1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
DJ og Saxofonist
100% match

DJ og Saxofonist

4 anmeldelser

Fantastisk show med en DJ og en live saxofonist!

5950 kr - 9520 kr
DJ 2night
100% match

DJ 2night

3 anmeldelser

DJ Show med vores allround DJ, med tilhørende professionelt lys og lyd.

3450 kr - 5520 kr
Vinyl DJ 'Vintage'
100% match

Vinyl DJ 'Vintage'

3 anmeldelser

Vinyl DJ’en ”Vintage” bruger gamle LP'er og bærer dig rundt på en musikalsk rejse.

3710 kr - 5935 kr
DJ Erase
100% match

DJ Erase

3 anmeldelser

Jazz og Lounge DJ Erase tilbyder stilfuld musikalsk akkompagnement

3450 kr - 5520 kr
Book en DJ til din fest! Kontakt Evenses nu for muligheder!
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig 7 dage om ugen

Eller lad os ringe tilbage

DJ's

Skal du booke en DJ? 
At booke en god DJ er en vigtig del af din begivenhed eller bryllup. DJ'en skaber atmosfæren, du leder efter. Du kan vælge mellem forskellige stilarter: House DJ, lounge DJ, DJ og saxofonist, kendt DJ, eller en all-round DJ.

Ansæt en DJ til dit bryllup, fødselsdag og forretningsfest

Vores DJ's tilbyder hver især en anden pakke med hensyn til stilarter og musikgenrer. For eksempel er en DJ, der spiller house musik, er egnet til en hip firma party eller et diskotek. Vores lounge DJ og allround DJ giver normalt den den rette stemning til bryllupper, fødselsdage og receptioner.

Alle vores kunstnere har eget udstyr så du behøver ikke bekymre dig om lydudstyr og belysning. Hvis en musiker spiller med DJ'en, kobler musikeren sit udstyr på DJ'ens udstyr. Musikerne spiller korte sessioner med en DJ. Hvis du har udstyr på stedet, kan du angive dette på forhånd, derefter tages der højde for det.

Hvorfor skal du booke en DJ til din begivenhed?

Der er et bredt udvalg af DJ'er i Holland, Danmark, Storbritannien og Amerika. At finde den DJ, der passer perfekt til din fest, er et spørgsmål om at vælge godt, men er du stadig usikker på at bruge en del af dit budget på en DJ, når du bare kunne spille foruddefinerede afspilningslister fra Spotify? Det er et godt spørgsmål, som mange mennesker har tænkt på, men at bestille en DJ kommer med forskellige fordele.

Bestemt fra fester som bryllupper og fester er de ting, som gæsterne husker mest, catering og underholdning. Som festarrangør vil du ikke se dine gæster begynde at kede sig eller være uinteresserede efter en time, så det er vigtigt, at du underholder dem. En live DJ kan være en 'changemaker' og have alle op på benene og have det sjovt.

Dette skyldes til dels det faktum, at en DJ er til stede på festen live og vil bringe et lyd- og lys system af høj kvalitet for at skabe en diskotekstemning. Ved at bestille en DJ sørger du for, at musikken konstant tilpasses atmosfæren og præferencer hos folket på festen, så folk ikke keder sig. En god DJ spiller musik, der passer til det øjeblik og læser lokalet godt. En erfaren DJ kan også hurtigt reagere på ting, der sker under festen, såsom ankomsten af ​​en æresgæst eller annoncering af en tale. De kan også fungere som MC for modtagelsen og sikre, at tidsplanen bevæger sig glat.

Der er dog andre måder, du kan gå igennem ved at bestille en DJ, der kan give dig et personligt præg på din fest eller begivenhed. Næsten hver DJ kan også spille anmodninger, så du i vid udstrækning kan tilpasse setlisten til festen, hvis du ønsker det. Dette er nyttigt, hvis du får en DJ til din datters 10-årige fødselsdag og vil have en DJ til at spille flere Disney- eller Shawn Mendes-sange. De fleste fest-DJ'er er mere end glade for at gøre dette og overholder de sange, som festen ønsker at høre.

Endelig kan du undgå en masse potentiel stress ved at booke en professionel DJ. Uanset hvilken fest eller begivenhed du organiserer, er der altid mange ting, der skal arrangeres, og faktorer, der skal tages i betragtning. At bestille en DJ efter eget valg sikrer, at du ikke længere behøver at tænke på musikken, og der er en ting mindre, som du skal planlægge til begivenheden.

Med en DJ og en god forberedelse af setlisten har du meget mere tid til andre ting under arrangementet, og du kan bruge mere tid sammen med de mennesker, du har inviteret. En god DJ vil underholde gæsterne på en eller anden måde, så du ikke behøver at bekymre dig om at underholde dem selv.

Nogle ting at huske på, når du bestiller en DJ
At bestille en DJ til din fest eller begivenhed behøver ikke være svært, men der er nogle ting, du skal være opmærksom på, når du ønsker at booke. Fra DJ'ernes erfaring, det krævede udstyr og placeringens karakteristika er disse forskellige faktorer i sidste ende vigtige at tage i betragtning.

DJ-oplevelsen

En ulempe ved den enorme popularitet af DJ'er i dag er, at der er meget variation med hensyn til kvalitet. Det er dog vigtigt at huske på, at ikke alle DJ'er med en pladespiller og et websted nødvendigvis er gode. Sørg derfor for at være opmærksom på kunstnerens oplevelse og prøv at finde nogle videoer og anmeldelser online, før du bestiller en DJ. Med Evenses behøver du ikke bekymre dig om dette, da vi kun arbejder med professionelle og erfarne DJ'er.

DJ's musikalske præference
Som nævnt tidligere er der også meget variation med hensyn til musikstilarter. Mens nogle professionelle DJ'er kun spiller elektronisk musik eller techno, koncentrerer andre DJ'er sig om 80'ers musik eller pop. Dette betyder ikke noget om kvaliteten af ​​de pågældende DJ'er, men mere om, i hvilket omfang han eller hun passer ind i det parti, som du skal arrangere. Det er derfor vigtigt, at din præference for festen stemmer overens med DJ's musikalske specialiteter.

Det krævede udstyr

En fordel ved at booke en DJ er, at han eller hun ikke har brug for meget udstyr for at spille et sæt. Det er dog klogt at diskutere, hvilket specifikt krav en handling har brug for, før du underskriver kontrakten. For eksempel bringer DJ'en sin egen pladespiller? Skal du selv levere ekstra udstyr med specifikke specifikationer? Som arrangør er det en af ​​dine pligter at sikre, at alt udstyr er til stede og fungerer korrekt, før begivenheden starter.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Som underholdningsbureau arbejder vi med et bredt udvalg af DJ'er, der er egnede til shows på alle slags fester og begivenheder, lige fra fødselsdage og bryllupper til festivaler og firmaarrangementer. Du kan også booke DJ'er, der optræder med instrumental akkompagnement eller en live sanger. Uanset om du holder sommerfest i haven eller arrangerer en nytårsaften til kontoret, hjælper Evenses dig med at finde den ideelle mulighed til din fest eller begivenhed. Ved at bestille en DJ kan du gøre din fest helt unik, især hvis du på forhånd lægger afspilningslisten sammen med ham eller hende.

Det tilrådes at booke en DJ hos et firma, der forstår en ting eller to om planlægning af begivenheder og arbejde med DJ'er. Evenses har været aktiv i kunstnerreservations verdenen i årevis, og vi har booket hundreder af forskellige handlinger. Du kan allerede begynde at kigge ved hjælp af søgemaskinen på hjemmesiden. Du kan også kontakte vores begivenhedsspecialister syv dage om ugen med spørgsmål om bestilling af en DJ. Du kan altid nå dem ved at udfylde tilbudsformularen på hjemmesiden og sende den uden forpligtelse eller via e-mail eller telefon.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at gøre din dag mindeværdig og speciel