1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Keltisk harpenist
100% match

Keltisk harpenist

3 anmeldelser

Her kan du booke keltisk harpemusik og/eller kombinere med smuk cellomusik

5500 kr - 9000 kr
Harpisten Helena
100% match

Harpisten Helena

3 anmeldelser

Bestil smuk harpemusik til din reception, åbningsceremonien, bryllup, eller middagsselskab.

Pris på forespørgsel
Romantic Harp
100% match

Romantic Harp

4 anmeldelser

Bestil Romantic Harp og bliv ført væk af en optræden med guddommelig musik!

Pris på forespørgsel
Vil du booke en professionel harpist?
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Harpenister

Skal du booke en harpenist til din bryllupsfest, middag eller reception? Forskellige harpenister kan lejes til dit event her hos Evenses. Harpemusik er stemningsfuld musik som virkelig kan bringe det romantiske eller klassiske element frem til din begivenhed. Du kan også booke en harpenist til begravelsesmusik under afskedsfesten af ​​din elskede. Harpemusik er til alle slags anledninger.

En harpenist kan også bestilles i kombination med andre musikinstrumenter, såsom et klaver, saxofon, kontrabas eller violin, som danner en harmonisk helhed. Derudover kan forskelige slags verdensmusik spilles med harpe. Harpen kan kombineres med et lydsystem, så lyden af ​​harpen kan lyttes perfekt til både dig og dine gæster. Harpenist vil spille behagelig musik til din begivenhed.

Hvorfor booke en harpenist?

Vi forstår fuldt ud, hvis du endnu ikke havde tænkt på muligheden for at reservere en harpe, men det betyder ikke, at harpen ikke kan være det ideelle akkompagnement til din fest eller begivenhed. Af den grund giver vi en kort oversigt over, hvad en harpist kan betyde for din begivenhed, og hvad man skal se efter, når man bestiller en harpist.

Ikke bare musikalsk

Selvfølgelig vil du primært booke en harpist på grund af musikken, der ledsager den fest eller det arrangement, du organiserer. En live harpist kan også tilføje et meget smukt visuelt element til lejligheden. Bestemt en større koncertharpe med smuk belysning er bestemt ikke noget, der er let at gå glip af.

Både inde og udenfor

En harpe kan naturligvis spilles på næsten ethvert arrangement, der finder sted indendørs. Derudover er det vigtigt at tage højde for pladsen til harpistens behov og den overflade, som harpen skal kunne stå på. Det er dog også muligt at booke en harpist til en udendørs begivenhed. Dette kan være en vidunderlig kombination, og mange harpister vil gerne optræde udenfor i godt vejr. Også i sådanne tilfælde er det meget vigtigt, at overfladen er jævn, og at det tillader vejr at kunne spille et relativt komplekst strengeinstrument som f.eks. Harpen ordentligt.

Moderne musik på harpen

Når det kommer til harpen, tænker du måske først på elegant klassisk musik, der spilles på fancy begivenheder. Du kan dog også booke en harpist, der spiller covers til din yndlingsrock eller Top-40 hits. De fleste harpister kan findes til dette, skønt det tilrådes at diskutere dette med de pågældende kunstnere. Ved at indstille harpistens repertoire til din begivenhed og præferencer kan du give det et godt personligt præg.

Au natural vs. styrker

I dag kan de fleste harper også tilsluttes forstærkere for at gøre lydene tydeligt hørbare for alle ved arrangementet. Om det er nødvendigt for den harpist, du ønsker at booke, afhænger i høj grad af det sted, hvor festen holdes, og antallet af personer, der vil være til stede. Det er klogt at diskutere dette emne med harpen under bookingprocessen, da han eller hun normalt også vil have forslag på dette område.

Hvad kan Evenses gøre for dig?

At reservere en harpist behøver overhovedet ikke at være vanskelig, bestemt ikke hvis du allerede ved, hvilken slags begivenhed du skal arrangere, og hvilken rolle harpisten spiller. Det er bestemt nyttigt at have en rimelig klar idé om det, i det mindste for dig selv, før du begynder at søge efter en harpist at booke. Ikke alle harpister passer godt sammen med den slags fest, du har i tankerne, så det er nøglen at være opmærksom på en klar idé.

En harpist kan bookes i kombination med andre musikinstrumenter, såsom et klaver, saxofon, kontrabas eller violin, der danner en harmonisk helhed. Derudover kan forskellige verdensmusik spilles med harpen. Afspilning af harpe kan kombineres med et lydsystem, så lyden af ​​harpen perfekt kan lyttes til af både dig og dine gæster. Harpisten giver meget behagelig musik til din begivenhed eller reception takket være lydkvaliteten og professionalismen.

Ud over den traditionelle harpe er der flere typer, såsom den lille harpe, keltisk harpe, irsk harpe, pedalharpe, Aoyama-harpe, Otja-harpe, trubadourharpe, Camac-harpe og til sidst Salvi-harpen. Denne række harper bruges ofte af forskellige kunstnere og kan specifikt vælges, hvis du vil have noget endnu mere originalt.

Book en harpenist til dit bryllup, reception eller noget helt tredje - mulighederne er uendelige.

Ønsker du at booke en af vores dygtige harpenister? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke harpenister, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores harpenister her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.