Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
DJ & Trompet
100% match

DJ & Trompet

Den unikke lyd af en trompet og en top DJ og de bedste hits.
Den unikke lyd fra en trompet og de bedste hits fra en top DJ. Vi har mange professionelle kunstnere tilgængelige, der kan tilslut...
Mere information

4,7 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Festlig DJ
100% match

Festlig DJ

Book en dygtig DJ til dit event her! Vi har DJ's i hele Danmark passende til enhver begivenhed
Book en DJ hos Evenses! Vi har alle typer DJ's; all-round, lounge, house, disco, 80’er/90’er, k...
Mere information

5 (4 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book DJs & Trompetister til dit event

Er du ved at planlægge en fest, og alt du mangler er at få styr på musikken? Så prøv at book DJ & trompetist, som kan give en unik oplevelse til dit event. Denne originale og overraskende handling er garanteret at give et indtryk på dine gæster. Trompeten giver ekstra til DJ-præsentationen gennem smukke og klare toner.

Hos Evenses har vi mange muligheder til at fuldende din fest, og sikre at du får et event, som går i mindebogen. Vores DJs og trompetister giver en særlig oplevelse til dig og dine gæster.

dj_t.png

Hvorfor booke DJs & trompetister?

En DJ & trompetist er et helt speciel act, som giver en ekstra oplevelse for dig og dine gæster. En DJ i sig selv er altid en god ide til event, for så er du sikret at der er styr på musikken, og dine gæster kommer helt sikkert på dansegulvet. Ved at tilføje en trompetist, så kommer der lidt ekstra spræl til dit event, og det vil være en oplevelse som dine gæster vil snakke om længe efterfølgende.

Trompetisten kan reagere på mange forskellige genrer, såsom pop og lounge musik, så du skal ikke være bekymret for ikke at få din yndlingsmusik spillet til dit event, da vores trompetister nemt kan tilpasse sig. De kan nemlig begge to tage hensyn til dine ønsker og præferencer, så kan du danse med på dansegulvet.

Vores DJ s og trompetister kommer med udstyret selv, men hvis du har udstyr på lokationen, så kan du meddele dette på forhånd og så tages der højde for dette. Vores DJs og trompetister gør alt for at sikre at det hele forløber sig som du ønsker og havde visualiseret.

Hvis du har bestemte eller specielle ønsker til DJ’en og trompetisten, så er det en god ide at angive dette på forhånd, så kan de tage højde for dine ønsker og gøre alt hvad de kan for at imødekomme dem.

En DJ og trompetist er en fantastisk oplevelse som virkelig kan bringe noget særligt til dit event, så book dj og trompetist til dit næste event.

dj_trompetist.jpeg

Fuldend din fest

Hvis du ønsker at gøre endnu mere ud af din begivenhed, og give dine gæster en fest, som de aldrig vil glemme, så kan vi hjælpe dig med lidt ekstra til dit event. Vi har mange muligheder, og det kan være svært kun at vælge en, men dette er heldigvis muligt!

Det kan f.eks. være et oplyst dansegulv, som virkelig får dine gæster ud på dansegulvet, og giver jer disco følelsen, som sikre I danser hele natten. Vi har også danseshows, som kan give god underholdning til dine gæster, og som tilføre noget ekstra til dit event. Dine gæster vil tabe kæben og snakke om det resten af aften.

Du kan også booke en food truck, som holder dine gæster mætte, og du slipper for at kokkerere til dine gæster. Vi har mange forskellige slags foodtrucks såsom burger, italiensk eller vietnamesisk. Eller måske du ønsker en cocktailbar, som sørger for at slukke tørsten hos dine gæster. På denne måde skal du ikke tænke på drikkevare på aftenen, og I får nogle lækre drinks.

trompet.jpeg

Book en DJ & Trompet til din fødselsdagsfest, firmafest eller bryllupsfest!

Uanset hvilken slags event du er ved at planlægge, så ved bookning af en DJ og trompetist er du sikret et originalt act, som vil overraske dine gæster. Vi har DJs i hele landet, så helt sikkert også en som passer til dine ønsker.

Oftest så vil DJen spille for dig og dine gæster hele natten eller aftenen, og så vil trompetisten komme ind og være med på nogle numre, oftest i 30 minutter, men du kan også få f.eks. to sæt á 30 minutter.

Ønsker du at booke en af vores dygtige DJ's & Trompetister? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke DJ & Trompetist, der er det bedste match til din fest. Vi kan sende dig et uforpligtende tilbud på en DJ & trompetist.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores DJ & Trompetist her.

Hvorfor booke en DJ & trompetist?

At booke en violinist sammen med en DJ kan give noget ekstra til dit event, som er unikt og specielt.

Hvad koster det at booke en DJ & trompetist?

Prisen på dette afhænger af, hvor længe du ønsker de skal spille, hvor i landet din begivenhed finder sted og om du har bestemte og specifikke ønsker.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!