Studenterfest

Der er forskellige steder i Danmark, hvor der kan holdes studenterfester, for eksempel Sportiom in Den Bosch. Evenses bliver tit bedt om at stå for den musiske side af disse studenterfester. Før der bliver fundet et tema og et sted, så er musik et vigtigt element, hvis studenterfesten skal blive en succes. Evenses vil arrangere hele »drive-in-showet«, sådan kalder vi en DJ med en DJ-bås i dag, for at sikre, at din fest bliver en succes. Lyd og lys vil Evenses også sørge for. Mere information

Eller lej et band, duo eller solist til din studenterfest, hvis du foretrækker det. Vil du virkelig gå hele vejen som festplanlægger? Så vil et coverband være perfekt til at forundre dine venner.

Er du ved at arrangere en studenterfest Nu hvor du går på universitetet og sidder med næsen i bøgerne det meste af tiden, er det rart nok at slå sig løs en gang imellem. En gang imellem kan du arrangere en stor studenterfest med din studenterforening. Der er meget at tænke over. Det ene år arrangerer du en fed temafest eller teambuilding-ekskursion, det næste år kommer alle damerne i gallakjoler eller grimme festkjoler. Udover at tænke på gode festideer er det også virkelig vigtigt med et godt sted at holde dit studenterevent. Du har ikke lyst til at genere nogen med støjen ligesom sidste år, men dine venner skal stadig kunne feste og danse.

 
Udfyld informationerne nedenfor og modtag et uforpligtende tilbud.
Ikke nødvendigt
  • Ingen bindinger
  • 10.000+ Event erfaringer
  • Kundetilfredshed 9,5