Guitarister

Vil du booke en guitarist til dit arrangement, bryllup, måske fødselsdag? Hos Evenses har vi et stort udvalg af guitarister, syngende guitarister og guitarister der fyre op for din fest i kombination med en DJ. En guitarist med f.eks. en DJ giver en unik lyd, og efterlader et specielt indtryk hos dine gæster. Derudover kan en dygtig guitarist ramme mange musikelskere gennem hans imponerende guitarspil. Hvis du ønsker mere musik kan du også booke et helt band her hos Evenses.... Mere information

Se muligheder nedenfor

main
...

Evenses arbejder kun med professionelle guitarister, derfor kan vi love høj kvalitet fra vores musikere. Ud over at have lært at spille guitar og følge diverse lektioner, har mange af vores guitarister uddannet sig på en musikskole, og har mange års erfaring med udførelse og underholdning.

Vores kunstnere spiller blandt andet spansk guitar, jazz guitar, klassisk guitar, akustisk og elektrisk guitar.

Book en guitar til dit bryllup, reception eller noget helt andet, mulighederne er uendelige.

Ønsker du at booke en af vores dygtige guitarister? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke guitarist, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores guitarister her.