Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Trylleshow med Pjerrot
100% match

Trylleshow med Pjerrot

Lej Pjerrot til din fest for et festligt indslag, der møder børn i øjenhøjde
Book et trylleshow med Pjerrot Mangler du underholdning til en fest, der gør børnene flade af grin? Så foreslår vi...
Mere information

5 (2 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Tryllekunstner Jonas
100% match

Tryllekunstner Jonas

Book et show med tryllekunstneren Jonas, der garanterer et underholdende show for børn med både magi og ballondyr Mere information

5 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Musikalsk børneshow
100% match

Musikalsk børneshow

Giv dine børn noget sjovt underholdning til deres fest med vores børneshow!
Børneshow Mangler du noget underholdning til en børne fest eller fødselsdag? Så kan du booke vores børneshow idag! ...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Ansigtsmaling
100% match

Ansigtsmaling

Book en ansigtsmaler, som kan male motiver efter eget valg
Book en ansigtsmaler, og få en oplevelse, som I sent vil glemme Det kan være svært at finde på noget underholdning når man skal hol...
Mere information

5500 kr - 8800 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Børnefest

Underholdning til børnefesten

Planlægger du at holde en børnefest - og skal det være noget helt særligt? Det kan være svært at vurdere, hvilken underholdning der passer til hvilke aldersgrupper. Lad Evenses' eventspecialister hjælpe dig igennem planlægning. Vi er klar til at skræddersy et program, der passer perfekt til din børnefest.

Uanset om du planlægger børneunderholdning til 10 års fødselsdag, til skolefesten, en lærerig aften på biblioteket eller andet, er Evenses leverancedygtig.

Der er i forbindelse med planlægningen af en børnefest nok planlægning med mad, koordinerering og pasning. Ikke alle aldre er lige lette at underholde, uden at planlægge noget børneunderholdning. Lige netop af denne årsag, udbyder vi hos Evenses alt til børnefesten.

Lej et børneshow

Skab en ekstraordinær børneunderholdning - lej et børneshow. Børneshows kan både være lærerige og underholdende. De findes i alle former, og kan derfor skræddersys til stort set alle aldre.

Vi har eksempelvis et underholdende, musikalsk børneshow, hvor børnene lærer om ressourcer, genbrug og økologi. Fortællingen bides sammen af kendte børnesange, og udføres af den dygtige saxofonist Søren. Dette gør børneunderholdningen spændende for voksne også.

Derudover har vi et stortslået fortæller børneshow, hvor børnebogsforfatter på medrivende vis, oplæser historier og laver ballondyr til børnene. En sikker vinder hos de mindste i selskabet.

Børneunderholdning

En sikker underholdning til børnefesten er ballonmænd. De spreder glæde og begejstring hos børn og barnlige sjæle, og deres imponerende kundskaber kan forbløffe unge som gamle.
Ballonmænd som børneunderholdning giver også børnene et fysisk minde at tage med hjem fra børnefødselsdagen, hvilken altid falder i god jord hos de yngste. Ballonmændene kan tage ud til hvilken som helt lokation, ude som inde. De taler altid i børnehøjde, og skaber en fest blandt gæsterne.

børneunderholdning.jpg.

En anden spektakulær børneunderholdning er en bugtaler. Denne anerledes form for børneunderholdning har stor underholdningsværdi for folk i alle aldre.

Showet kan skræddersys, såfremt du har et emne, der skal bringes i lyset.
Vores professionelle og dygtige bugtalere er altid lydhøre overfor ønsker. Her kan du læse, hvad er bugtaler er.

Sådan gør du din børneunderholdning unik

En af fordelen ved planlægningen af en børnefest er, at du kan håndtere det ganske kreativt. Børn er normalt meget mere legende end voksne, og deres fantasi kører normalt med fuld hastighed, så du kan gå i mange retninger med sådanne fester. Dog er dette ofte lettere sagt end gjort.

Vi har derfor samlet et par tips til festen nedenfor.

Tidpunkt

Ved børnefester er det essentielt for en god stemning til fødselsdagen og kommunikere et tydeligt start- og sluttidspunkt.

På denne måde kan du undgå, at børnene føler, at de bliver taget væk fra en fest uventet, da de allerede ved omtrent, hvornår deres forældre tager dem hjem. Derudover gør du det også lettere for de andre forældre at inkludere festen i deres planlægning.

Børn bliver hurtigt trætte, og derfor er det en fordel at placere arrangementet så tidligt på dagen som muligt. Det bedste tidsinterval er på 2-4 timer, da mere ofte blot er overflødigt.

Ekstra hænder

Børn kræver opsyn - og flere børn kræver derfor mere opsyn. Inden dagen kan det synes som en overskuelig opgave, men det kan alligevel være en god idé, at hente assistance hos naboen, når du arrangerer en børnefest.

Generelt, jo yngre børnene er, jo mere er det nødvendigt med tilsyn, selvom dette forhold hovedsageligt afhænger af, hvilken slags børn der kommer. Årsagen til, at vi inkluderer det på denne liste, er, at det skal tages i betragtning, når man beslutter, hvor mange invitationer der skal sendes.

Børneselskaber er for børn

Du husker måske, hvor anderledes verden så ud for dig, da du var barn. Børnene, der kommer til den fest, du skal arrangere, er sandsynligvis i en lignende situation. Derfor anbefales det stærkt at konsultere en masse med det barn, som festen holdes for, når man planlægger og bestiller en børnefest.

Han eller hun vil sandsynligvis virkelig nyde at kunne vælge ting til festen, såsom invitationer, snacks og underholdning. Samtidig bliver festens planlægning og organisering også lidt tydeligere for dig.

Vær ikke bange for at være kreativ

Dette punkt er relateret til det foregående punkt. Hvis du har været i stand til at diskutere med barnet eller de pågældende børn, hvad der ville være sjovt for festen, så vær ikke bange for at lade din kreativitet løbe frit.

Børnefest, leje, booke, Evenses, fest, sjov, underholdning, indslag, hygge, ansigtsmaling, klovn.jpg

Hvad Evenses kan gøre for dig
Ønsker du hjælp til planlægningen af din børnefest? Vores eventspecialister sidder altid klar til at hjælpe dig med den helt rigtige børneunderholdning til din fest.
Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud allerede i dag. Du er ligeledes velkommen til at kontakte os telefonisk eller over mail for spørgsmål eller sparring.Hvad er den bedste underholdning til en børnefest?

Valget af den rigtige underholdning afhænger af en række faktorer, herunder børnenes alder, arrangementets størrelse, stedet, budgettet og børnenes interesser. Det er vigtigt at finde underholdning, der passer til de specifikke behov i forbindelse med dit arrangement, og som er egnet til børnenes aldersgruppe.

Hvilken slags tilføjelse har et show til dit arrangement?

Et show kan være en god tilføjelse til dit arrangement, da det giver en ekstra dimension af underholdning, der vil underholde og blive hængende hos dine gæster. Afhængigt af den type show, du booker, kan det også give dit arrangement en bestemt atmosfære eller et bestemt tema.

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!