1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Dansk Trio
100% match

Dansk Trio

Akustisk dansk musik

10400 kr - 18650 kr
The Rifftet
100% match

The Rifftet

Lej det talentfulde jazzorkester, der tager dig tilbage til 1930'erne

Pris på forespørgsel
Book Juice & Cigars
100% match

Book Juice & Cigars

3 anmeldelser

Jazz- og popsange til din fest eller reception. De optræder som en duo eller et lille band.

Pris på forespørgsel
AB Jazz
100% match

AB Jazz

3 anmeldelser

Et swingende jazzband, der spiller en dejlig oprindelige blanding af blues, jazz og funk.

Pris på forespørgsel
Book et godt jazz band! Kontakt Evenses nu.
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Jazzbands

Skal du booke et jazz band til din fest, fødselsdag eller måske bryllup?

Evenses sørger for at tilbyde det rette jazz band til din lejlighed. Vores jazz bands udfører nuværende hits fra kendte kunstnere og spiller smuk improvisationsjazz. Hvis det ønskes kan du også som kunde ønske bestemte sange, og så finder vi det band som kan spille dine ønsker. Vores professionelle kunstnere er klar til at gøre din begivenhed uforglemmelig med deres musik. Du behøver ikke søge længere efter det perfekte jazz band til dit event, vi har de bedste i Danmark!

Vores jazz bands kan få enhver på dansegulvet med deres musik! De jazz bands vi kan tilbyde kan bestilles til enhver slags begivenhed. Har du allerede set et lækkert jazzband på vores side, som du kunne tænke til din næste begivenhed? Så tøv ikke med at ringe til en af vores hjælpsomme medarbejdere hos Evenses.

Flere oplysninger om reservation af et Jazz-band

På trods af musikens beroligende natur, det sofistikerede billede og den variation, der findes inden for genren, er live jazzmusik stadig noget, der sjældent ses på fester og begivenheder. Uanset om det er et par atmosfæriske sange, der åbner din fest eller stille baggrundsmusik, der ledsager den årlige firmamiddag, kan et live jazzband hjælpe dig med at indstille den perfekte tone. Af denne grund tilbyder Evenses også forskellige muligheder for at booke et jazzband. Fra traditionelle jazz bands og solister til Dixieland bands og jazz duoer, Evenses har et passende valg til dit arrangement.

Live jazzmusik er den perfekte måde at tilføje et strejf af klasse til den fest eller begivenhed, du organiserer. At bestille et jazzband vil helt sikkert appellere til dine gæster, især i de rigtige omgivelser. Overvej for eksempel en Roaring Twenties-begivenhed med venner eller et afslappende show fra en live jazztrio i ankomsthallen til en bryllupsdag. Du kan kontakte os syv dage om ugen via e-mail og telefon, hvis du har spørgsmål vedrørende reservation af et live jazzband.

Hvad er jazz?

Jazz som kollektivt navn er en musikalsk genre med rødder i den afroamerikanske befolkning i New Orleans (USA) i slutningen af ​​det 19. og det tidlige 20. århundrede. Selve navnet er højst sandsynligt afledt af ordet "jasm", et slangord fra 60'erne, der betyder "energi" eller "pep". Det er imidlertid vanskeligt at definere jazz præcist, især på grund af de mange stilarter og kulturer, der har påvirket musik gennem årtierne, herunder traditionel vestafrikansk musik, afro-cubansk habanera og blues.

Hvad de fleste jazztyper har til fælles er improvisationselementet. Med jazzmusik lægges der meget mere vægt på kunstnerne, måden, musikken spilles på, og den interaktion, kunstnerne har med publikum. For eksempel er Dixieland Jazz kendt for live-interaktionen mellem medlemmerne af bandet, hvor et af medlemmerne spiller en melodi hver gang, og et af de andre medlemmer altid spiller en kontramelodi. De store bands jazz fra 30'erne og 40'erne er lidt mere struktureret med hensyn til musikalsk arrangement.

Hos Evenses kender vi merværdien ved at booke et fantastisk jazzband til en fest, bryllup eller anden lejlighed. Af den grund tilbyder vi et bredt udvalg af muligheder inden for genren, fra jazzduoer, store Dixie-bands til forskellige former for moderne smooth jazz. Derudover kan du også booke jazzbands, der kommer til at spille populære pop- eller R&B-hits med en jazzet undertone på din fest. Med andre ord, jazzgenren er meget bred, men vi kan hjælpe dig med at arrangere, hvilken type band du vil booke.

Hvorfor skal du booke et jazzband til din fest?

Som vi nævnte før: musikens beroligende natur, det sofistikerede billede og den variation, der findes inden for genren, er alle måder, som et jazzband kan tilføje værdi til din fest. Men hvis du stadig ikke er overbevist om at reservere et jazzband, har vi stadig et par gode grunde til dig.

Det er vigtigt, at jazz som musikstil passer ind i den type begivenhed, du skal arrangere. Atmosfæren, som du vil fremkalde dine gæster, skal drages fordel af den rigtige musik. Flere undersøgelser, herunder dem, der er udført af University of Nevada, har vist, at lytte til musik i langsomt tempo hjælper kroppen med at slappe af og klare stress. Af den grund kan det være en glimrende idé at booke et jazzband, der kan spille rolig jazz.

Ved begivenhed som firmamiddage eller bryllupper er interaktionen mellem de inviterede generelt en af ​​de vigtigste indikatorer for, om festen er sjov eller ej. Jazzmusik kan hjælpe dig med at få dette gjort. Ud over den afslappende effekt har jazz og især de lidt mere tempo-sange også en stimulerende virkning på den del af hjernen, der er ansvarlig for sprog og kommunikation. Ifølge Dr. Charles Limb fra John Hopkins University i Baltimore, USA, kan lytte til jazz have positive virkninger på kommunikationen mellem mennesker. Ved at booke et jazzband og lade dem spille i baggrunden, kan du også drage fordel af dette selv.

Stadig ikke helt overbevist om ideen om at booke et jazzband til din fest? Den kreative karakter af jazzmusik og den beroligende effekt, den har på kroppen, har ikke kun en positiv indflydelse på dine gæsters mentale tilstand, men kan også være godt for fysisk sundhed baseret på forskellige undersøgelser.

For eksempel gennemførte postanæstesienheden i Penn State Hershey Medical Center en undersøgelse, hvor de lod patienter lytte til jazz. Ideen bag undersøgelsen var at finde ud af, om lytning til bestemt musik kan hjælpe med at lindre postoperativ smerte og stress. At lytte til jazz førte til en lavere hjerterytme for patienter, hvilket er en afgørende indikator i stresshåndtering. Derudover blev det også bemærket, at blodtrykket faldt i visse tilfælde, sandsynligvis på grund af det faktum, at jazz får kroppen til at slappe af. Derudover slapper blodkarrene også af, hvilket gør dem bredere og derfor sænker blodtrykket.

Endelig tilskriver lytning til jazzmusik forskellige andre, mindre undersøgte sundhedsmæssige fordele. For eksempel ser jazz ud til at have en positiv effekt på både migræneanfaldets varighed og intensitet, og regelmæssig lytning til forskellige typer jazz kan have en stimulerende effekt på hukommelsen. Derudover er det muligt, at det også styrker funktionen af ​​vores krops immunsystem. Så det er ikke kun sjovt og atmosfærisk at booke et live jazzband til den fest eller begivenhed, du arrangerer, men det har også en positiv effekt på dine gæsters mentale og fysiske sundhed. Med andre ord, hvorfor skulle du ikke booke et jazzband til din fest?

Hvad kan Evenses gøre for dig?

Som du nu forstår, er jazz en bred genre af musik, og en type jazz er ikke den samme. Fra store bands og Dixieland til smooth jazz og jazzinspirerede pophits, sorten er omfattende. Hvis du overvejer at gå til et jazzband, kan du starte med at kigge på de tilgængelige bands på vores hjemmeside. For at holde vores katalog håndterbar, så du kan gennemse dem, kan du bruge den interne jazzband-søgemaskine. Dette giver dig mulighed for at filtrere resultaterne af din søgning efter din begivenhedstype og budget for at gøre søgning meget lettere.

Ud over at udforske vores udvalg af jazzbands selv, kan du selvfølgelig også kontakte os ved at udfylde citatformularen, hvorefter en event-specialist vender tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også kontakte os via e-mail eller telefon syv dage om ugen.

Hos Evenses er det endda muligt at hjælpe med at bestemme sammensætningen af ​​det jazzband, du vil booke. Vi tilbyder mulighed for at booke solister og instrumenter ud over et jazzband. For eksempel, hvis din elskede er vild med harpemusik, kan vi sørge for, at det jazzband, du vil booke, også indeholder en harpist. Eller kunne et harmonika skabe den rette atmosfære på din fest? Ved siden af ​​et live jazzband skal du booke en harmonika til den sidste finish.

Kort sagt, vi er glade for at hjælpe dig med at organisere en uforglemmelig fest, hvad enten det er et bryllup, en fødselsdag eller en festival.

Book Jazz band til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores dygtige jazz bands? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilket band, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores jazz bands her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.