1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
DJ og Saxofonist
100% match

DJ og Saxofonist

4 anmeldelser

Fantastisk show med en DJ og en live saxofonist!

Pris på forespørgsel
Festlig DJ
100% match

Festlig DJ

4 anmeldelser

Book en dygtig DJ til dit event her! Vi har DJ's i hele Danmark passende til enhver begivenhed

Pris på forespørgsel
Book DJ & Saxofonist! Underholdning til din fest med Evenses.
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

DJ's & Saxofonist

Vil du booke en DJ & Saxofonist til dit bryllup, firmafest eller fødselsdag? Det er den ideelle mulighed for at tilføje ekstra farve til din begivenhed. Evenses arbejder udelukkende med professionelle erfarne DJ'er og musikere. DJ's og saxofonister er den ultimative kombination for en spektakulær aften. Vores DJ's og saxofonister er professionelt uddannede og personligt valgt. Vores DJ's og saxofonister kan også udføre forskellige genrer til dig. Vores DJ's kan lide at tilpasse sig. Dine ønsker er afgørende! Vinyl eller moderne, alt er muligt med vores DJ's.

Alle vores kunstnere har eget udstyr så du behøver ikke bekymre dig om lydudstyr og belysning. Hvis en musiker spiller med DJ'en, kobler musikeren sit udstyr på DJ'ens udstyr. Musikerne spiller korte sessioner med en DJ. Hvis du har udstyr på stedet, kan du angive dette på forhånd. Derefter tages der højde for det.

Hvorfor skal du booke en DJ med saxofonist til din fest?

Hvis du skal arrangere en fest eller et arrangement, og du stadig er på udkig efter noget unikt, kan en DJ med en saxofonist være den perfekte løsning. En DJ er allerede et fremragende valg på grund af deres fleksibilitet til at udføre enhver form for musik. Når du tilføjer en saxofonist til blandingen, bliver det en mindeværdig helhed, der kan sprænge et publikum væk. Det var måske ikke det første, du tænkte på, da du begyndte at organisere din begivenhed, men det er bestemt en mulighed, der er værd at overveje.

En mindeværdig live forestilling

Vi kan forestille os, at de fleste af dine gæster har været på en fest eller et arrangement, hvor en DJ spillede, men hvad med et live DJ-sæt med en professionel saxofonist, der hopper ind? Det er der nok ikke mange der har oplevet. Alene af den grund sørger det, at booke en DJ med en saxofonist, at du giver folk noget, som de vil huske for evigt.

Det er et show

Det er dog ikke den eneste grund til, at dine gæster vil huske din fest eller begivenhed i lang tid. En DJ alene forsyner din fest med et synligt element, så forestil dig, hvordan det ser ud, når DJ og saxofonisten optræder sammen. En duo er vidunderlig underholdning for folket på festen, især når der bruges sax klassikere som Baker Street af Gerry Rafferty eller Brown Sugar fra The Rolling Stones.

En unik aften

Du er måske ikke klar over det ved første øjekast, men en DJ og saxofonist duo kan håndtere mange musikstilarter og typer af begivenheder. Fra House og EDM til afslappet jazz og klassisk rock & roll kan du give det et originalt twist med en DJ og saxofonist. Derudover er de fleste DJ'er og saxofonistduoer generelt åbne for anmodninger. Du kan diskutere dette med kunstnerne på forhånd, og ofte har gæsterne lov til at give deres anmodninger direkte til kunstnerne ved arrangementet.

En ideel måde at bringe og styrke en atmosfære på

Hvis du aldrig har booket en DJ og saxofonist, er det nyttigt at vide, at saxofonisten ikke spiller hele tiden. Det er ofte tilfældet, at DJ'en leverer et live sæt, og at saxofonisten spiller med i bestemte øjeblikke under sættet. Dette sikrer forskellige høj-energimomenter på din fest og giver en dejlig forandring. For eksempel kan en DJ & Sax-duo få DJ'en til at introducere meget berømte sange på forskellige tidspunkter, og saxofonisten kommer ind for at sætte sangen i live. At have saxofonisten til at komme ind i bestemte øjeblikke i hele DJ'ens set er nødvendig, så saxofonisten ikke udøver for meget energi på at spille hele natten. Ved at gøre dette vil saxofonisten levere en fantastisk energisk forestilling hver gang.

Hvad kan Evenses gøre for dig?

Det behøver virkelig ikke være kompliceret at booke en DJ og saxofonist til en fest eller begivenhed. Det er dog en god idé at skabe en ide om den fest, du skal arrangere, og hvilken slags musik du har i tankerne for det. Hos Evenses arbejder vi sammen med forskellige acts, der kan inkorporere en DJ og instrumentalist på forskellige måder. Ved at gøre dette kan vi tilbyde handlinger til lejligheder som bryllupper, temafester, festivaler og forretningsfester.

Hos Evenses kan vi sætte dig i kontakt med en energisk kombination af DJ og saxofonister. Hvis du leder efter et endnu mere sprudlende alternativ, kan du også gå til en duo, der specialiserer sig i Ibiza-musik for at få en festopsætning med et unikt præg. Kort sagt, vores udvalg af DJ'er og saxofonister er meget varieret, så kig på vores websted for at udforske sortimentet yderligere.

Vi anbefaler, at du bestiller en DJ med en saxofonist med en erfaren festplanlægger. Evenses er sådan en planlægger. Vi har været aktive i verden af ​​live-handlinger og festplanlægning i årevis og har booket utallige handlinger gennem årene. Ved hjælp af søgemaskinen på vores hjemmeside kan du gå til forskning, mens du også kan kontakte vores bookere og underholdningsspecialister syv dage om ugen med spørgsmål om at bestille en DJ med en saxofonist.

Book en DJ & Saxofonist til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores dygtige DJ & Saxofonist? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke DJ, og musiker, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores DJ & Saxofonist her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.