreder af forskellige handlinger gennem årene. Ved hjælp af søgemaskinen på vores hjemmeside kan du begynde at udforske de tilgængelige muligheder. Derefter kan du også kontakte vores begivenhedsspecialister syv dage om ugen med spørgsmål om reservation af saxofonist. Du kan altid nå dem ved at udfylde tilbudsformularen på hjemmesiden og sende den uden forpligtelse eller via e-mail eller telefon. Hos Evenses kan du antage, at vi booker saxofonisten, der passer perfekt til den fest eller begivenhed, du skal arrangere.

Book en saxofonist til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores dygtige saxofonister? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke saxofonist, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores saxofonister her.

Hvilken slags musik kan en saxofonist spille?

Saxofonen er et alsidigt instrument og den kan derfor bruges til en del af forskellige genrer, fra pop og klassisk musik til svingende jazz og nostalgisk bluesmusik. Se blandt andet vores saxofonist Søren spille "Can´t stop the feeling" af Justin Timberlake op vores hjemmeside

Hvilke arrangementer passer en saxofonist til?

En Saxofonist passer til de fleste arrangementer. En saxofonist kan spille meget forskellig musik, alt fra pop til klassisk musik. Derfor fungerer det også godt som både baggrundsmusik og festmusik. Hvis der skal endnu mere gang i saxofonen, så kan man altid booke en saxofonist sammen med en dj, som sætter gang i festen

Hvad koster det at booke en saxofonist?

Det er meget forskelligt hvad det koster at booke en saxofonist. Det kommer an på hvor lang tid man skal have saxofonisten til at spille. Jo længere tid saxofonisten spiller, desto mere koster det. Derudover betyder lokationen også noget, da saxofonistens pris stiger hvis de har lang transport.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!