Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
DJ og Saxofonist
100% match

DJ og Saxofonist

Fantastisk show med en DJ og en live saxofonist!
Denne optræden kombinerer det bedste fra begge verdener, en fantastisk præstation fra en live saxofonist sammen med en DJ der tilpasser sig mu...
Mere information

4,8 (9 Anmeldelser)
13500 kr - 22000 kr
DJ Cool
100% match

DJ Cool

Skal du bruge en festlig DJ?
DJ Cool Den jyske DJ Cool er klar til at sætte gang i dansegulvet til din fødselsdagsfest uanset om det er en 30 års eller en 80 års fødselsdagsfest. Med 25 års ...
Mere information

5 (12 Anmeldelser)
9500 kr - 14700 kr
DJ 2night
100% match

DJ 2night

DJ Show med vores allround DJ, med tilhørende professionelt lys og lyd.
Vores allround DJ Show er leveret med en all-round DJ, professionel DJ, lydudstyr og et fantastisk lysshow! Alle vores ...
Mere information

4,8 (8 Anmeldelser)
6000 kr - 11000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book en DJ til fest gennem Evenses

Forvandl Din Fest med Evenses' Professionelle DJs

Fordelen ved at leje en DJ til dit arrangement er, at dette giver en helt anden oplevelse. Med en DJ er det muligt at sætte gang i dansegulvet med god musik, hvilket er med til at skabe den atmosfære, som du ønsker.

Du har mulighed for at leje en DJ til flere typer af arrangementer og fester, da du kan vælge mellem forskellige stilarter, herunder en all-round DJ, specielle DJ's, en lounge DJ, DJ og saxofonist eller andet. Hos Evenses er der rig mulighed for at finde en dj, der passer til dine behov og ønsker.

Hjælp til at finde den rette DJ

Står du for planlægningen af et kommende arrangement, hvor du vil have musik til festen, der sent glemmes? I så fald kan Evenses hjælpe dig, da vi arbejder sammen med adskillige dygtige DJs, og har flere års erfaring med at matche djs med fester.

Hvad end du ønsker en DJ til at spille Danmarks største hits eller en DJ til at spille de største hits fra 80'erne, er det muligt. Hos Evenses kan du få skræddersyet et tilbud, hvor DJen spiller musik der er tilpasset dine behov og ønsker, så du får et uforglemmeligt arrangement.

Hvorfor skal du booke en DJ til dit arrangement?

Som arrangør vil du ikke se dine gæster kede sig efter en time, så derfor er det vigtigt, at du underholder dem. Her kan en live DJ være en god løsning, da en erfaren DJ kan spille den helt rigtige musik til dit arrangement, som sætter gang i festen.

En live DJ kan medbringe et lyd- og lyssetup til festen, skabende den festlige stemning fra et diskotek. Og for at gøre oplevelsen endnu mere mindeværdig, hvorfor så ikke kombinere DJ'ens musik med et oplyst dansegulv? Dette vil ikke kun skabe en unik atmosfære, men også give gæsterne en uforglemmelig danseoplevelse. Ved at leje en live DJ og et oplyst dansegulv sørger du for, at musikken og atmosfæren konstant tilpasses, så gæsterne ikke keder sig og festen forbliver livlig hele natten.

Fordelen ved at leje en DJ gennem Evenses

En fordel ved at leje en DJ gennem Evenses er, at du kan sætte netop dit personlige præg på festen. Vores DJs kan spille de sange, som du ønsker, så sætlisten til festen løbende kan tilpasses, hvilket bidrager til den gode oplevelse.

Dette er blandt andet nyttigt, hvis du eller dine gæster kommer i tanke om en specifik sang, som ikke kan undværes.

Endvidere er en fordel ved at leje en DJ gennem Evenses, at du undgår en masse potentiel stress. Uanset hvilken fest du arrangerer, er der ofte en masse poster, der skal organiseres. Med en DJ fra Evenses behøver du ikke længere at bekymre dig om musikken, da en professionel DJ ved, hvordan gæsterne skal underholdes.

dk_Evenses bongotromme (1) (1).jpg

Begivenheder, hvor en DJ kan gøre en forskel

Som et professionelt underholdningsbureau arbejder vi med et bredt udvalg af DJs, der er egnede til adskillige former for arrangementer og fester. Hvad end du planlægger et bryllup eller en fødselsdag, kan vores eventspecialister hjælpe dig med at finde den ideelle mulighed til dit arrangement.

Her er nogle af de mest populære begivenheder, hvor en DJ kan tilføre ekstra atmosfære:

 • Bryllupper: At lej en dj til bryllup er en af de mest populære valg. Musikken er hjertet af enhver bryllupsfest, og en dygtig DJ kan sikre, at dansegulvet forbliver fyldt hele natten. Fra den første dans til den sidste sang kan en DJ skabe den perfekte romantiske atmosfære.

 • Firmafester: Uanset om det er en årlig fest, produktlancering eller jubilæum, kan en DJ skabe den rette stemning og sikre, at alle medarbejdere har en fantastisk tid. En god DJ kan tilpasse musikken til firmaets kultur og de ansattes præferencer.

 • Fødselsdage: Uanset om det er en 18-års, 30-års, 50-års eller enhver anden milepæl, kan en DJ gøre festen mindeværdig. De kan spille alt fra barndomshits til nutidens top 40, hvilket sikrer, at alle aldersgrupper kan danse og have det sjovt.

 • Photo Booth Events: Kombiner musikken fra en DJ med en photo booth for at skabe en interaktiv oplevelse for dine gæster. Mens de danser til musikken, kan de også tage sjove billeder som minde fra begivenheden.

 • Konferencer & Messer: Selvom disse begivenheder ofte er mere formelle, kan en DJ tilføje en let og underholdende atmosfære under pauser eller efter den officielle del af programmet.

 • Privatfester: Uanset om det er en jubilæumsfest, en havefest eller en temafest, kan en DJ sørge for, at musikken matcher anledningen og får alle gæster til at føle sig godt tilpas.

 • Produktlanceringer: At lancere et nyt produkt eller en tjeneste er en stor begivenhed for enhver virksomhed. En DJ kan skabe den rette atmosfære, der matcher produktets brand og stil.

 • Nytårsfester: Der er ingen bedre måde at ringe i det nye år på end med fantastisk musik. En DJ kan sikre, at alle tæller ned til midnat med spænding og glæde.

Uanset hvilken type begivenhed du planlægger, kan en DJ fra Evenses tilføre den nødvendige atmosfære og energi. Med deres erfaring og ekspertise kan de tilpasse musikken til din specifikke begivenhed og sikre, at alle dine gæster har en uforglemmelig oplevelse.

dk_Evenses dj (1) (1).jpg

Hos Evenses foreslår vi, at du lejer en DJ hos en virksomhed med erfaring inden for dette område. Evenses har booket adskillige DJs til forskellige arrangementer i årevis, og derfor er vores eventspecialister erfarne i forhold til at finde den perfekte DJ.


Ønsker du hjælp til at leje en DJ, så er vores eventspecialister klar til at hjælpe dig. Hvis du har specifikke ønsker bedes du udfylde kontaktformularen, så vi kan kontakte dig med et uforpligtende tilbud. Såfremt du har spørgsmål eller ønsker vejledning, er du velkommen til at kontakte os over e-mail eller telefon.Er det muligt at tilpasse playlisten til mine ønsker?

Ja, selvfølgeligt er det det. Vores DJs er meget åbne overfor dine ønsker, og foretrækker at du giver dem en referenceramme, som de kan lave playlisten ud fra. De er generelt også åbne over for ønsker i løbet af festen.

Hvor længe bør saxofonister og DJs spille sammen?

Vi anbefaler, at saxofonisten spiller med DJ'en i 2-3 timer. Hvis saxofonisten spiller mindre, når I næsten ikke at nyde det, hvorimod at længere end 3 timer går hen og bliver lidt for meget i længden.

Skal vi selv have noget udstyr klar til DJ'en?

Niks. Medmindre i har nogle meget konkrete sær ønsker sørger vores DJs selv for alt hvad der hedder højtalere, lyd og lys.

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!