Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Frisk juice
1/5
Juicebar
Juicebar
100% match

Juicebar

Book en mobil juicebar til din begivenhed, som sørger for lækre forfriskninger
Book en mobil juicebar med lækre forfriskninger til din begivenhed Ønsker du et sundere alternativ til din beg...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
8000 kr - 15000 kr
Smoothiebar
100% match

Smoothiebar

Book en mobil smoothiebar til din fest, reception eller anden begivenhed hos Evenses
Ønsker du at booke en mobil smoothiebar med lækre smoothies til din kommende begivenhed? I så fald kan vo...
Mere information

4,9 (3 anmeldelser)
8000 kr - 15000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Booke smoothiebar til dit event

Hvis du er ved at planlægge en firmafest, en fødselsdag eller en barnedåb, og mangler lækre læskende drikke, så book en smoothiebar. Med en Smoothie bar er du garanteret et sjovt arrangement! Smoothie barer har været populære i årevis, i dag ser vi smoothies flere og flere steder.

Hvorfor booke en smoothie bar?

En smoothie kan være passende til mange forskellige arrangementer, og hvis du ønsker at prøve noget nyt og anderledes end det du altid plejer at gøre, så lej en smoothiebar. En smoothiebar kan nemlig give dig og dine gæster lidt mere luksus end hvis du serverer de klassiske safte fra en karton.

Med en smoothie bar bliver dine drikke lavet mens du og dine gæster venter, og I kan forvente en fremragende smoothie. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til Smoothie baren, f.eks. er det muligt at personaliserer baren ved at placere dit firmalogo på baren eller måske du ønsker et bestemt design til menukortet. Vi vil gøre alt for at imødekomme dine ønsker.

smoothiebar.jpeg

Er du mere til juices end smoothies?

Dette er intet problem, vi har nemlig også juicebarer du kan leje til dit næste event. Ligeledes bliver juicen lavet mens du venter, og er også af friske råvarer. En juicebar kan tilføre noget ekstra til dit event. Du og dine gæster er garanteret lækre juices, som I alle vil elske.

Vi kan ligeledes skræddersy en løsning, som passer til dit event, hvor det også er muligt at personliggøre baren og menukortet. Vi hjælper dig med at finde den løsning der passer til dit event og dine ønsker.

Juice.png

Book en smoothie bar til din fødselsdagsfest, firmafest eller konfirmation

Uanset hvilken slags event du er ved at planlægge eller hvilken slags bar du ønsker, så kan vi hjælpe dig. Alle vores barer kan fås i hele Danmark, så kan du nyde din fest, og kan få dine gæster til have en hel speciel oplevelse. Har du eller dine gæster specifikke ønsker til deres juice eller smoothie kan vi opfylde dette.

Ønsker du at booke en Smoothie bar? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke type servicer, der er det bedste match til din fest. Evenses kan hjælpe dig med at finde frem til den rigtige løsning og du er altid velkommen til at ringe til os eller sende en e mail.

Læs mere om hele vores udvalg af barer her.

Hvorfor booke en smoothiebar eller juicebar?

En juicebar eller smoothiebar er det perfekte, sundere alternativ, og er altid et hit blandt folk. Det kan passe til mange forskellige slags events.

Hvad koster det at booke en smoothiebar eller juicebar?

Prisen afhænger af hvilken type bar du ønsker, hvor mange I er til jeres events, hvor mange drikke der skal serveres, hvor længe du ønsker de er til dit event og hvor i landet dit event bliver afholdt. Som du kan læse er der mange faktorer at tage forebehold til, så du er mere end velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!