Børnefest

Er du ved at planlægge en børnefest? Overvejer du at arrangere en fødselsdagsfest for dit barns kommende fødselsdag? Har du allerede ideer til en original børnefest? Evenses vil gerne arbejde sammen med dig. Vi vil nyde at arbejde med dine ideer. Skal det være en fest derhjemme eller en skattejagt? Hvis dit barn gerne vil arrangere en fest for sin fem-, ni- eller elleveårige venner. Hos Evenses har vi adskillige muligheder for underholdning, der passer til alle aldre.... Mere information

Se muligheder nedenfor

main
...

Hvis du er på udkig efter passende underholdning 
til børnefesten. Så kan Evenses hjælpe. Vi har flere forskellige muligheder for underholdning til børn. Fra en tryllekunstner til en karikaturtegner eller en komiker. Det er utroligt vigtigt for os at arranger en sjov børnefest. Hvordan vi gør det, er op til dig. Hvis du har nogen ideer til en børnefest, så vil vi gøre vores bedste for at opfylde dem.

Skal du arrangere en børnefest? Book et show, artister eller grupper til din fødselsdagsfest

Tror du, at dit barn ville elske en børnefest fra Evenses? Du kan altid kontakte os og anmode om et uforpligtende tilbud. Hvis du har spørgsmål om, hvilken underholdning der vil være passende for en børnefest, må du endelig kontakte os. Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål om underholdning til børnefester.