Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Musikalsk børneshow
100% match

Musikalsk børneshow

Giv dine børn noget sjovt underholdning til deres fest med vores børneshow!
Børneshow Mangler du noget underholdning til en børne fest eller fødselsdag? Så kan du booke vores børneshow idag! ...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Trylleshow med Pjerrot
100% match

Trylleshow med Pjerrot

Lej Pjerrot til din fest for et festligt indslag, der møder børn i øjenhøjde
Book et trylleshow med Pjerrot Mangler du underholdning til en fest, der gør børnene flade af grin? Så foreslår vi...
Mere information

5 (2 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Tryllekunstner Jonas
100% match

Tryllekunstner Jonas

Book et show med tryllekunstneren Jonas, der garanterer et underholdende show for børn med både magi og ballondyr Mere information

5 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Ansigtsmaling
100% match

Ansigtsmaling

Book en ansigtsmaler, som kan male motiver efter eget valg
Book en ansigtsmaler, og få en oplevelse, som I sent vil glemme Det kan være svært at finde på noget underholdning når man skal hol...
Mere information

Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Børnefest

Underholdning til børnefesten

Planlægger du at holde en børnefest - og skal det være noget helt særligt? Det kan være svært at vurdere, hvilken underholdning der passer til hvilke aldersgrupper. Lad Evenses' eventspecialister hjælpe dig igennem planlægning. Vi er klar til at skræddersy et program, der passer perfekt til din børnefest.

Uanset om du planlægger børneunderholdning til 10 års fødselsdag, til skolefesten eller en lærerig aften på biblioteket, er Evenses leverancedygtig.

Der er i forbindelse med planlægningen af en børnefest nok planlægning med mad, koordinerering og pasning. Ikke alle aldre er lige lette at underholde, uden at planlægge noget børneunderholdning. Lige netop af denne årsag, udbyder vi hos Evenses alt til børnefesten.

Lej et børneshow

Skab en ekstraordinær børneunderholdning - lej et børneshow. Børneshows kan både være lærerige og underholdende. De findes i alle former, og kan derfor skræddersys til stort set alle aldre.

Vi har eksempelvis et underholdende, musikalsk børneshow, hvor børnene lærer om ressourcer, genbrug og økologi. Fortællingen bides sammen af kendte børnesange, og udføres af den dygtige saxofonist Søren. Dette gør børneunderholdningen spændende for voksne også.

Derudover har vi et stortslået fortæller børneshow, hvor børnebogsforfatter på medrivende vis, oplæser historier og laver ballondyr til børnene. En sikker vinder hos de mindste i selskabet.

Børneunderholdning

En sikker underholdning til børnefesten er ballonmænd. De spreder glæde og begejstring hos børn og barnlige sjæle, og deres imponerende kundskaber kan forbløffe unge som gamle.
Ballonmænd som børneunderholdning giver også børnene et fysisk minde at tage med hjem fra børnefødselsdagen, hvilken altid falder i god jord hos de yngste. Ballonmændene kan tage ud til hvilken som helt lokation, ude som inde. De taler altid i børnehøjde, og skaber en fest blandt gæsterne.

børneunderholdning.jpg.

En anden spektakulær børneunderholdning er en bugtaler. Denne anerledes form for børneunderholdning har stor underholdningsværdi for folk i alle aldre.

Showet kan skræddersys, såfremt du har et emne, der skal bringes i lyset.
Vores professionelle og dygtige bugtalere er altid lydhøre overfor ønsker. Her kan du læse, hvad er bugtaler er.

Sådan gør du din børneunderholdning unik

En af fordelen ved planlægningen af en børnefest er, at du kan håndtere det ganske kreativt. Børn er normalt meget mere legende end voksne, og deres fantasi kører normalt med fuld hastighed, så du kan gå i mange retninger med sådanne fester. Dog er dette ofte lettere sagt end gjort.

Vi har derfor samlet et par tips til festen nedenfor.

Tidpunkt

Ved børnefester er det essentielt for en god stemning til fødselsdagen og kommunikere et tydeligt start- og sluttidspunkt.

På denne måde kan du undgå, at børnene føler, at de bliver taget væk fra en fest uventet, da de allerede ved omtrent, hvornår deres forældre tager dem hjem. Derudover gør du det også lettere for de andre forældre at inkludere festen i deres planlægning.

Børn bliver hurtigt trætte, og derfor er det en fordel at placere arrangementet så tidligt på dagen som muligt. Det bedste tidsinterval er på 2-4 timer, da mere ofte blot er overflødigt.

Ekstra hænder

Børn kræver opsyn - og flere børn kræver derfor mere opsyn. Inden dagen kan det synes som en overskuelig opgave, men det kan alligevel være en god idé, at hente assistance hos naboen, når du arrangerer en børnefest.

Generelt, jo yngre børnene er, jo mere er det nødvendigt med tilsyn, selvom dette forhold hovedsageligt afhænger af, hvilken slags børn der kommer. Årsagen til, at vi inkluderer det på denne liste, er, at det skal tages i betragtning, når man beslutter, hvor mange invitationer der skal sendes.

Børneselskaber er for børn

Du husker måske, hvor anderledes verden så ud for dig, da du var barn. Børnene, der kommer til den fest, du skal arrangere, er sandsynligvis i en lignende situation. Derfor anbefales det stærkt at konsultere en masse med det barn, som festen holdes for, når man planlægger og bestiller en børnefest.

Han eller hun vil sandsynligvis virkelig nyde at kunne vælge ting til festen, såsom invitationer, snacks og underholdning. Samtidig bliver festens planlægning og organisering også lidt tydeligere for dig.

Vær ikke bange for at være kreativ

Dette punkt er relateret til det foregående punkt. Hvis du har været i stand til at diskutere med barnet eller de pågældende børn, hvad der ville være sjovt for festen, så vær ikke bange for at lade din kreativitet løbe frit.

Børnefest, leje, booke, Evenses, fest, sjov, underholdning, indslag, hygge, ansigtsmaling, klovn.jpg

Hvad Evenses kan gøre for dig
Ønsker du hjælp til planlægningen af din børnefest? Vores eventspecialister sidder altid klar til at hjælpe dig med den helt rigtige børneunderholdning til din fest.
Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud allerede i dag. Du er ligeledes velkommen til at kontakte os telefonisk eller over mail for spørgsmål eller sparring.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!